Ik heb nu mijn 3e paar schoenen gekocht via lureaux. En het is iedere keer weer een feest om het te mogen ontvangen. Een mooie verpakking, met van alles erbij aan accessoires. Maar bovenal waanzinnige eye-catchers aan schoenen. Ze zitten als gegoten, zijn behandeld tegen slecht weer. Kortom je hebt er direct lol van en de reacties van mensen om je heen blijven ook altijd leuk.
I have to use vey soft shoes as I have feed problems, and your shoes are not very soft, my feet have to adapt to your shoes. so its not the best purchase. It would be amazing your design with softer materials. for people who do not have feet problems yes I would recomend, for people like me, absoutely not.
Thanks for your response. We will take your feedback into consideration in consultation. Yours sincerely, Team Lureaux
Schitterende schoenen die perfect passen. Ook de gekochte overhemden zitten als gegoten.
Snelle levering, goede prijs. Bijzondere schoenen voor wie ze durft te dragen. Ik heb nu 5 paar high schoenen en ik kijk uit naar het moment dat er weer nieuwe hoge schoenen worden gepresenteerd.
Super mooie schoenen. Normaliter heb ik maat 43 echter deze waren voor mij echt te groot. Helaas retour
Lopen prima, met deze “math shoes” kan je voor de dag komen als wiskunde docent !
Lureaux heeft een prima team vriendelijke en vakbekwame mensen. Na wat problemen met DHL hebben de mensen van Lureaux alles tot mijn volle tevredenheid opgelost.
Meine erste Bestellung bei Lureaux B.V. fiel sehr positiv aus. Sofortige Bestätigung der Bestellung, auch die Sendungsverfolgung wurde schnell zur Verfügung gestellt. Die Lieferung war nach kurzer Zeit bereits bei mir und die Preis / Leistung sind einfach nur als einwandfrei zu bewerten!
Dit is mijn 4de overhemd van Lureaux. Het zijn kwalitatief goed zittende overhemden. Blijven na het wassen mooi van kleur. Het is een overhemd dat complimenten uitlokt voor de creatieve motieven.
Prachtige spullen, toegewijde klantenservice
Zeer mooie en kwalitatieve schoenen. Zeer snelle levering.
Snelle reactie, als je er om vraagt. Denken mee met een oplossing.
Ik krijg altijd positieve reacties als mijn schoenen draag!
Superleuke schoenen Zitten prima en ik kan er goed op lopen Inmiddels al een flinke verzameling lureaux schoenen in mijn kast staan
Der Schuh ist prima. Die Farbkombination,sowie die Verarbeitung sind einwandfrei. Wer ein extravaganten Schuh sucht,ist hier genau richtig. Von mir gibt es eine klare Kaufempfehlung.
Al meerdere malen schoenen besteld in maat 44 in de originele maat en altijd zitten ze goed met perfecte pasvorm
Sehr außergewöhnliches Design, schnelle Lieferung, hoher Tragekomfort, Preis - Leistung stimmt, bisher noch nie ein Anlass zur Reklamation - perfekt
Goede keuze.
Super service Mooie schoenen Een echte aanrader !
Zoals gebruikelijk: - fijne schoenen , goede pasvorm - netjes verpakt - snelle levering
Prachtige, goedlopende schoenen aan een leuke prijs!
Goede kwaliteit en snelle levering. Alleen jammer dat ze je blijven stammen in de mailbox en een app groep aanmaken en willen blijven verkopen.
Ich habe zum ersten Mal bei Lureaux bestellt und bin begeistert!!! Supertolle Schuhe und mega Qualität! Ich werde wieder bestellen!
Alles wunderbar geklappt
Veel reacties. Zitten gegoten aam je voeten