geweldig

fijn winkelen en snelle levring

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? totaal andere uitvoeringen
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? veel positieve reacties
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? wordt regelmatig aangesproken

Super snel geleverd

De gekende kwaliteit en service

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Zijn origineel
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel positief
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? N.v.t.

Geweldige pasvorm en kwaliteit voor betaalbare prijs

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Prachtige kleuren combinatie
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Hele leuke soms
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Woh

snel geleverd mooie kleur rijke schoenen

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? kleurrijk
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? heel veel

Schnelle Lieferung

Schuh entspricht genau der Beschreibung.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? k.A.
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? k.A.
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? k.A.

Had het eerder moeten doen

Voor mijn 50e verjaardag mijzelf getrakteerd op een paar mooie schoenen met bijpassende riem. Gaf de dag zeker een feestelijk tintje. Zeker niet mijn laatste paar.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Soms is iets kleurijks gewoon veel leuker.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Super leuke reacties
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Het openmaken van de schoenendoos na ontvangst.

Leuk schoenen, goede service!!!!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Goede kwaliteit en prijs
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Heel veel
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? De dames op mijn werk

mooie collectie schoenen

Mooie schoenen goeie en snelle service mbt verzenden. Kortom ik heb al meerdere schoenen gekocht en de accessoires zijn ook heel stijlvol, de shirts en riemen

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? uitgesproken details
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? veel leuke reacties van mooi tot cool
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? dat ik bij een optreden met de music shoes was en dat de zanger ook schoenen aanhad van Lureaux

Goede morgen. Ik doe al jaren zaken. Heb al meer dan 10 paar schoenen van jullie gekocht. Ben heel blij met de schoenen. Ook de leveringen zijn goed en snel. Heb maar met een paar problemen gehad. Dat waren het kurk model die snel stuk waren. Had ik eigenlijk terug moeten sturen. Daarom durf ik de kurk snicker model nog niet te bestellen. Bedankt tot nu toe. Ik blijf klant. Fijne paasdagen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Ik ben van kleurrijk
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat ik geridderd werd en de burgemeester mij ging vragen waar mijn schoenen vandaan kwamen.

Product goed, mailbombardement afschuwelijk

Ik bestel 1 product maar ben vervolgens zo ongeveer gestaakt met een groot aantal berichten om extra te kopen. Dat zorgt ervoor om juist niet meer hier te kopen

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? N.v.t.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? N.v.t.

Mooie schoenen voor een leuk bedrag

Het liefst schoenen uitbrengen met een lederen zool, dat zou het af maken voor mij. De prijs zou daardoor omhooggevallen gaan, dat maakt me niet uit. De kwaliteit zou daardoor ook omhooggevallen gaan

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Juist leuk die gekke printjes
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Vaak genoeg. Dikke plus!
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Ik hou ze aanntijdens het bedrijven van de liefde!

Prachtige set

Heel fijn dat je hier nog persoonlijk antwoord krijgt op je vragen en maat advies dat perfect aansluit. De schoenen, riem en overhemd zijn samen en prachtig cadeau, waar heel de familie complimentjes over heeft gegeven.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Origineel en uniek
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Onze trouwerij

Snelle levering en goede opvolging

Bij aankomst bleek in de doos een schoen maat 42 en een schoen maat 43 te zitten. Het probleem werd binnen 2 werkdagen verholpen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? modern design
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? altijd
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? op mueizkfestivals

heel goed

heel erg mooi snelle levering

• In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? dat ze mooi zijn

Uitstekende service en mooie schoenen!

Goed en makkelijk contact met de klantenservice en uitstekend geholpen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Vrolijkheid

Heb er schoenen besteld en ze zien en super netjes uit. En zitten hartstikke lekker! Bezorging en levering ook super snel en netjes.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De leuke printjes. En dat het niet standaard is als de rest.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Ze vragen allemaal waar ze weg komen. En ze vinden ze allemaal super chique.

Helemaal blij

Een snel geleverd, leuk, lekker zittend paar schoenen met bijpassende riem kunnen scoren hier. De riem is helaas te groot, maar met alle duidelijke richtlijnen lijkt het erop dat het omruilen geen probleem gaat worden.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Lekker kleurrijk
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Iedereen is reageert positief op de schoenen
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Die moet nog komen

Mooie- en opvallende producten met een perfecte pasvorm, waar je héél erg hebberig van wordt...

Alle schoenen, riemen, schoenspanners (vooral de oude massieve spanners) en overhemden die ik heb aangeschaft zijn van een zeer goede kwaliteit. Telkens wanneer ik uitgesproken schoenen van Lureaux aan trek, verschijnt er een grote grijns op mijn gezicht die er met geen beitel van af te bikken valt.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De kleurrijkheid en de designs van de schoenen.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Er is altijd wel iemand die mij een compliment geeft m.b.t. mijn schoenen.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat was met mijn gebloemde schoenen in Delfts blauw; Iemand vroeg of het wel lekker loopt op porseleinen schoenen...

Loopt toch wel lekker !

1e keer aantrekken denk je ..nou dat wordt wennen of afzien...na 100mtr..komt het warme gevoel van..niet slecht. Na een uur..valt niet tegen! Na een halve dag..loopt en zit best wel lekker na een dag.. morgen weer maar dan het andere paar proberen! En JA, mannen ook die liepen lekker en zaten goed..!!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? OPVALLEND
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Wat heb jij nu aan ??!!
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat ik een foto rondstuurde met de vraag..wie heeft zitten rekenen op mijn schoenen?

prachtige schoenen

Mooie stevige schoenen. Zitten goed en mooi design.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? zeker niet saai

Bijzonder mooie schoenen die lekker lopen voor een nette prijs.

Inmiddels beschik over diverse paren Lureaux schoenen zodat ik kan afwisselen en helaas moet ik soms versleten exemplaren weggooien. Het mooie daarvan is dat ik dan ook weer een paar nieuwe kan bestellen.....

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? prachtige designs
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? bijna altijd en overal

Zeer goeie ervaring

Als er maar iets is.... er wordt altijd gereageerd. En wordt in de meeste gevallen waar mogelijk ook naar een oplossing gezocht!!

• Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Alleen maar complimenten

Zeer mooie producten, snelle levering

Lureaux maakt zeer mooie producten van goede kwaliteit. De levering is snel en goed verzorgt. Ook kwa prijs zitten ze goed. Je betaalt voor de kwaliteit maar dat is het ook zeker waard. Je krijgt van iedereen positieve opmerkingen over de schoenen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Apart, opvallend, chique.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd, iedere keer
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Optreden met de band

Schnell und Ware wie erwartet. Gerne wieder

Gerne wieder

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Alles perfekt

Muster schön Größe passte bis jetzt immer Guter Service

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Immer

Noordkade 64

2741 EZ Waddinxveen