Ich bin so positiv Überrascht und werde auch in der Zukunft weitere Produkte von Lureaux kaufen.
Lieber Bernd, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Schön zu hören, dass Sie zufrieden sind und Spaß daran haben, es zu tragen. Mit freundlichen Grüßen, Team Lureaux
Einzigartig, wunderschön und top quality!
Schoenen zijn anders dan op de site. Wanneer deze kleurstelling was getoond waarschijnlijk niet besteld, maar kwaliteit is dezelfde als vorige bestellingen, dus goed.
Super leuk bedrijf! Tevens bij een vraag wordt er snel gehandeld. Ik hou er van!
Beste Ronald, Bedankt voor uw review. Wij staan graag in de toekomst weer voor u klaar. Hopelijk ontvangt u nog vele leuke reacties. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Ich habe mir jetzt mein fünftes Paar Lureaux Schuhe gegönnt. Sie passen alle super und ich bin mehr als zufrieden! Insgesamt ist es mein 41.Paar außergewöhnlicher Schuhe. Lureaux Schuhe passen am besten.
geweldig
Evenals de vorig aangekochte schoenen, happy door leuke reacties etc maar bovenal zitten ze voor mij als pantoffels
Beste Andy, Bedankt voor uw leuke review. Goed om te horen dat de schoenen bevallen en u vele leuke reacties ontvangt. Wij wensen u nog veel draagplezier. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
- schnelle Lieferung - sehr gute Qualität - gut verpackt - entspricht genau dem was im Shop zu sehen war - bin sehr zufrieden
Livraison rapide, modèle toujours sur la même forme ce qui permet d'acheter à distance. Motifs toujours plus sympathiques à chaque nouvelle collection
Inmiddels 3 riemen en 1 paar drip drop sneakers gekocht. Zeer tevreden. Kijk regelmatig op site of er weer iets nieuws is.
Beste Rens, Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat de Lureaux items bevallen. Fijne dag, Team Lureaux
Schoenen en een aantal overhemden bij lureaux gekocht; ben zeer verrast door de goede kwaliteit. Koop wel een maat groter wat kleding betreft, maar dit is goed aangegeven op de website. Blijvertje. 4 sterren.
Schnelle Lieferung und Wow-Effekt beim öffnen der Verpackung Schöne Verarbeitung und zur Überraschung, der Schuh besteht aus einem Stoffähnlichen Material Für meine Senk- und Spreizfüße etwas eng;-) hoffe er dehnt sich noch etwas
3 paar schoenen een paar dagen binnen en gedragen. Tot nu toe prima ervaring, vooral de sneakers lopen heerlijk.
Beste Michel, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat de schoenen bevallen. Wij ontvangen graag feedback om van uw 5 een 10 te maken ;) Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Krijg veel complimenten over mijn cassette en muziek overhemd en schoenen....en heb ze het adres of app gestuurd, als ze er om vragen. Mvg Dick.
Snelle opvolging vraag mbt bestelling, goede informatie, snelle levering in een mooie presentatie bij het uitpakken
Vrolijke schoenen die altijd positieve reaktie's opleveren.
Beste Piet, Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat de schoenen hun werk doen ;) Hopelijk ontvangt u nog vele complimentjes. Fijne dag, Team Lureaux
zeer goed
Ohne wenn und aber: klare 5 von 5 Sternen von mir. Mein zweites paar Schuhe von Lureaux und ich bin begeistert. Netter Nebeneffekt: nicht nur mir gefallen die Schuhe, sondern auch meinem Gegenüber. Ich bekam schon mehrmals Komplimente. Klar, ein wenig Mut gehört dazu, auch mal Farbe zu bekennen. Ich habe hier nicht zum letzten Mal eingekauft.
Die Verarbeitung der Schuhe war Miserabel. Farb und Klebeflecken überall. Durch Nachfrage beim Kundensupport habe ich immerhin 60% Rabatt erhalten. Kann ich nicht weiterempfehlen.
Guten Tag, Vielen Dank für Ihr Feedback. Schön zu hören, dass der Kundenservice Ihnen helfen konnte. Gerne unterstützen wir Sie auch in Zukunft. Schöner Tag, Team Lureaux
Leuke schoenen, loopt goed
Snelle levering. Opvallende schoenen. Regelmatig een opmerking zo van 'wat een leuke schoenen'
Beste Gerrit, Bedankt voor uw review. Wat leuk om te horen dat u vele leuke reacties krijgt over uw schoenen. Wij wensen u nog veel draagplezier. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Ich habe das erste Mal bei Lureaux bestellt, nachdem ich von der "Konkurrenz" schon mehrere Paare besonderer Herrenschuhe besitze. Guter Sitz und originelle Gestaltung, auf die man immer wieder angesprochen wird. Das wird nicht mein letzter Kauf bei Lureaux gewesen sein.
Schoen myserious gekocht maar binnen 1 maand al een dunne zool onder de bal waar pedaal auto zit.
Lureaux verstuurd snel prachtige schoenen en riemen. Daarnaast was men super attent om de door mij over het hoofd geziene sale acties alsnog toe te passen. Two thumbs up voor Lureaux!
Beste Bas, Bedankt voor uw review. Wij wensen u veel draagplezier. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Zeer tevreden over poducten en levering alleen ontvang teveel ''verkoop''mails, moet echt minder