Sehr gute Qualität
Selectie aan schoenen is super en de prijs kwaliteit verhouding ook.
Mooie schoenen, zitten lekker, supersnelle service. Keurig geprijst. Wat wil je nog meer?
Schöne offenbar auch gut verarbeitete Schuhe. Der Bereich bei den Fersen ist aber relativ fest und gart gearbeitet, die Schuhe müssen wohl noch länger eingelaufen werden, bis sie wirklich bequem sein werden.
Habe Schuhe mit passendem Gürtel gekauft, bin sehr zufrieden mit Preis und Qualität.
Meine Frau war auch total begeistert und meinte ich sollte noch schauen ob es auch noch das passende Hemd dazu gibt..... Es werden mit Sicherheit nicht die letzten Schuhe gewesen sein....
Sneakers die ik besteld had zaten niet prettig. Heb deze terug gestuurd en kreeg advies. Heb andere schoenen besteld welke meteen goed zaten en waar ik heel blij mee ben. Alles is snel en correct afgehandeld.
Een echte ijsbreker en gespreksopener
Es hat alles reibungslos geklappt, es sind wieder schöne Schuhe.
Ik heb al meerdere paren schoenen en krijg er geen genoeg van
Betaalbaar, service en feedback uitstekend, altijd snelle reactie op vragen
Aanrader vanwege het leuke assortiment
De schoenen zien er mooi uit allemaal een mooi design en ook leuk op is op dan blijft het toch een beetje exclusief,kortom een aanrader!
Alles perfekt. Zuverlässig, gute Ware, schnelle Lieferung
Guten Tag, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Schön zu hören, dass Ihre Lureaux-Artikel Ihnen gefallen. Wir wünschen Ihnen viel Freude beim Tragen, Team Lureaux
Zie boven
Top Schuhe , top Service
Heerlijk om op te vallen met kleurrijke eyecatchers.
Snelle levering, goed contact. En de mega korting was natuurlijk een hele leuke bonus!
Mijn ervaring is prima, snel en goede service.
Beste Wim, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat de schoenen en service naar wens zijn. Hopelijk ontvangt u nog vele complimenten over uw Lureaux schoenen. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
altijd leuk
Nette prijs snelle levering en fijne schoenen
Mooie schoenen goede kwaliteit. En vele mooie reacties. Ik ben er blij mee.
Ze zitten heerlijk, mooi verpakt met tasje en schoenlepel
Altijd een passende schoen voor je outfit
Alles was perfect