Mooi materiaal,klantvriendelijk

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Prints
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Vaak
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Dragen op feestje

Supersnel

Snelle schoenen voor een betaalbare prijs supersnel thuisbezorgd!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Leuke desins
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Yep, regelmatig

Slecht begonnen, goed geëindigd

Na 3 jaar bestellen bij Lureaux, wat in principe altijd redelijk goed/goed is gegaan, is het bij deze bestelling niet goed gegaan wat betreft communicatie en zending. Heel fijn dat het wel goed opgepakt en opgelost is! Dank hiervoor Bas! Normaal gesproken zou ik 4 sterren geven, voor deze zending, alles beschouwende geef ik 3 sterren. De schoenen en riemen zijn altijd fantastisch. Mijn man is altijd blij met en krijgt altijd complimenten. Hij heeft inmiddels wel 20 paar, dat zegt wel genoeg!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Altijd leuke design in het assortiment
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Mijn man krijgt altijd complimenten
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Mijn man krijgt veel aandacht en complimenten van vrouwen, wat erg goed is voor zijn ego!

Bildschöne Schuhe, in real noch schöner

Die Idee einen Gürtel dazu in gleicher Optik anzubieten, ist klasse. Beides zusammen getragen sieht krank nice aus

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Design ist sehr speziell individuell
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? hatte sie noch nicht öffentlich an, erst Fr.erhalten

Lureaux.....ligt een schoenlengte voor op alle schoenontwerpers

leuke en interessante ontwerpen, opvallend, echte eyecatchers.... kwaliteit schoenen, goede pasvorm en last but not least...betaalbaar

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? leuke opvallende uitdagende schoenen
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? nagenoeg altijd...joh, wat heb jij leuke schoenen, past echt bij je...
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? ze schatten mijn leeftijd, lager in...en dat is geen geintje

Ze begrijpen klanten

Na het bestellen van schoenen bleek dat ze later binnen zouden komen. Nadat ik aangaf dat ik ze eerder nodig was, hebben ze er voor gezorgd dat ik de schoenen alsnog 2 dagen eerder boven kreeg.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Altijd wat bijzonders
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Veel enthousiaste reacties
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? N.v.t.

Toffe print en snel geleverd!

Schoenen en bijbehorende riem zijn heel tof, voor een super prijs! Dat het geen (echt) leer is maakt mij absoluut niet uit, maar wellicht handig om dit duidelijk op de website te vermelden en geen 'leer' logo op de riem te zetten. Het zou mij overigens niet tegenhouden om nog eens bij jullie te bestellen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Valt lekker op
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? N.v.t.

Eigentlich sehr gut,aber....

Ich habe bereits mehrere Schuhe dort gekauft und war immer zufrieden. Leider konnte meine letzte Bestellung zweimal nicht zugestellt werden (einmal zu Hause und einmal bei einem Paketshop) Letztlich sicher ein Problem mit dem Zustellungsdienstleister, aber die Versandkosten muss ich selbst tragen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Spullen zijn als beloofd

Wordt wel moe van de reclame spam daarna

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Opvallend

Auch das vierte Paar Sneaker von Lureaux einfach klasse

Die Schuhe sind alle ein Hingucker, sehr bequem, schnelle Lieferung. Bevor ich die ersten dort gekauft habe war ich lange Skeptisch doch das hat sich nicht als berechtigt herausgestellt. Die Schuhe sind einfach super von der qualität und kaum bestellt hat man schon den Versdandnachweis. Waren bestimmt nicht meine letzten die ich bestellt habe. Gruß Peter

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? das Design
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? öfters werden sie bewundert
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? jeder Moment ist ein toller Moment wenn ich sie trage

Schuhe und Gürtel qualitativ sehr hochwertig! Ausversehen die falsche Größe bestellt, aber Umtausch ging problemlos! Einen extra Szern für den Service! Macht weiter so!

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Ausgefallene Schuhe
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? fast täglich
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? k.A.

Al meerdere keren een bestelling geplaatst en keer op keer met uitmuntende kwaliteit. Service en levering snel en adequaat.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Bijzondere prints
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Heel veel positief
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Iemand complimenteert en vraag meteen waar deze te koop zijn. Tja ...

L'art de la différence

Chaussures atypiques qui font la différence.

• Qu'aimez-vous des chaussures Lureaux par rapport aux chaussures marron ou noires des «grandes marques»? le design
  • Dans quelle mesure obtenez-vous des réactions positives et / ou de belles conversations lorsque vous portez des chaussures Lureaux? C'est ou tout l'un ou tout l'autre
  • Quel est le meilleur moment que vous ayez vécu avec vos chaussures Lureaux? Au mariage de ma nièce

Sehr gute Qualität und Preis

Sehr guter Schuh kaufe gerne wieder.

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? k.A.
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? k.A.

tooler ausgefallener Style

alles astrein. schnell, gut, vorbildlich

• Was magst du an Lureaux-Schuhen im Vergleich zu den braunen oder schwarzen Schuhen der "großen Marken"? Die knalligen Farben und Muster
  • Inwieweit erhalten Sie positive Reaktionen und / oder nette Gespräche, wenn Sie Lureaux-Schuhe tragen? es zaubert allen Betrachtern ein Lächeln ins Gesicht
  • Was war der beste Moment, den Sie mit Ihren Lureaux-Schuhen erlebt haben? Als ich das erste mal die Red Wonder mit Gürtel tragen konnte

Topschoenen voor een prima prijs.

Ik heb inmiddels mijn 4e paar Lureaux schoenen en ben zeer tevreden. Ze zien er gewoon goed uit en zitten als pantoffels en blijven lang goed.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Leuk design
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Altijd
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Iedere keer dat ik een nieuw paar ontvang

Netjes verpakt, maar niet alles hoogste kwalitwit

Shirts vallen klein, terugstuur proces moet veel makkelijker kunnen De gympen zijn geen goede kwaliteit, leuke print, maar beschadigt snel. En de zolen voelen wel heel plastikkerig aan. Ik vind dat ik ondanks de korting (heel goede marketing) het gevoel heb dat ik teveel heb betaald

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Uniek design
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Dat sowieso

Fun, funky shoes that always attract compliments

Title says it all

• What do you like about Lureaux shoes compared to the brown or black shoes of the "big brands"? More fun!
  • While wearing Lureaux shoes, to what extent do you get positive reactions and / or nice conversations? Reliably, every time I wear them

Tolle Schuhe, schnelle Lieferung.

Schuhe passen perfekt und sehem toll aus. Lieferung schnell und ohne Probleme

Super schoenen voor een mooie prijs

Goede en vlotte service . Snel bezorgd . Bravo.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? vlotte en opvallende uitstraling
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? positieve opmerkingen en leuke gesprekken in 50 % van de gevallen
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? er zijn verschillende leuke opmerkingen en complimenten

Very comfortable and nice design

My partner got a pair of shoes and told me how comfortable they were. So I decided to get a pair for me as well and I'm glad I did, they are very comfortable and have an amazing design. Getting more already.

• What do you like about Lureaux shoes compared to the brown or black shoes of the "big brands"? The exclusive design.
  • While wearing Lureaux shoes, to what extent do you get positive reactions and / or nice conversations? Yes. People used to say nice things about them.
  • What is the best moment you have experienced with your Lureaux shoes? When I was wearing them in Verona going to see an Opera and a group of people approached me and my partner to say how nice the shoes were. At the end we figured out that all of us live in Dublin and went to Verona to see the show. Nice chat with them for a while.

Mooie schoenen!

Via internet deze site gevonden met originele ontwerpen.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Zeer origineel!
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Met name het design dat ik heb uitgekozen spreekt aan, zie onder
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? Men was mijn happy sicks al gewend maar deze schoenen toppen dit.

ik ben een zeer tevreden klant van Lureaux

inmiddels heb ik als musicus een paar bestellingen gedaan bij Lureaux. Wát een supergave collectie hebben ze. Ik heb er supergave schoenen en een blouse gekocht! Ik krijg er zeer leuke reacties op. De site, informatie over de collectie, de service, informatie rondom de levering, de levering en de prijs/kwaliteit van de blouse en schoenen zijn uitstekend! Kortom ik blijf Lureaux volgen, en wie weet... ...volgt er in de toekomst weer een nieuw bestelling!!

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? geweldig design
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? zeer positief
  • Wat is het leukste moment dat je hebt meegemaakt met jouw Lureaux schoenen? optredens

Perfecte afhandeling na problemen (eerder) met DHL.

Eht prachtige schoenen. Goede pasvorm. Precies zoals op de afbeelding, geen vervormd beeld.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? Het opvallen
  • In hoeverre krijg je positieve reacties en/of leuke gesprekken als je Lureaux schoenen draagt? Alleen maar positieve.

Geweldige riem

De riem is zeker zo mooi als dat ik op basis van de foto’s had verwacht.

• Wat vind je leuk aan Lureaux schoenen ten opzichte van de bruine of zwarte schoenen van de "grote merken"? N.v.t.

Noordkade 64

2741 EZ Waddinxveen