Mooie en classie schoenen, top

Goede kwaliteit, mooie schoenen en speciaal

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De uitstraling
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? 100%
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Ze dragen

Mooie schoenen die perfect passen

Goede service. En mooie goed passende schoenen. Makkelijk om mee te communiceren als er wat is of als je vragen hebt.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Juist het anders zijn van standaard
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Men vindt de schoenen mooi.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? N.v.t.

Uitstekende service

Exclusieve producten, snelle levering

Top Produkt und super Versandhandel

Habe mir das zweite Paar Boots bestellt und bin wieder restlos begeistert. Von der Bestellung über die Kaufabwicklung, wie den Versand, ist alles hervorragend und aus einem Guss. Auch wenn es kaum möglich ist, setzen die Boots dem Ganzen noch die Krone auf. Bin rundherum zufrieden und werde gewiss weitere Schuhe bestellen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Super Tragekomfort bei einzigartiger Optik
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Mit mir wird nicht gesprochen, weil jede/r nur sprachlos auf die tollen Schuhe starrt!
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? k.A.

heerlijk zittende, fantastische uitstraling, schoenen

Na de schoenen besteld te hebben kreeg ik netjes een mailtje met aanvullende vraag om een goede bezorging te garanderen. De schoenen zitten als gegoten en zijn met liefde gemaakt. zeker een aanrader en de complimenten zijn niet uit de lucht.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? beter zittend door een hele goede bedding
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? wat een gave schoenen
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? mijn vrouw paste haar kleding aan omdat ik speciaal dat pak aan moest omdat mijn schoenen er zo goed bij paste.

Good

Gorgeus shoes but messi web

• What do you like about Lureaux shoes compared to the brown or black shoes of the "big brands"? Differwny
  • While wearing Lureaux shoes, to what extent do you get positive reactions and / or nice conversations? N/A
  • What is the best moment you have experienced with your Lureaux shoes? N/A

Classe voor een ongelooflijke betaalbare prijs!

Super mooie én DRAAGBARE schoenen. Ik heb ong. 5 verschillende paar schoenen en ze zitten als gegoten. Vandaag besteld binnen de 2 dagen in huis, zelfs de laatste keer de dag er na! Heb nog NOOIT zere voeten gehad, zelfs niet als ik ze aandoe voor de eerste keer. Telkens zitten ze als gegoten. Lureaux leverd ook ALTIJD een geweldige service…bedankt daarvoor.!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Ze zijn uniek
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Steeds positieve
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat ik iemand over de streep heb getrokken om ook deze schoenen te proberen.

Super goed bedrijf!

Top geregeld!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? N.v.t.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? N.v.t.

Top service, top kwaliteit.

Ik zag een advertentie op fb voorbij komen, en zag mooie schoenen voor m'n man, ik dacht zal wel nep zijn of slechte kwaliteit, maar ik kon met afterpay betalen, dus dacht ik doe het. Direct een bevestigingsmail, en volgende dag een mail dat ze onderweg waren. Ik dacht nu nog week wachten, maar nee hoor volgende dag in huis!!! Top!! Uiteraard niet tot kerst kunnen wachten met geven. Wat een prachtige schoenen en bij passende riem, vallen precies op maat, goede degelijke kwaliteit. Super leer voor gebruikt wat zeker bijdraagt aan comfortabel zittende schoeisel. Ik beveel iedereen dit bedrijf aan als je van echte stijl en kwaliteit houd. Dank jullie wel en zeker tot een volgende bestelling.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Zijn nette, aparte schoenen, kleding, riemen. Schoenen maken de man immers.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Iedereen zegt wat een gave maar super kwalitatieve schoenen met mooie kleurstellingen. Ja lovende reacties.

Mijn 7e paar hier al besteld. Nog steeds tevreden. Helaas 1 paar schoenen retour geleverd ivm een tegenvallende kleur. In werkelijkheid was de kleur feller dan dat ik had verwacht. De communicatie en het retourproces verliepen beide goed.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Vele kleuren
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel positieve reacties

3 commandes, 3 satisfactions

J'adore vos produits, je suis fan. Bravo !!!!

• Qu'aimez-vous des chaussures Lureaux par rapport aux chaussures marron ou noires des «grandes marques»? La couleur et l'originalité
  • Dans quelle mesure obtenez-vous des réactions positives et / ou de belles conversations lorsque vous portez des chaussures Lureaux? Lorsque les gens regardent mes chaussures
  • Quel est le meilleur moment que vous ayez vécu avec vos chaussures Lureaux? Un des mes petits fils adore

Netjes en betrouwbaar 10 punten

Ik heb goede ervaringen

Alles gut

Nach einer Reklamation wurde mir anstandslos ein neuer Artikel geschickt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

wordt goed geholpen met de vragen die je hebt

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? super
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? veel reactie s
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? ze wilde de schoenen ruilen

Betaalbaar en uniek

Snelle prima levering. Schoenen zijn prachtig

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Betaalbaar

mooi en kwalitatief

eerste maal een aankoop gedaan en zeer tevreden over het geleverde produckt. voldoet volledig aan mijn vewachtingen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? de prints

Supersnel en mooie schoenen

Goede service, compleet pakket. Luxe en loopt meteen lekker.

Alles perfekt

Mein Gürtel wurde innerhalb kürzester Zeit und war schon drei Tage nach Bestellung bei mir. Er sieht genau aus wie erwartet. Also alles top :)

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? k.A.
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? k.A.

Goede communicatie en service!

Goede en snelle communicatie en snelle klant oplossingen. Kun je betrouwbaar bestellen!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Origineel
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Weet ik nog niet.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Moet nog komen.

Super schoenen

Ik bestel al jaren lureaux schoenen, zo bijzonder!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Niet alledaags
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel reakties, daar heb je hem weer
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Echt iets voor jou!

Schnell und unkompliziert, Ware genau so wie gewünscht

Alles super

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Mal was anderes, ein echter Hingucker
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Oft

Ik koop mijn man schoenen omdat ik van apart hou Bij lureaux komt mijn fantasie tot leven Elke keer dat ik iets koop voel ik mij als een kind in een snoep winkel

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Het gedurfde,
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Complimenten dat mensen zeggen wat gave schoenen

Goedkoop en snel geleverd

Lopen lekker en het zijn fijne en leuke schoenen

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De kleuren
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Ze vinden mooi en sportief
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? De kleinkinderen vonden het heel prachtig en mooi

Super Qualität und Passform!

Sehr freundlich und immer netter Kontakt!

Super mooie schoenen

Ik heb ze vandaag voor het eerst gedragen. Iedereen gaf een compliment over deze gewaagde maar mooie schoenen!

• In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd een leuk gesprek omdat het andere schoenen zijn dan iemand anders heeft.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Wild vreemde mensen spreken je aan over je schoenen. Iedereen is zeer complimenteus!

Noordkade 64

2741 EZ Waddinxveen