De schoenen van Lureaux zitten zeer comfortabel. En hebben een goede afwerking, van zool tot veter.
Bestelproces verliep erg vlot en goed. Bij openen bestelling erg tevreden over de keuze. Mooie schoenendoos, met schoenlepel en opbergzak voor schoenen van goede kwaliteit. Belangrijkste is natuurlijk: ze lopen heerlijk en maken een zeer gedegen indruk.
Beste Harold, Bedankt voor uw uitgebreide review. Super leuk om te horen over uw wow-ervaring. Wij wensen u nog enorm veel draagplezier. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Problemlose Bestellung, schnelle Lieferung und sehr schöne Ware. Gerne wieder.
Overhemd is nog mooier dan verwacht.
Beste Joop, Bedankt voor uw reactie. Goed om te horen dat het overhemd naar wens is. Dit horen wij natuurlijk graag. Fijne dag, Team Lureaux
Geen gepas meer, deze schoenen zitten perfect. Mooie schoenen voor een lage prijs. Voorlopig blijf ik zeker klant. Snelle service en veel voordeel. Top bedrijf.
Kreeg veel complimenten over mijn nieuwe overhemd!
Mooie schoenen zitten goed en een aardig assortiment ga zeker nog wat bestellen
Beste Michel, Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat u tevreden bent over de schoenen. Hopelijk ontvangt u nog een paar leuke reacties over uw unieke schoenen. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Ik heb al heel veel schoenen bij jullie gekocht . Krijg heel veel positieve reacties over mijn schoenen.
Onlangs nieuwe schoenen besteld voor mijn bruiloft. Erg leuke en unieke modellen in de collectie. Inmiddels staan ze thuis te wachten op de grote dag, maar ik ben er super blij mee. De service is fantastisch! Een aanpassing in de aflever locatie werd vrijwel direct doorgezet en in orde gemaakt.
Zeer snelle en prettige communicatie. Uitstekend zittende prachtige schoenen, die razendsnel geleverd worden.
Beste Harry, Bedankt voor uw positieve reactie. Goed om te horen dat u ook een echte kleurrijke schoenen fan bent. Wij wensen u veel draagplezier. Fijne dag, Team Lureaux
Super Qualität… gerne immer wieder
Onlangs heb ik de Red Spider Sneakers besteld. Binnen een aantal werkdagen had ik deze in huis. Nadat ik deze binnen heb gekregen direct gepast. Man wat zitten ze lekker! Pasvorm uitstekend en stevig. De schoenen zien er exact zo uit als op de foto's. Kortom, ik ben er erg blij mee! Eerder had ik al de veterschoen variant besteld van de Red Spider. Ook deze zijn net zoals hierboven beschreven uitstekend van kwaliteit.
Ik had de Sparkie Elegance schoenen en riem. Deze voelen echt heel goedkoop aan. mss het verkeerde design voor mij maar ik ga terug naar vertouwdere schoenen, wel is waar duurder zoals Joris Van Bommel
Beste Koen, Allereerst bedankt voor uw compliment wat betreft de klantenservice. Wij nemen uw feedback mee wat betreft het materiaal van de Sparkie Elegance. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Nu 3 paar schoenen gekocht en hopelijk is het 4e paar nog voorradig. In een woord super mooie schoenen voor een super prijsje.
Schnelle Lieferung und Abwicklung. Meine Schuhgröße 39 ist erhältlich, was bei anderen oft nicht möglich ist
Livraison très rapide, 5 ème produit pour ma part, toujours aussi bien en qualité et beauté !
Bonjour, Merci pour votre belle critique. Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir à le porter et espérons que vous recevrez encore de nombreux compliments. Cordialement, L'équipe des Lureaux
Geweldige service
Mooie trendy en “ gewaagde” schoenen met een prettig draagcomfort. Beslist niet de laatste!!!
Fijne schoenen, mooie designs. Enige minpunt is dat de schoenen nog niet helemaal vegan zijn, in deze tijd met alle mogelijkheden is het eigenlijk wel een beetje gek dat er nog dieren moeten sterven voor onze voeten.
Beste Ton, Wij proberen tijdens de samenstelling van materialen van onze schoenen de juiste keuzes te maken. Op dit moment bestaat een deel van onze schoenen inderdaad uit leer. Dit om de juiste kwaliteit waar te borgen in onze schoenen. Wellicht kan dit in de toekomst veranderen. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Ich von kurzen angeschrieben Und gezakt mein anligend Ich hab von Zeiten bestellt und pezahlt Da steht 3bis 4 Tagen vert gelifahrt zin 1 Monat verganag ich hab noch nichtz bekommen Dan zages mir warum Zoll ich noch mall bestellen den grund oder warum zoll ich weiter entfielen Lg kleine
Schnelle Lieferung Gute Qualität
Veel complimenten gehad over deze schoenen En super service.
Er ging iets niet goed bij het afleveren ( kwam niet door Lureaux, maar lag aan de bezorger. Lureaux heeft dit keurig voor me opgelost!
Beste Robert, Bedankt voor uw review. De klantenservice van Lureaux staat in de toekomst graag voor u klaar. Veel draagplezier! Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Uitstekend.
Ik vind mijn bestelling er goed uitzien en pasvorm is ook goed , Het kwam netjes op tijd binnen en was netjes verpakt , Ik heb de schoenen gepast en zitten goed , riem moest ik een gaatje bij maken maar is verder ook netjes , Hoe ze lopen als ik ze langere tijd aan hebt weet ik nog niet ,ik heb ze besteld voor een bruiloft op 25 mei dus dan zal ik weten hoe ze verder zitten met langere tijd lopen , Maar ik ga ervan uit dat dit goed is , Ik vind het een top product mooi en goed afgewerkt. Bedankt voor jullie mooie product . Mvg Gerrit van ewijk