De website is duidelijk en overzichtelijk. De schoenen staan goed beschreven. De bestelling was snel verzonden en kwam ook optijd binnen. Dit in een mooie doos met zakje voor de schoenen, zakje voor de riem en schoenlepel. Zeker een aanrader om bij dit bedrijf een mooi, uniek paar schoenen van degelijke kwaliteit en kekkie print te kopen. En dat tegen een hele betaalbare prijs.
Beste Staf, Bedankt voor uw uitgebreide review. Goed om te horen dat de items bevallen. Wij wensen u veel draagplezier en een hele mooie trouwdag toe. Fijne dag, Team Lureaux
Sehr einfache Bestellung, schnelle Lieferung und natürlich top Qualität!
Super mooie schoenen en nu nog bijpassende blousr vinden
Nu in korte tijd wat producten gekocht. De communicatie is snel en voelt persoonlijk in een positieve manier…schoenen en riemen zijn van goede kwaliteit… Als ik dan iets moet noemen wat voor mij wel wat minder mag: de kortingen die ik krijg voelen wat drammerig als je er niet op reageert…bovendien vervallen ze al na 10 Minuten omdat het bedoelt is om een riem te kopen bij je schoenen..(bijvoorbeeld). Dat heb ik al gedaan. En dan onder het mom dat het voor het milieu beter zou zijn…bijna lachwekkend. Maar, dat neemt niet weg dat de kwaliteit prima is en dan neem ik dat aandachtspuntje graag op de koop toe
Beste Arthur, Allereerst bedankt voor uw review. Goed om te horen dat u tevreden bent met uw schoenen en riem. Ook fijn om te horen dat u de communicatie goed en persoonlijk ervaart, dit is voor ons erg belangrijk. Uw feedback wat betreft de kortingen nemen wij mee, door orders te bundelen hebben wij minder verzendingen. Bedankt voor uw feedback en nog veel draagplezier toegewenst. Met vriendelijike groet, Team Lureaux
Ik hou van aparte/leuke/ vrolijke schoenen !!
Goede service. Geen volle 5 sterren vanwege de vele mailtjes die ze sturen.
Geweldig kleurrijk en zitten erg lekker. Wel een maat groter dan ik normaal draag.
Mooi hemd met geweldige print. De complimenten kwamen al bij het eerste feest. Mooie kwaliteit en te gekke print.
Beste Monique, Super om te horen dat u tevreden bent. Hopelijk komen er nog vele complimentjes binnen ;) Fijne dag, Team Lureaux
Schoenen zitten fijn en zijn net even anders dan anders.
Originele producten en snelle levering
Telkens foutloos
Goedendag, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat de producten en service naar wens zijn. Wij wensen u en uw dochter veel plezier met de schoenen. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Die Bestellung und Lieferung war bestens.
Een hele fijne ervaring. Nog nooit van het merk gehoord maar ben zeer tevreden met de service en kwaliteit. Ga vast en zeker nog eens bestellen
Ik draag ze nu al 4 jaren. Steeds een groot draagcomfort, opvalle d en betaalbaar. Top service met zelfs kosteloze levering in Spanje.
Goedendag, Bedankt voor uw reactie. Leuk om te horen dat de schoenen bevallen en een echte blikvanger zijn. Wij wensen u nog veel draagplezier. Adios, Team Lureaux
Schnelle Lieferung. Verarbeitung sehr gut. Optik genial. Habe mir noch ein Paar bestellt.
Fijne schoenen voor een redelijke prijs. Klein minpuntje is als je de bestelling hebt geplaatst je alsnog een mail krijgt om nog meer te bestellen. Sorry medewerkers van lureaux dat had ik dan wel gelijk gedaan.
Snelle levering en goed. Prima voor mekaar.
Beste Johan, Bedankt voor uw reactie. Goed om te horen dat u tevreden bent met de levering en kleuren van de schoenen. Fijne dag, Team Lureaux
Ik heb me weer laten verleiden km een paar mooie stappers te kopen. En ja wil je complimenten krijgen dan moet je daar kopen. Ik heb inmiddels zo'n 4 paar staan. De pasvorm is prima en het is leuk om je schoenen aan te passen aan je kleding.
Snelle levering Kwaliteit pasvorm extra’s service Top alleen retour beetje omslachtig maar functioneel Ben eigenlijk al jaren van van mascolori die heeft niet meer de vette prints dus deze is weer super
Gute Qualität
Guten Tag, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Lureaux wünscht Ihnen viel Freude beim Tragen. Schöner Tag, Team Lureaux
Schoenen zijn super mooi en waren snel geleverd
Ben al lang klant bij Lureaux en heb inmiddels een mooie verzameling. Krijg hele positieve opmerkingen. Prima pasvorm en mooi gemaakt. Zeer tevreden !!!
Ein Schuh der für Qualität steht mit tollen Farben, guter Passform und einem spitzen Preis, danke hierfür!!!
Goede comunicatie, goede service, zeer tevreden klant
Zitten lekker en je valt in positieve zin op.