Altijd een passende schoen voor je outfit
Alles was perfect
De schoenen hebben een perfecte pasvorm en ziten/lopen heerlijk. Allemaal met een eigen design en stijl en een garantie op positieve reacties!
Prijs kwaliteit klopt gewoon
Een soepel proces, veel keuze en uiteindelijk een mooi paar schoenen en een mooie riem in hetzelfde motief. De eerste reactie van mijn vrouw en kinderen was zeker niet meteen positief maar gelukkig zijn er heel veel mensen die mijn schoenen wel mooi vinden. Er wordt vaak wel verwezen naar Hugo de Jonge en dan regelmatig de vraag of ik CDA stem........
Jedes Mal aufs neue bin ich Begeistert. Ich liebe den Style und die Qualität. Und was auch wichtig ist: man kann sich auf die Größenempfehlung verlassen. Und die Lieferung erfolgt schnell und zuverlässig.
geweldige mooie eyecatchers.....je hebt geheid een gesprekje....
Tolle Schuhe! Tolle Kombination mit den passenden Gürteln! Toller Service! Kann mich immer nur schwer entscheiden - daher habe ich schon den ganzen Schrank voll! :)))
Anders dan anders en dat is juist zo leuk
Leuke opvallende eingewijze schoenen die altijd lekker zitten. Veel positieve reacties over kleur en ontwerp. Let op de scherpe aanbiedingen in de sale!
Interessante Designs. Prompte und pünktliche Lieferung. Gute Qualität.
De service is goed en met de kortingsacties vaak schoenen onder de 100 euro. Niks minder dan de Van Lier schoenen die ik voorheen droeg. Afgelopen jaren tot op heden 7 paar schoenen gekocht,
Ik draag ze graag met plezier, krijg leuke reacties en door jullie acties kan hewae vaak aan een leuk prijsje kopen. Geweldig toch :)
Het was een feestje, eerst om een paar uit te zoeken en dan het doosje binnen krijgen. Mooie feestelijke schoenen doos, schoenen zakje erbij en een lepel. En dan onder het vloeipapier een paar mooie schoenen te vinden. Perfect afgewerkt en dan doe je de schoenen aan en zitten ze heerlijk en staan ze geweldig. Helemaal happy, goed concept !
Ik vind het geweldig dat sommige prints op meerdere kledingstukken aanwezig zijn. Zo kun je makkelijk verschillende sets maken.
exklusiv
Een door mij gemaakte fout werd uitstekend opgelost.
Super Schuhe. Qualität und Passform sehr gut
Ich bin treuer Kunde und kaufe regelmäßig. Kaufabwicklung und Lieferung sind jedes Mal perfekt!
Mooie artikelen en een zeer goede service. Ik zou wel graag wat meer prints willen in de half hoge veterschoenen . Er zijn leuke schoenen maar vooral in het lage segment.
Deze schoen heeft een goede pasvorm en mooie look. Waardoor ze zeer geschikt onder een kostuum tijdens de Lintjesregen
Beste Peter, Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat de schoenen naar wens zijn. Wij wensen u nog veel draagplezier, Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Er bestaat nu eenmaal niet het woord " perfect " zodus krijgen jullie een mooi cijfer. Ik wacht tot ik die éne schoen tegenkom waarvan ik zeg : "dat is het !" In afwachting, doe zo verder...
Mooie schoenen, supersnel geleverd.
Hallo, Ich finde eure Schuhe wirklich rattenscharf. Ich würde mir tatsächlich einige bestellen, aber ich bekomme das erste Paar nicht über meine dicken Füße obwohl eine Nummer größer bestellt. Sollte es Ausführungen geben, die weiter ausfallen, informieren Sie mich bitte. Gruß Matthias
Guten Tag, vielen Dank für Ihre Bewertung. Zunächst einmal freut es uns zu hören, dass das Design der Schuhe Ihren Wünschen entspricht. Unsere Schnürschuhe haben alle die gleiche Weite, vielleicht passt eine Nummer größer? Wir haben auch einige Sneakers mit einer breiteren Passform. Wenn Sie uns über WhatsApp kontaktieren (+31617678842), helfen wir Ihnen gerne weiter. Mit freundlichen Grüßen, Team Lureaux
Leuk contackt en vriendelijk ben zeer tevreden over het produkt goede pasvorm en het ziet er super uit