mooie betaalbare schoenen de designs zijn van subtiel tot heel opvallend
Beste Willem, Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat u meerdere leuke reacties ontvangt over uw schoenen. Wij wensen u nog veel draagplezier, Team Lureaux
Te veel, daardoor agressieve reclame. Klanten weten jullie gerust wel te vinden.
Beste Chris, Bedankt voor uw leuke review. Fijn om te horen dat de schoenen naar wens zijn. Bedankt voor uw feedback wat betreft de acties. Fijne dag, Team Lureaux
Schoenen besteld via de website , snelle levering , schoenen hebben een goede pasvorm , foto op de website komt overeen met het bestelde product Ik heb hier al eerder schoenen besteld goede kwaliteit voor een mooie prijs Zoek je een mooie exclusieve schoen moet je hier zeker bestellen
Lureaux schoenen zijn geweldig. Ze zien er briljant uit en zitten heerlijk. De levering verloopt ook altijd soepel. Een aanrader!
Schuhe leider nicht passend, Größe 44 Eu ist nicht Größe 44 bei Lureaux. Schade , vielleicht ein anderes Mal.
Guten Tag, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Auf der Website finden Sie Größenempfehlungen. Wenn Sie diese befolgen, passen die meisten Schuhe Gerne helfen wir Ihnen bei der richtigen Größe. Mit freundlichen Grüße, Team Lureaux
Mooie kwaliteit schoenen. Besteld en de volgende dag netjes ingepakt geleverd. Plus nog een WhatsApp van de afdeling verkoop.
Rundherum Top
De verzending kan beter. Voor het overige niets dan lof.
Beste Henk, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat de items naar wens zijn. Wij proberen de verzending altijd vlekkeloos te laten verlopen, jammer genoeg lukt dit niet altijd omdat wij afhankelijk zijn van koeriersdiensten. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Top Abwicklung, gute Ware, angemessene Preise!
Superschnell
Altijd gave schoenen
Beste Jeroen, Goed om te horen dat de schoenen naar uw smaak zijn. Wij proberen de schoenen altijd te laten opvallen. Hopelijk krijgt u nog vele leuke reacties. Fijne dag, Team Lureaux
Supergave nette schoenen en kleurrijke verhemden. Ben een fervent verzamelaar: >10 paar inmiddels....
zeer goed.
Goede prijs, kwaliteit en snelle levering
Beste René, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat de schoenen naar wens zijn. Wij wensen u veel draagplezier, Team Lureaux
Voor mij geweldige en goed zittende schoenen met een apart, mooi en gewaagde look
Sehr schöne, bequeme Schuhe
Prachtige opvallende schoenen van een goede kwaliteit! En daar bovenop nog bijpassende overhemden en polo’s. Alles te krijgen bij Lureaux. Met een paar eenvoudige klikken een complete en goed op elkaar afgestemde garderobe bespaart me dagen zoeken en passen.
Beste Hans, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat de service en producten zo naar wens zijn. hopelijk blijft u nog lang uw collega's verrassen. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Is er ergens een zelfhulpgroep actief voor mensen met een Lureaux verslaving? Ik heb nu 26 paar schoenen. Niet allemaal van Lureaux, ook Rehab (sorry) Maar bij elke nieuwe release moet ik me inhouden om niet weer een paar extra erbij te kopen:).
Ziet er geweldig mooi uit.
vanaf het eerste paar wat ik gekocht heb loop ik zonder pijn in mijn voeten. ik heb nu zo'n 20 paar schoenen. bij de 8 laatste paren een bijpassende riem gekocht wat mensen ook opvalt. Zeer tevreden
Beste Arie, Bedankt voor uw review. En wat een eer om te horen dat u al 20 paar Lureaux schoenen heeft. Hopelijk ontvangt u nog vele leuke reacties. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Correcte levering van een mooi paar schoenen en bijpassende riem. Goede kwaliteit !
Mooie schoenen, maar zitten bovendien ook heel goed. Ik heb brede schoenen, dus dat wil nog wel eens een probleem zijn. Maar niet bij Lureaux!
De website is duidelijk, mooi dat er schoenen en shirts gecombineerd kunnen worden met dezelfde print. Afhandeling is ook top!
Beste Petula, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat de schoenen originaliteit uit stralen, dat is de bedoeling ;) Fijne dag, Team Lureaux
Fijne schoenen al veel complimenten gekregen. Ik ben er blij!