prachtige schoenen

vind het altijd moeilijk om een keuze te maken. vele mooie schoenen! inmiddels heb ik ook al 7 paar schoenen van Lureaux

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? kleurrijker
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? altijd
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? N.v.t.

prettig met slechts 1 opmerking.

Zoals in de header staat is het prettig zaken doen met Lureaux. Ik heb slechts 1 opmerking: Ik erger me mateloos aan alle marketingmail van jullie. Sinds ik jullie heb ontdekt koop ik regelmatig schoenen bij jullie, elke 5/6 maanden een nieuw paar. Heb daarom totaal geen behoefte aan allerlei aanbiedingen/koopjes/ nu of nooit actie mails. Heb me hiervoor al meerdere keren uitgeschreven, ze blijven komen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? weg van de grijze massa.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? ja, dagelijks

Geweldige kwaliteit schoenen.

Was op zoek naar een nette klassieke schoen met stijl en een beetje allure. Die heb ik dus bij Lureaux B.v. gevonden. Ben zeer tevreden en uitermate enthousiast over de kwaliteit en levering. Mvgr, Patrick Raaijmakers.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Apart motief.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Mooie schoenen.

snel en mooi assortiment

hulde!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? meer kleur kan geen kwaad
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? ik heb ze pas 3 keer aangehad

Snel, mooi en creatief

Snelle levering. Mooie schoen die mij als gegoten zit. Ik zal hem wat vaker in dragen voor mijn trouwdag. Daarna denk ik nog prima te dragen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Hele suggestieve vraag: de kleur natuurlijk;)
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Mooi en "de blits"
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Toen ze geleverd werden en we samen een bak koffie gedronken hebben

Zeer goed product en juiste maat geleverd

Snelle levering en goede kwaliteit schoenen

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Goede kwaliteit
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Elke keer als ik ze draag
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Elke dag fleurig erbij lopen

Super schoenen, zitten gelijk lekker.

Snelle levering . Ik heb diverse paren en die blijven lekker lopen

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Zitten lekker en goed gespreks onderwerp
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Mijn nieuwe schoenen hebben een week op de keukentafel gestaan, zo leuk vind ik ze

Alles super snel verlopen

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Mooi
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Geweldig speciaal
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Mensen kijken

Heerlijke schoen....met gegarandeerd een gespreksonderwerp met vreemden.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Iets aparts
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Alleen maar.....zeker 2x per week

Uniek en betaalbaar

Prachtig, stevig materiaal tegen een mooie prijs.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Uniek model
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Dagelijks

Tweede bestelling, geweldig mooi product, service is top, kijk al uit naar mijn volgende keuze en be

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Exclusief
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel reacties! Van wow dat zijn gave schoenen!
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Aangesproken worden door meerdere dames, over de mooie speciale schoenen

Mooie collectie schoenen. Ze zitten comfortabel met mooie uitstraling. Ben er erg blij mee.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Opvallend design
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Regelmatig
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Het uitpakken na bezorging

Speciaal

Maten kloppen perfect! Mooie speciale schoenen !

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Leuk
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Valt op

...

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? kleurcombinaties
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? regelmatig

Fijne schoenen

Goede pasvorm en lopen super lekker . Fijn om een passende riem te kunnen kopen

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? N.v.t.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd ze vallen goed op
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Aandacht

Heren maat 39 en perfecte pasvorm

Prima modieuze schoen, zelfs voor een kleine brede voet. Erg blij mee. Voor mij eens wst andrrs mogelijk.

Niets aan/op te merken. Zeer tevreden.

Heb in het verleden een klein vermogen bij collega's/konkurrenten besteedt. Jammer, had eerder van jullie bestaan van willen weten. Kwaliteit is vergelijkbaar, prijzen niet. Heb nu al zoveel vergelijkbare schoenen, voorlopig pas op de plaats. Krijg regelmatig aan/opmer- kingen over mijn schoenen. Vermeld jullie altijd als eerste. Wel zo eer- lijk, jullie collegea ook. NU zou ik wel weten welke keuze(s) ik zou ma- ken, maar ja... 'Tuurlijk wel compliment voor jullie. Desondanks, blijven natuurlijk nog wel een hoop centjes!!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? de verscheidenheid
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? zie bovenstaande
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? zanger redelijk bekende band, vroeg specifiek naar jullie "muziekale" schoenen

Top geholpen!!

Zeer vriendelijk en mee denkend van de wensen.

• In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? N.v.t.

TOP TOP TOP - einfach EINMALIG !!!

Geht einfach, Zustellung schnell, Produkte: OUTSTANDING !!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Einmaliges Design
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Immer, wenn mein Mann die Schuhe trägt !!!
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Freund sagt:“Das sind die GEILSTEN Schuhe, die ich je gesehen habe!!!“

Mooie en biizondere schoenen

Snelle en perfecte levering.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Opvallend en toch stijlvol
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Vooral van dames

Top Hemd mit Top Schuhen

Das Hemd sowie die Schuhe sondern der totale Eyecatcher.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Die Farben
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Viele nette Ansprachen
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Auf der Sylvesterparty wurde ich sehr oft angesprochen.

Spectaculair

Mijn kado was een schot in de roos. De schoenen op zichzelf was al de eyecather en dan de bijpassende riem maakte het plaatje compleet ook de houten schoenhouders zijn super om de schoenen netjes in model te houden blij deze site te hebben ondekt en zullen zeker niet de laatste schoenen zijn die ik hier heb besteld

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Apart en toch netjes of casual te dragen
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Heel veel
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Het moment dat ik ze als kado kreeg en de vele complimenten erna

Mooie schoenen en bijpassend overhemd

Eerst Melody Vibes schoenen besteld en daarna toch maar een bijpassend overhemd erbij gedaan. Kwaliteit is prima en ondertussen al leuke reacties gekregen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Uniek design
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Leuke reacties op de schoenen

Goede schoenen maar teveel emails

Als je eenmaal klant bent lijkt de hoeveelheid mails bijna op spam. Maar laat dit je niet weerhouden deze mooie en fijne schoenen te kopen

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Ik hou niet van zaaien schoenen
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Te veel om op te noemen

Einzigartige, passgenaue Schuhe von sehr guter Qualität

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Weil sie ein tolles Design haben!
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Sie sind einzigartig!
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Sie werden immer bestaunt und ich werde oft darauf angesprochen.

Noordkade 64

2741 EZ Waddinxveen