fijn winkelen en snelle levring
De gekende kwaliteit en service
Geweldige pasvorm en kwaliteit voor betaalbare prijs
Beste Adrie, Bedankt voor uw reactie. Wij wensen u nog veel plezier met uw Lureaux schoenen. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
snel geleverd mooie kleur rijke schoenen
Schuh entspricht genau der Beschreibung.
Guten Tag, Schön zu hören, dass die Schuhe Ihren Erwartungen entsprechen. Viel Spaß mit Ihren Lureaux-Artikeln. Schöner Tag, Team Lureaux
Voor mijn 50e verjaardag mijzelf getrakteerd op een paar mooie schoenen met bijpassende riem. Gaf de dag zeker een feestelijk tintje. Zeker niet mijn laatste paar.
Leuk schoenen, goede service!!!!
Mooie schoenen goeie en snelle service mbt verzenden. Kortom ik heb al meerdere schoenen gekocht en de accessoires zijn ook heel stijlvol, de shirts en riemen
Beste Frits, Goed om te horen dat de Lureaux producten naar wens zijn. Dit horen wij uiteraard graag :) Veel plezier met uw Lureaux items. Fijne dag, Team Lureaux
Goede morgen. Ik doe al jaren zaken. Heb al meer dan 10 paar schoenen van jullie gekocht. Ben heel blij met de schoenen. Ook de leveringen zijn goed en snel. Heb maar met een paar problemen gehad. Dat waren het kurk model die snel stuk waren. Had ik eigenlijk terug moeten sturen. Daarom durf ik de kurk snicker model nog niet te bestellen. Bedankt tot nu toe. Ik blijf klant. Fijne paasdagen.
Ik bestel 1 product maar ben vervolgens zo ongeveer gestaakt met een groot aantal berichten om extra te kopen. Dat zorgt ervoor om juist niet meer hier te kopen
Beste Eddy, Bedankt voor uw review. Kunt u ons een mailtje sturen op [email protected] over uw klacht? Dan lossen wij het graag voor u op. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Het liefst schoenen uitbrengen met een lederen zool, dat zou het af maken voor mij. De prijs zou daardoor omhooggevallen gaan, dat maakt me niet uit. De kwaliteit zou daardoor ook omhooggevallen gaan
Heel fijn dat je hier nog persoonlijk antwoord krijgt op je vragen en maat advies dat perfect aansluit. De schoenen, riem en overhemd zijn samen en prachtig cadeau, waar heel de familie complimentjes over heeft gegeven.
Beste kimberley, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat de Lureaux producten bevallen, dit horen wij graag :) Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Bij aankomst bleek in de doos een schoen maat 42 en een schoen maat 43 te zitten. Het probleem werd binnen 2 werkdagen verholpen.
Beste Ludwig, Goed om te horen dat het probleem verholpen is. Lureaux staat in de toekomst graag weer voor u klaar. Fijne dag, Team Lureaux
heel erg mooi snelle levering
Goed en makkelijk contact met de klantenservice en uitstekend geholpen.
Heb er schoenen besteld en ze zien en super netjes uit. En zitten hartstikke lekker! Bezorging en levering ook super snel en netjes.
Beste Marco, Bedankt voor uw review. Wij wensen u nog veel plezier met uw Lureaux items. Fijne dag, Team Lureaux
Een snel geleverd, leuk, lekker zittend paar schoenen met bijpassende riem kunnen scoren hier. De riem is helaas te groot, maar met alle duidelijke richtlijnen lijkt het erop dat het omruilen geen probleem gaat worden.
Alle schoenen, riemen, schoenspanners (vooral de oude massieve spanners) en overhemden die ik heb aangeschaft zijn van een zeer goede kwaliteit. Telkens wanneer ik uitgesproken schoenen van Lureaux aan trek, verschijnt er een grote grijns op mijn gezicht die er met geen beitel van af te bikken valt.
1e keer aantrekken denk je ..nou dat wordt wennen of afzien...na 100mtr..komt het warme gevoel van..niet slecht. Na een uur..valt niet tegen! Na een halve dag..loopt en zit best wel lekker na een dag.. morgen weer maar dan het andere paar proberen! En JA, mannen ook die liepen lekker en zaten goed..!!
Beste Jo, Bedankt voor uw leuke reactie. Goed om te horen dat de schoenen naar uw wens zijn. Fijne dag, Team Lureaux
Mooie stevige schoenen. Zitten goed en mooi design.
Inmiddels beschik over diverse paren Lureaux schoenen zodat ik kan afwisselen en helaas moet ik soms versleten exemplaren weggooien. Het mooie daarvan is dat ik dan ook weer een paar nieuwe kan bestellen.....
Als er maar iets is.... er wordt altijd gereageerd. En wordt in de meeste gevallen waar mogelijk ook naar een oplossing gezocht!!
Beste Jan, Wij willen uiteraard altijd voor u klaar staan. Veel plezier met uw Lureaux items. Fijne dag, Team Lureaux
Lureaux maakt zeer mooie producten van goede kwaliteit. De levering is snel en goed verzorgt. Ook kwa prijs zitten ze goed. Je betaalt voor de kwaliteit maar dat is het ook zeker waard. Je krijgt van iedereen positieve opmerkingen over de schoenen.
Gerne wieder
Muster schön Größe passte bis jetzt immer Guter Service