Op zoek naar een aparte schoen bij Lureaux site uitgekomen. Paar schoenen besteld en bij uitpakken echt een WOW ervaring. Op site was omschrijving materiaal niet heel duidelijk. Schoenen zijn van suède achtig stof. Even moeten wennen maar zijn wel mooi. Half sterretje minder omdat de glij in de schoen lepel er niet bijgeleverd was.
Preis Leistung stimmt einfach
Ik draag alleen nog lureaux, en overal krijg ik complimenten . Super content
Bijzondere leren schoenen voor een goede prijs
Goede kwaliteit schoenen voor een goede prijs.
Sehr nette Kontakt, super Schuhe! Vielen Dank, gerne wieder!
mooie schoenen en riem, goede prijs
Die Ware kam sehr schnell und entspricht meinen Vorstellungen. Die Schuhe habe ich bereits einen kompletten Tag getragen. Die sind chic und fallen auf, dass was ich wollte. Grüsse Matthias Fieles
Zelfs een saaie dag, word door het dragen van Lureaux schoenen, toch weer positiever .
Danke für die tollen Schuhe, die soeben angekommen sind. Sie sehen fantastisch aus.
… leider passen meine Füße nicht dazu: der Spann ist zu hoch und der Fuß vorne zu breit. Ich muss daher leider zurückschicken.
Nooit een slechte ervaring gehad met welke Lureaux dan ook! Service en kwaliteit voert de boventoon!
Heb inmiddels > 10 paar schoenen verzameld in de tussentijd en krijg altijd overal zeer lovende reacties van mensen. Die verwijs ik altijd graag door naar jullie, ook omdat ik zeer tevreden ben in alle opzichten.
Immer super Qualität !
Guten Tag, Gut zu hören. Deshalb machen wir es. Schöner Tag, Team Lureaux
Klasse Schuhe!
Mooi en fleurig
Ik heb mn nieuwe sneakers (zwart waves) nu een paar keer gedragen, maar wat lopen ze lekker en de aandacht die je krijg met altijd dezelfde vraag; Waar heb je die vandaan? Lureaux.....de wie? Check hun website en je weet gelijk wat ik bedoel. 200% aanbevolen en zal met de tijd meer bestellen bij deze toffe gasten!
Beste Dennis, Super om te horen dat de Sneakers lekker lopen. Hopelijk ontvangt u nog vele leuke reacties. Wij staan in de toekomst graag weer voor u klaar. Fijne dag, Team Lureaux
Ist nicht fürjedermann , anredet es ausgefallen mag genau das Richtige
Duidelijk vermeld hoe de maten vallen. Hierdoor direct de juiste maat kunnen bestellen
Al1 geluisterd naar advies maat kleiner te nemen.Maw helaas zitten sneakers te strak
Beste Darinka, Het overgrote deel van de mensen past de schoenen meteen door het volgen van het maatadvies. Wanneer de schoenen niet de juiste maat zijn kunt u altijd contact met ons opnemen voor een gepaste oplossing. ([email protected]) Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Voor tweede maal product gekocht. Goed en en mooi product
Meine Erfahrungen sind ausschließlich positiv!
Positief
Mooie schoenen, eye catcher.. helaas paar keer een mindere koop gehad met prints die sleten/verlaagden. Wel elke keer top opgelost met retouren of korting of andere service Ik blijf klant
Mittlerweile besitze ich mehrere Paare Schuhe von Lureaux. Immer abgestimmt auf das übrige Outfit, wobei mittlerweile schon andersrum geplant wird. Erst die Schuhe , dann Hose, Hemd und Sakko. Dieses Mal habe ich das erste Mal ein farblich passendes Sakko dazu genommen. Leider war die angegebene Grösse deutlich zu klein, aber Rücksendung und Erstattung verliefen easy und schnell. Ich bin Wiederholungstäter :-)