• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Niet standaard
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat iemand om keek en vergat dat er een lantaarnpaal stond

mooie schoenen

mooie betaalbare schoenen de designs zijn van subtiel tot heel opvallend

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? de aparte designs van heel opvallend tot subtiel
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? meestal leuke reacties

Mooie schoenen, maar....

Te veel, daardoor agressieve reclame. Klanten weten jullie gerust wel te vinden.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Dat soort schoenen draag ik nooit
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Vaak. Op scholen ben ik de meester met puntschoenen. Kinderen kijken vaak eerst wat voor schoenen ik draag
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Zat een keer in het cafe. Droeg zomaar een keer sneakers. Kwam oud leerling naar mij toe, keek eerst naar mijn voeten en zei; waar zijn uw schoenen "

Exclusieve schoenen voor een mooie prijs

Schoenen besteld via de website , snelle levering , schoenen hebben een goede pasvorm , foto op de website komt overeen met het bestelde product Ik heb hier al eerder schoenen besteld goede kwaliteit voor een mooie prijs Zoek je een mooie exclusieve schoen moet je hier zeker bestellen

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Prijs kwaliteit verhouding
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Aparte schoenen die opvallen , meestal een compliment en de vraag waar ik ze besteld heb
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Ze vallen op dus je krijgt er over het algemeen leuke reactie’s op

Prachtige unieke schoenen

Lureaux schoenen zijn geweldig. Ze zien er briljant uit en zitten heerlijk. De levering verloopt ook altijd soepel. Een aanrader!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? N.v.t.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Leuk contact over en door mijn schoenen met andere mensen.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? N.v.t.

Super Service schneller Versand

Schuhe leider nicht passend, Größe 44 Eu ist nicht Größe 44 bei Lureaux. Schade , vielleicht ein anderes Mal.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Ich nag verrückte Schuhe
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? k.A.
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Keine da nicht getragen.

mooie schoenen

Mooie kwaliteit schoenen. Besteld en de volgende dag netjes ingepakt geleverd. Plus nog een WhatsApp van de afdeling verkoop.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? veel verschillende patronen. Niet saai.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? N.v.t.

Cooler Look, guter Preis, schnelle Lieferung

Rundherum Top

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Eyecatcher
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Immer positiv
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? k.A.

In het algemeen ben ik zeer tevreden, maar bij de laatste bestelling hebben ze toch echt een belangr

De verzending kan beter. Voor het overige niets dan lof.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De veelkleurigheid
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Óp één na altijd leuk.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Die heb ik al eens beschreven

Immer wieder gerne!

Top Abwicklung, gute Ware, angemessene Preise!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Einfach das sie ANDERS sind und Pepp haben.
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Insbes. Frauen erfreuen sich an diesen ANDEREN Anblick.

Preiswerte Schuhe mit schwulem Charakter

Superschnell

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? k.A.
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Einmal im Monat
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Opernbesuche mit Red peacock

Prima opvallende schoenen met bijpassende riem

Altijd gave schoenen

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Apart en minder saai
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Diverse

Smashing

Supergave nette schoenen en kleurrijke verhemden. Ben een fervent verzamelaar: >10 paar inmiddels....

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De veelheid aan patronen, textuur en kleuren.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Meermaals per maand..
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Iemand tegenkomen die ook Lureaux schoenen draagt die ik zelf ook had willen hebben.

snel,keurig op tijd,goede prijs.

zeer goed.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? de "print"
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? heel erg veel.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? elk moment!

Goede prijs, kwaliteit en snelle levering

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Diversiteit in kleur en design

Opvallend trendy

Voor mij geweldige en goed zittende schoenen met een apart, mooi en gewaagde look

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Je valt op in positieve zin
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Wow dat is gaaf
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Heb nu enkele paar schoenen in bezit, maar lovende reacties, jij durft en schitterend

Schnelle Lieferung

Sehr schöne, bequeme Schuhe

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Super service en binnen een paar klikken een complete garderobe

Prachtige opvallende schoenen van een goede kwaliteit! En daar bovenop nog bijpassende overhemden en polo’s. Alles te krijgen bij Lureaux. Met een paar eenvoudige klikken een complete en goed op elkaar afgestemde garderobe bespaart me dagen zoeken en passen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Opvallend design
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd een reactie op mijn schoenen en bijpassende outfit
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? De reactie van collega’s wanneer ik met een opvallend en afgestemd ontwerp op het werk kom

Fantastische schoenen

Is er ergens een zelfhulpgroep actief voor mensen met een Lureaux verslaving? Ik heb nu 26 paar schoenen. Niet allemaal van Lureaux, ook Rehab (sorry) Maar bij elke nieuwe release moet ik me inhouden om niet weer een paar extra erbij te kopen:).

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Opvallende designs. Heel vaak complimenten van wildvreemde mensen

Topkwaliteit.

Ziet er geweldig mooi uit.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Uitzonderlijk mooi.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Het valt echt mega op en positieve reacties!
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Als ze je voor het eerst in de mooie schoenen zien.

mooi goed zittende schoen

vanaf het eerste paar wat ik gekocht heb loop ik zonder pijn in mijn voeten. ik heb nu zo'n 20 paar schoenen. bij de 8 laatste paren een bijpassende riem gekocht wat mensen ook opvalt. Zeer tevreden

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? je regelmatig een reactie krijgt dat je mooie schoenen aan hebt
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? heel vaak
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? met Salsa dansen

Correcte levering van een mooi paar schoenen en bijpassende riem. Goede kwaliteit !

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Kleurrijk
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Positief
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Het aantrekken van de schoenen !!

Top schoenen!

Mooie schoenen, maar zitten bovendien ook heel goed. Ik heb brede schoenen, dus dat wil nog wel eens een probleem zijn. Maar niet bij Lureaux!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Zitten beter en mooie designs
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Heel vaak

Mooie spullen en snelle levering

De website is duidelijk, mooi dat er schoenen en shirts gecombineerd kunnen worden met dezelfde print. Afhandeling is ook top!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Originaliteit en vrolijkheid
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Nog niet gebeurd
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Schoenen gezien bij een collega en 5 dagen later kwamen ze binnen voor mijn man!

Mooie goed passende schoenen lopen lekker !

Fijne schoenen al veel complimenten gekregen. Ik ben er blij!

Noordkade 64

2741 EZ Waddinxveen