Top schuhe

Es ist nun schon mein 3paar Schuhe und top zufrieden. Verarbeitung, Design usw sind top. Weiterzuempfehlen!!

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? k.A.
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? k.A.
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? k.A.

Gute Qualität

Mal wieder ein weiteres Paar Schuhe, von denen ich begeistert bin!

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Qualitative kein wirklicher Unterschied
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Sind mein „Markenzeichen“ geworden !
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Jedes Mal, wenn die Leute von den Schuhen begeistert sind.

In een woord gewoon Geweldig

De schoenen zijn exclusief ,ik krijg wel 3x op een dag positieve reacties als ik de schoenen van Lureaux met de bijbehorende riem aan hebt, En ze hebben geweldige service, heb nu al 4 paar verschillende schoenen van Lureaux, Ik ben een blij mens, ga zo door Lureaux Groet Hans uit IJsselstein

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De diversiteit en
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Heel veel minstens 3 x per dag
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Een vrijgezelligevrouw wilde meer van mij weten door de schoenen te dragen

Fantastische service!

Ik had wat stomme fouten gemaakt bij het bestellen. Maar alles werd opgelost door 1 appje. Super fijn!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Origineel
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? N.v.t.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Heb ze kado gedaan vandaar geen antwoord

Super schoenen

Helemaal top

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Altijd opvallende schoenen
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Continu positieve reacties
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? N.v.t.

Parfait, tout à bien été respecté.

Encore merci, dans les temps au niveau de la livraison. Un effet ouah un fois les chaussures au pieds, elles ne laisse personnes indifférentes.

• Qu'aimez-vous des chaussures Lureaux par rapport aux chaussures marron ou noires des «grandes marques»? La différence
  • Dans quelle mesure obtenez-vous des réactions positives et / ou de belles conversations lorsque vous portez des chaussures Lureaux? A chaque fois que je les chausse
  • Quel est le meilleur moment que vous ayez vécu avec vos chaussures Lureaux? Quand mes clients m'en parle.

Länge trotz vorheriger Messung zu lang. Dadurch muss ein Loch nachgearbeitet werden.

Länge stimmt nicht und ich muss ein zusätzliches Loch Einstanzen lassen

Afspraak is afspraak

Schoenmaat is goed. Geleverd op de afgesproken datum

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Ik hou niet van bruin of zwart
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? De meest uiteenlopende reacties

Prachtige schoenen, snel geleverd

Uitstekende service!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Mooie designs
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Complimenten over mijn schoenen

Topfirma, topproducten en topservice.

Bij Lureaux klopt het gewoon allemaal. Van bestellen, verzenden en zelfs aftercare. Bas en zijn team zijn topgasten.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Originalteit
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Constant
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Ieman die verliefs op me werd door het dragen van Lureaux schoenen

Lureaux: je loopt er zo mee weg (c)

Krijg veel complimenten uit onverwachte hoeken tijdens wandelen en winkelen. Ik bedank daarvoor vriendelijk en biedt aan "als u in mijn schoenen wil staan, bel me gerust."

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Uniek
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Bij voortduring
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Zie hierboven

Gewoon goed en netjes

Top winkel

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Be different
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd positief
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Open monden wat gaaf die schoenen

Exklusivität

Lange Lieferzeit trotz kurzer Werbeangaben ohne entsprechende Zwischeninformation.

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Individuell und ausgefallen schön

Prachtige schoenen

Het zijn prachtige schoenen. Krijg er opvallend veel complimenten over. Zitten ook stevig en goed. En ze zijn makkelijk te onderhouden.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Zien er veel creatiever uit. Prachtig Mondriaan motief. Echt een eyecatcher
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Op de eerste dag dat ik ze droeg, kreeg ik al van vier verschillende mensen een compliment over de schoenen
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Toch wel de complimenten

Super service en super schoenen

Unieke mooie schoenen waar iedereen over praat

Zeer tevreden over algehele aflevering

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? N.v.t.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Véél
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Véél leuke reacties

Geweldig!

Super mooie collectie, prima pasvorm, échte eyecatchers

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Exclusieve style
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd positieve reacties
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Als ik de doos open maak en ze aantrek!!

Goede betrouwbare en super mooi bedrijf.

4 paar inmiddels. Top service, mooie schoenen!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Kleurtjes en printjes
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Erg veel positieve reacties

Super mooie schoenen

Ik heb de mooie rode schoenen besteld voor de bruiloft van mijn dochter. Ze zien erg super apart uit. Mijn vrouw is er ook laaiend enthousiast. Ik ga de show stelen op de bruiloft,buiten de bruid om natuurlijk.

• In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd krijg ik een reactie als ik 1 van de schoenen aan heb.

Mooie kleurrijke kwaliteit

Iedereen is altijd benieuwd welke kleur ik vandaag aan heb. De bijpassende riem is altijd leuk.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Kleurrijk
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Iedereen is altijd benieuwd naar welke kleur ik vandaag aan heb

Een mooi en comfortabel 'accent' aan je voeten

Ik kreeg nooit eerder zoveel complimenten met mijn schoenen!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Het laat mij toe om schoenen beter te laten passen bij bijvoorbeeld een stropdas
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Positieve reacties krijg ik elke keer wanneer ik de schoenen draag

Een uitstekende en betrouwbare online schoenenwinkel

Mooie schoenen en een snelle levering maakt dat je ze snel kunt aantrekken. Een iets bredere leest zou fijn zijn. Maar met een beetje oprekken met schoenspanners werkt ook heel goed. Bij klachten wordt snel en oplossend gereageerd. Er wordt niet moeilijk gedaan, ook niet na 1800 uur. Onverwacht werd er toch geageerd en de klacht was snel opgelost. Ik heb de schoenen inmiddels twee maanden. Bevallen tot nu toe erg goed. En dit alles voor een betaalbare prijs.

• In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Alleen maar positieve reacties.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Iedere ochtend om weer te kiezen welke ik aan ga doen.

Prachtige schoenen

Schoenen en riem besteld snel geleverd!!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Aparte schoenen
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Iedereen vindt ze mooi
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Een man wilde mijn schoenen kopen toen we in dusseldorf uit waren.

genau meine marke

ich besitze bereits 29 paar bunte fröhliche schuhe vom halbschuh über sneaker bis zum burges, auch die hemden sind klasse und fröhlich, und ich liebe sie alle da der schnitt perfekt passt brauche ich nicht anprobieren. sie passen und sind bequem. das einzig dumme ist das bei jeder neuen kollektion wieder welche dabei sind die mir gefallen und ich wieder kaufe preis leistung ist sensationell

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? es ist die passform und die tolle auswahl
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? fast immer werde ich auf meine schuhe angesprochen wie geil die sind
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? viele

Great shoes and good quality

Meanwhile i bought over 13 pair of shoes from lureaux .. It s a quality you really search for a price you search for ..and i really ger complimenta aaaall the time ....every day!

Noordkade 64

2741 EZ Waddinxveen