Mooie schoenen, supersnel geleverd.
Hallo, Ich finde eure Schuhe wirklich rattenscharf. Ich würde mir tatsächlich einige bestellen, aber ich bekomme das erste Paar nicht über meine dicken Füße obwohl eine Nummer größer bestellt. Sollte es Ausführungen geben, die weiter ausfallen, informieren Sie mich bitte. Gruß Matthias
Guten Tag, vielen Dank für Ihre Bewertung. Zunächst einmal freut es uns zu hören, dass das Design der Schuhe Ihren Wünschen entspricht. Unsere Schnürschuhe haben alle die gleiche Weite, vielleicht passt eine Nummer größer? Wir haben auch einige Sneakers mit einer breiteren Passform. Wenn Sie uns über WhatsApp kontaktieren (+31617678842), helfen wir Ihnen gerne weiter. Mit freundlichen Grüßen, Team Lureaux
Leuk contackt en vriendelijk ben zeer tevreden over het produkt goede pasvorm en het ziet er super uit
Men vindt het getuigen van lef.
Kwaliteit van de schoenen is gewoon goed. De maatvoering is perfect. De schoenen zien er fantastisch uit. De prijs is niet te evenaren (zo goedkoop). De communicatie met Lureaux is dorect, snel en top.
Alles klasse Klamotten
Geleverd naar wens en snel
Goedendag, Bedankt voor uw review. Super om te horen dat alles naar wens is. Met kleurrijke groet, Team Lureaux
Alles bestens! Das werden nicht die einzigen Sneaker sein, die meinem Stil das Sahnehäubchen aufsetzen! Beautyfull!
Ik werd goed geholpen bij een vraag over mogelijkheden om een groepsaankoop te doen.
Mooie Magic Wonder schoenen besteld, maar bij aankomst bleek bij een schoen een vuile vlek te zitten. Jammer dat dit bij de eigen controle niet is gezien. Abusievelijk had ik verkeerde maat besteld dus de schoenen moesten sowieso retour gezonden worden. Tip:retourformulier moet je zelf printen. Wat nu als je geen printer hebt? Moest anderen inschakelen om deze te printen. Waarom geen retourformulier bij de toezending van de bestelling? Meerdere schoenen in het verleden gekocht en daarover ben ik zeer tevreden. Jammer van dit voorval. Hoop op een goede afloop (nieuwe besteld nu met juiste maat).
Beste Henk, Bedankt voor uw feedback. Vervelend dat er een vlek op de schoen zat en dat het retourproces niet helemaal soepel verliep. Wat betreft het retourformulier: we begrijpen dat niet iedereen een printer heeft. Daarom bieden we ook de mogelijkheid om een QR-code te gebruiken voor het retourlabel. Wij lossen dit uiteraard graag goed op. Neem gerust contact met ons op via [email protected] of WhatsApp +31617678842 Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Originele schoenen, die er niet alleen zeer mooi uitzien, maar ook comfortabel zitten. Leuk dat je er de bijpassende riem kan bijbestellen en dan nog eens extra korting krijgt. Prijs kwaliteit top! Ik koop geen andere geklede schoenen meer dan Lureaux. Ik vond er zelfs mijn schoenen voor mijn aankomend huwelijk :-)
Mooie en kwalitatief goede schoenen, snel bezorgd.
Snel geleverd, mooie schoen
Ich habe nur sehr gute Erfhrungen gemacht. Bestellung immer wieder
Hoe kan ik dan een beoordeling geven?
Beste Wim, Naar aanleiding van deze review zijn wij gelijk een onderzoek begonnen bij de bezorgdienst van uw pakket. Wij hebben u een mail gestuurd met meer info omtrent uw bestelling. U kunt met ons in contact komen via de mail ([email protected]) of via Whatsapp +31617678842 Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Snelle levering en snel antwoord als je iets vraagt
Goedendag, Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat het ontwerp van de schoenen naar uw wens is. Wij staan in de toekomst graag weer voor u klaar met de vlugge Lureaux klantenservice zoals wij die willen aanbieden. Hopelijk ontvangt u nog vele complimenten over de schoenen, Team Lureaux
Ich bin so froh über diesen Shop gestolpert zu sein - habe nach "schicke Schuhe" gegoogelt. Das Design ist einfach der Hammer! Mega fand ich, dass von dem Schuh (angeblich) nur 250 Stück produziert werden. Die Verarbeitung scheint auf den ersten Blick gut - das Design ist aber uneingeschränkt einzigartig! Sehr gut fand ich, dass die Einlegesohle einfach herausnehmen und nicht verklebt ist. Die Schuhe passten dann mit meinen Einlagen sehr gut. Leider müssen die Schuhe aber doch langsam(er) eingelaufen werden, als gehofft. Vom Shop habe ich dazu aber einen super Tipp bekommen: Schuhe an der Ferse über Nacht mit einer feuchten Zeitung geschmeidig machen - mal schauen ob es klappt.
Strijd snelle levering ,mooie schoenen passen altijd en goede service.
Schnell, originell, Qualität
Guten Tag, vielen Dank für Ihre Bewertung. Schön zu hören, dass Sie mit der Qualität und dem Service zufrieden sind. So hören wir es gerne. Wir wünschen Ihnen noch viel Freude beim Tragen, Team Lureaux
Die Boots überzeugen fast zu 100 Prozent hinsichtlich Stil, Farbe und Qualität. Bei der Größe bin ich etwas anderer Auffassung, wenn man zwischen 2 Größen schwankt, sollte man, meiner Meinung nach, zur nächstgrößeren tendieren. Ich war der Empfehlung des Verkäufers gefolgt und wählte die Gr. 43, denke aber, dass die 44 die noch bessere Wahl gewesen wäre. Gut, beim Tragen weiten sich Schuhe in der Regel immer noch etwas. Alles in allem aber auf jeden Fall eine klare Empfehlung meinerseits.
Super Service und Qualität
Top, immer wieder gerne.
Guten Tag, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Es freut uns sehr zu hören, dass Ihre Lureaux Schuhe zu Ihrer Zufriedenheit sind. Wir hoffen, dass wir Sie auch in Zukunft mit vielen weiteren Lureaux Paaren glücklich machen können. Wir wünschen Ihnen viel Freude beim Tragen, Team Lureaux
Mittlerweile schon das dritte Paar der tollen und ungewöhnlichen Sneakers von Lureaux. Auch dieses Paar wird sicher wieder alle Blicke auf sich ziehen. Wie auch schon die "normalen" Herrenschuhe, die wir unser eigen nennen dürfen.
Ze doen wat ze zeggen. Snelle levering en geweldige schoenen,
2 overhemden gekocht, zien er leuk uit, maar materiaal is wat aan de dunne kant en de maten zijn kleiner - koop bewust 1 of 2 maten groter. Betaal niet de volle mep maar kijk wat er in de aanbieding is, anders is het zonde geld.
Goedendag, Bedankt voor uw review. Wij waarderen uw feedback op het gebied van de overhemden. De kwaliteit van onze overhemden wordt over het algemeen als goed ervaren, wij ontvangen hier geen klachten over. Mocht er een probleem voordoen kunt u ons uiteraard bereiken via de mail of whatsapp. Dan lossen wij het graag voor u op. De overhemden zijn onderdeel van de 1+1 gratis kleding deal, zo kunt u voordelig profiteren van uw Lureaux kleding. Wij wensen u nog veel draagplezier, Team Lureaux