Leider später gelieferte als beschrieben, schade.. Der Anlass war da leider schon vorbei
Guten Tag, Wir entschuldigen uns aufrichtig. Leider sind wir auf Kurierdienste angewiesen. Wir versuchen stets, solche Probleme für den Kunden zu verhindern. Mit freundlichen Grüße, Team Lureaux
Schnelle Lieferung. Klasse Schuhe mit tollen Design
Een mooie collectie schoenen, altijd op tijd geleverd , altijd super reacties op deze schoenen…..nu alleen ruimte gebrek met als die mooie schoenenparen in diverse kleuren- en designs……
Die Schuhe sehen nicht nur toll aus, sie sind toll zu tragen. Sie haben einen super Tragekomfort, sind widerstandsfähig und geben jeder Kleidung das I-Tüpfelchen! Ich bin total begeistert!!!
Heel erg tevreden over de schoenen. Echt super! Maarrr….. Ik heb binnen 24 uur meer dan 10 mails ontvangen. Dat vond ik wat overdreven.
Beste Pepijn, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat de schoenen naar wens zijn. U hoort niet binnen 24 uur 10 mails te ontvangen, ik ga er naar kijken. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Wunderschöne und passgenaue Schuhe, ich liebe sie!
Het is jammer dat jullie veel tijd besteden om mij te herinneren aan het feit dat jullie geen schoenen in maat 46 hebben Tenminste niet de schoenen die ik wil. En dan kun je me bombarderen met korting codes…. Maar dan werk je marketing averechts..
Pakket niet afgeleverd terwijl ik thuis was.
Beste Ton, Vervelend om te horen. Wij zijn op dit moment jammer genoeg afhankelijk van de koeriersdiensten. Kunt u ons een mailtje sturen over uw order? [email protected] Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Heb mijn tweede paar schoenen binnen en ben zeer te spreken over de kwaliteit, originaliteit en de goede klantenservice. Ga zo door. Fantastisch!
Ik draag praktisch elke dag deze leuke schoenen (in vele varianten) en de reacties zijn zonder uitzondering geweldig. Het levert onverwachte gesprekken op en ik bezorg veel mensen een leuke dag. Ik merk ook dat ik zelf rechterop loop en dat werkt weer voor je uitstraling. De pasvorm is (voor mij) geweldig. Ik bestel maat 43 en hoef ze niet eens te passen en wat me vooral opvalt is hoe goed er is nagedacht over patronen en materialen en details zoals de kleur van de zool en de veters e.d. Kortom: ik ben fan.
Abgesehen davon, dass die zuletzt gekauften Sneaker kleiner ausfielen war alles ok. Habe einfach eine Nummer größer bestellt.
Prijs kwaliteit passing afwerking Service snel bezorgd en super gevulde en afgewerkte schoenendoos Ga zo door
Prachtige schoenen!
Ik ga voor de schoenen van lureaux Elke keer dezelfde goede kwaliteit. De maat klopt. De kleuren zijn geweldig. En de levering heeft ook allerlei opties. En er is ook altijd wel ergens een kortingscode te vinden. Perfect.
Het overhemd is heel mooi maar de bezorging was slecht gewoon buiten in de regen gelegd
Mehrfach kauften wir schon bei diesem Unternehmen. Wir sind sehr zufrieden. Preis, Qualität und Lieferung sind top. Vielen Dank, bis bald mal wieder.
Het is een prima organisatie met fijne mensen. Persoonlijk contact is super geregeld en binnen een uur. Oplossing zijn altijd de juiste Ik koop al jaren alleen nog maar online bij lureax mij schoenen. Perfecte pasvorm. En mocht het onverhoopt niet passen ruilen is geen probleem. Een dikke 10
Heb nu in korte tijd 2x schoenen met bijbehorende riem besteld. Je krijgt echt waar voor je geld. Mooie kwaliteit en zitten als gegoten. Snelle levering en goede service. Absoluut zeer tevreden en raad iedereen aan .
Guter Shop und schnelle Lieferung
Krijg vaker te horen wat een gave schoenen heeft u
Twee shirts gekocht : goede maatvoering en de kleuren. etc. nog mooier dan op d website! Prima communicatie en verzending
Mooie schoenen en kleding maar… Als ik wat bestel krijg ik niet altijd de gratis producten ( bbq schort) Krijg ik geen mail van de bevestiging van de bestelling( maar wel het product) Is het lastig om een kortingscode te activeren ( soms een paar pogingen om hem werkend te krijgen) Zie je de aanbieding pas als je de producten selecteert ( bv 2 voor de prijs van 1 of een gratis riem. Ik ben best tevreden maar de website kan echt beter.
Beste Ronald, Bedankt voor uw uitgebreide review. Wij waarderen feedback van klanten enorm. Voor overige vragen en/of opmerkingen kunt u ons mailen op [email protected]. Met vriendelijke groet, Team Lureaux
Bestelling werd vrij snel en duidelijk geleverd. Ook de prijs en kwaliteit van de schoenen was uitstekend.
Ik koop mijn schoenen altijd bij jullie. Kwaliteit is goed en ze zien er leuk uit. Inmiddels koop ik ook shirts en jasjes bij jullie,
Beste Renk, Goed om te horen dat uw Lureaux producten bevallen. Wij hopen dat u nog vele leuke reacties krijgt over uw Lureaux items. Met vriendelijke groet, Team Lureaux