De schoenen zijn in het echt nog leuker als op de foto. Lopen goed ben ze nou aan het inlopen.
Inmiddels mijn 10de paar schoenen met bijpassende riem. Altijd leuke reacties van zowel bekenden als vreemden. Schoenen blijven lang goed en lopen makkelijk in. Dit maal via de chat besteld ivm riem nog niet voorradig, maar ook dit was geen probleem. Goede hulp en prima service. topbedrijf.
Alles perfekt!
5sterren
Kwaliteit goed, levering snel. Ben er blij mee.
Mooie elegante en goedzittende schoenen
Volgens mijn? Moest ik iets langer wachten op het gekochte product, maar het resultaat daarvan is top, je ziet de kwaliteit van het product. Het spreekwoord is(geduld is een schone zaak)!! En dat gaat hierbij op, de volgende keer koop ik weer hier,al moet wachten tot ik een ons weegt, maar de kwaliteit vindt ik belangrijk, en de goede service, prima!!!
Great place for shoes. I own 5 pair and my son owns 2 pair. Shoes are great, a conversation starter, and well worth the price. Which is very reasonable for their quality and durability.
Xx
Alles prima
Kan er nu nog weinig over zeggen heb ze nog maar net
Krijg leuke reacties op de schoen
Beste Henrik, Wat leuk om te horen dat u meerdere leuke reacties heeft gekregen op uw schoenen. Er gaan er nog vele komen ;) Fijne dag, Team Lureaux
Heb een paar super mooie boots gekocht ze zien er geweldig uit
Habe mir nun das dritte Paar Schuhe dort gekauft. Einfach klasse. Die Schuhe wie auch die Geschäftsabwicklung. Gerne wieder
Hele fijne ervaring. De bezorging was snel en de bestelling kwam goed verpakt binnen.
Super fijn bedrijf. Reageren bij vragen snel via Whatsapp of mail en denken altijd mee met je. Ga zo door!
Beste Ronald, Bedankt voor uw reactie. Fijn om te horen dat de klantenservice naar wens is. Fijne dag, Team Lureaux
Fan de la marque qui propose des chaussures remarquables aux coloris parfois insolites. . Chemises et ceintures coordonnées sont appréciables. Emballages soignés et livraisons rapides.
Plaisir d'assortir les chaussures à ma tenue
top prijs kwalieteit
Das Hemd war in Ordnung, die Abwicklung sehr gut. Der Hinweis, dass die Hemden klein ausfallen, traf bei meinem Hemd nicht zu, war genau so groß wie man das kennt. Allerdings ging es beim Waschen etwas ein - dann wäre es tatsächlich etwas zu klein gewesen, wenn ich nicht größer bestellt hätte.
Ich habe mir gleich 3 Hemden bestellt und es werden nicht die Letzen sein. Die Farben sind super und die Qualität ist hervorragend. Die größen Empfehlung hat gestimmt.
Très joli produit que j’ai reçu après ma commande très rapidement vraiment un site que je recommande
Mijn schoenen en blouse zitten goed. Ik kreeg complimenten over mijn outfit. Dat doet een mens goed.
Artikelen worden met zorg verpakt en verstuurd waardoor ze in uitstekende staat en op tijd zijn ontvangen.
Mooier dan verwacht. Snelle levering fijne kwaliteit. Zeker vaker bezoeken