Mooie schoenen!

Mooie schoenen, snelle levering, prijzen zijn redelijk (zeker met korting)! Bijpassende riem is super.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Je valt op! Niet zo standaard!
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Mijn cliënten zeggen er iedere dag wat over.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? N.v.t.

Te gek echt een kunstwerk

Vaak aangesproken,wat een gave schoenen. Ook in schoenwinkels Draagcomfort is ook perfect

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Te gekke ontwerpen niet standaard
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? N.v.t.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? De aanspraak

Prima schoenen

Prima pasvorm. Enigste negatieve, de levering door DHL.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? N.v.t.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Vaak

schoenen voldoen altijd aan de verwachtingen

Aangekochte schoenen zitten altijd goed. Worden ruim op tijd geleverd. Jammer dat een gangbare maat als 43 snel is uitverkocht bij sommige modellen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? kleurrijk en anders
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? vaak; ook bij reguliere schoenenzaken
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Als coördinator opleidingen kom ik ook bij dagbestedingsplekken. Daar worden altijd eerst uitgebreid mijn schoenen bekeken

Super Schuhe , habe schon mehr wie 20 Paar

Bin schon bekannt für die besonderen schönen Schuhe

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? mal was anders
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? immer wieder positiv
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? k.A.

Ich bin sehr zufrieden mit meiner Schuh

Obwohl zu ersten mal das ich bei ihnen Schuh bestellt habe bin einfach sehr zufrieden schneller Lieferung und passenden Schuh Größen war absolut perfekt. Immer wieder gerne bestellen.

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? k.A.
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? k.A.

Super Schuhe, gut verarbeitet

Netter Service

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Ich mag Farbe ohnehin lieber, von daher sind die Schuhe genau richtig für mich
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Fällt vielen Leuten positiv auf

Super Design, tolle Verarbeitung.

Qualität, Passform und Lieferung der Schuhe einwandfrei.

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Sie sind exklusiv, daß findet man bei den großen Marken nicht.
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? Nicht jeder mag sie, aber Komplimente sind vorprogrammiert.
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Dass ich zu jedem Outfit das passende Paar habe.

Nog mooier dan verwacht

Voor mijn man heb ik de schoenen en riem sunset gekocht en tevens schoenspanners Alles was er super snel de schoenen en riem op zaterdagavond besteld op dinsdag in huis en de spanners op maandag besteld die waren er dinsdag ook. De schoenen en de riem waren nog mooier dan we verwacht hadden. Tevens hadden we een superdeal dus de riem gratis ,tevens kregen we voor de schoenen een vervoerstasje bij de riem zat ook in een tasje en we kregen er ook schoenlepels bij.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De opdruk
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Nog niet gedragen
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat ze super bij zijn pak staan

Fantastische outfits

Dit was de eerste keer dat ik bij Lureaux besteld heb. Leuke prints en diverse leuke stijlen! En ik moet zeggen dat ik blij verrast ben. Kwaliteit van de stof is zeker naar wens. Pasvorm is voor mij perfect! Service nog beter zelfs.. Je wordt op de hoogte gehouden van je bestelling over WhatsApp, iets wat ikzelf als zeer prettig heb ervaren. Ik heb schoenen met bijpassende riem ,polo en blouse. Alles in dezelfde stijl en het lijkt echt super gaaf. Heb al veel complimenten gehad:) Waren de bijpassende sneakers er ook geweest dan had ik die er ook bij besteld!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De printjes zijn leuk en pasvorm is perfect
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Eigenlijk van iedereen die het opvalt en er wat over wil zeggen

Uitstekend!

Snelle levering en conform verwachting. Mooie schoenen

Subliem

Snelle levering, mooie acties.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De veelzijdigheid
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel, makkelijk een gesprek aanknopen
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Het openen van de dozen

Zeer mooie en betaalbare schoenen

Als ik een schoen pas, dan moet ik het gevoel hebben dat ik deze al lang heb, het moet er in glijden, en goed voelen

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Ze springen er uit, niet saai
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Zeer veel, iedereen weet dat ik aparte schoenen heb

Mooie goed zittende schoenen

Ik heb meerdere paren besteld Mooie schoenen en zitten goed. Je krijgt veel leuke reacties op deze schoenen

fijne sneakers

eerste keer dat ik sneakers bestelde, vorm en kleur ( victory boogy woogy patroon) geweldig... moet ze nog wel inlopen maar verder prima schoenen!!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? patroon/kleur
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? altijd een reactie omdat ze opvallen.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? op een bruiloft... 3 mannen met dezelfde schoenen (puur toeval maar was tof)

Geweldige service

Mooie schoenen snelle levering.fijn om via app bericht te ontvangen met track & trace code.

• In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel leuke reacties
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat de burgemeester vroeg of het echte, dus dure, waren

Een echte blikvanger.

Ben zeer tevreden over de schoenen. Heb er reeds meer dan 10 paar in combinatie met bijpassende riem. Dus .... een blije klant !!!!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Zeer kleurrijk.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Regelmatig een gesprekje gevoerd.
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? De vraag van : " Heb je nu alweer nieuwe schoenen".

Heel goede kleding en schoenen

Heel goed materiaal onverwoestbaar

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Mensen vinden het altijd mooi ,dat je ze aanheeht
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Hele leuke reactiesnelheid dachten dat ik een artiest was

In 1 woord geweldig!

We hebben al heel veel schoenen in prachtige kleuren met bijpassende riemen gekocht. De pasvorm is uitstekend en ze blijven prachtig!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Ontzettend mooi stijlvol , vrolijk voor iedere gelegenheid bijpassende schoenen- rieme
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel positieve reacties
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Teveel het m Op te noemen

Tolle Schuhe, super Gürtel, gutes Angebot

Dies ist schon das zigste Paar. Habe eigentlich genug Schuhe - aber… ;-)

Schnelle Abwicklung und Lieferung. Leider wurde ein abweichender Artikel versandt.

Kurz Reaktionszeit. Zielführende Kommunikation

Bij het uitpakken meteen verrast. Prachtige schoenen en zeer netjes verpakt.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? De kleuren.

Fast fashion

Hele unieke schoen ontwerpen. Kleurrijk, opvallend. Eenvoudig nieuwe bestellen, zelfde maat, zelfde model. De zool gaat niet zo lang mee. Maar misschien is dat opzet.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Design van de stof en print
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? +++
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dat iemand dacht dat mijn opmerking ' van dinosaurusleer' gemeend was.

Gewoon top!!

Alles klopt daar. Goede levering. Kwaliteit en goede prijs. Snel bezorgt goed verpakt wat wil je nog meer.

Stijlvolle comfortabele schoenen

Ik vind ze geweldig, zitten als gegoten. Dress to impress.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Werkelijk? Kijk eens goed.
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Gisteren nog twee keer aangesproken door een voorbijganger.

Noordkade 64

2741 EZ Waddinxveen