vind het altijd moeilijk om een keuze te maken. vele mooie schoenen! inmiddels heb ik ook al 7 paar schoenen van Lureaux
Zoals in de header staat is het prettig zaken doen met Lureaux. Ik heb slechts 1 opmerking: Ik erger me mateloos aan alle marketingmail van jullie. Sinds ik jullie heb ontdekt koop ik regelmatig schoenen bij jullie, elke 5/6 maanden een nieuw paar. Heb daarom totaal geen behoefte aan allerlei aanbiedingen/koopjes/ nu of nooit actie mails. Heb me hiervoor al meerdere keren uitgeschreven, ze blijven komen.
Beste Ron, Bedankt voor uw feedback. Wij gaan hier mee aan de slag. Hopelijk ontvangt u nog vele leuke reacties over uw schoenen. Fijne dag, Team Lureaux
Was op zoek naar een nette klassieke schoen met stijl en een beetje allure. Die heb ik dus bij Lureaux B.v. gevonden. Ben zeer tevreden en uitermate enthousiast over de kwaliteit en levering. Mvgr, Patrick Raaijmakers.
hulde!
Snelle levering. Mooie schoen die mij als gegoten zit. Ik zal hem wat vaker in dragen voor mijn trouwdag. Daarna denk ik nog prima te dragen.
Beste Frank, Goed om te horen dat de schoenen bevallen. Lureaux wenst u veel plezier met uw trouwdag. Fijne dag, Team Lureaux
Snelle levering en goede kwaliteit schoenen
Snelle levering . Ik heb diverse paren en die blijven lekker lopen
Alles super snel verlopen
Beste Viviane, Goed om te horen dat alles snel is verlopen. Dat is altijd fijn! Fijne dag, Team Lureaux
Heerlijke schoen....met gegarandeerd een gespreksonderwerp met vreemden.
Prachtig, stevig materiaal tegen een mooie prijs.
Beste Remo, Bedankt voor uw reactie. Hopelijk krijgt u nog vele complimentjes. Fijne dag, Team Lureaux
Mooie collectie schoenen. Ze zitten comfortabel met mooie uitstraling. Ben er erg blij mee.
Maten kloppen perfect! Mooie speciale schoenen !
...
Goede pasvorm en lopen super lekker . Fijn om een passende riem te kunnen kopen
Beste John, Wat fijn om te horen dat de schoenen en riem bevallen. Veel plezier met uw schoenen en riem. Fijne dag, Team Lureaux
Prima modieuze schoen, zelfs voor een kleine brede voet. Erg blij mee. Voor mij eens wst andrrs mogelijk.
Heb in het verleden een klein vermogen bij collega's/konkurrenten besteedt. Jammer, had eerder van jullie bestaan van willen weten. Kwaliteit is vergelijkbaar, prijzen niet. Heb nu al zoveel vergelijkbare schoenen, voorlopig pas op de plaats. Krijg regelmatig aan/opmer- kingen over mijn schoenen. Vermeld jullie altijd als eerste. Wel zo eer- lijk, jullie collegea ook. NU zou ik wel weten welke keuze(s) ik zou ma- ken, maar ja... 'Tuurlijk wel compliment voor jullie. Desondanks, blijven natuurlijk nog wel een hoop centjes!!
Beste Jos, Bedankt voor uw mooie reactie. Erg fijn om te horen dat u tevreden bent met uw schoenen, zo horen wij het graag! Fijne dag, Team Lureaux
Zeer vriendelijk en mee denkend van de wensen.
Geht einfach, Zustellung schnell, Produkte: OUTSTANDING !!!
Liebe Silvia, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Wir hoffen, dass Sie weiterhin Freude an Ihren Schuhen haben. Schöner Tag, Team Lureaux
Snelle en perfecte levering.
Beste Dirk, Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat de schoenen en levering naar wens zijn. Fijne dag, Team Lureaux
Das Hemd sowie die Schuhe sondern der totale Eyecatcher.
Lieber Gabor, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Wir hoffen, dass Sie viele Komplimente erhalten. Schöner Tag, Team Lureaux
Mijn kado was een schot in de roos. De schoenen op zichzelf was al de eyecather en dan de bijpassende riem maakte het plaatje compleet ook de houten schoenhouders zijn super om de schoenen netjes in model te houden blij deze site te hebben ondekt en zullen zeker niet de laatste schoenen zijn die ik hier heb besteld
Beste Monique, Bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat het cadeau beviel. Fijne dag, Team Lureaux
Eerst Melody Vibes schoenen besteld en daarna toch maar een bijpassend overhemd erbij gedaan. Kwaliteit is prima en ondertussen al leuke reacties gekregen.
Beste Kees, Bedankt voor uw review. Hopelijk krijgt u nog vele leuke reacties op de schoenen en/of het overhemd. Fijne dag, Team Lureaux
Als je eenmaal klant bent lijkt de hoeveelheid mails bijna op spam. Maar laat dit je niet weerhouden deze mooie en fijne schoenen te kopen
Beste Onno, Bedankt voor uw review. Wij waarderen uw feedback. Fijne dag, Team Lureaux
Lieber Alexander, Vielen Dank für Ihre Antwort. Wir wünschen Ihnen viel Freude mit Ihren Schuhen. Schöner Tag, Team Lureaux