Altijd netjes geholpen

We worden altijd netjes geholpen door alle medewerkers. Of je nu een grote of kleine bestelling hebt, ze geven je altijd het gevoel dat je welkom bent.

Beste Kwaliteit

Heb een bestelling geplaatst en na ontvangst had ik problemen met mijn bestelling, contact opgenomen met de klantenservice en probleem is netjes opgelost.

Uitstekende service & klantvriendelijkheid

Aantal rekken gekocht, vlot verlopen allemaal, alleen bleek er eentje beschadigd te zijn. Na contacteren van de klantendienst een nieuw rek opgestuurd gekregen (dit binnen de week). Bijkomend zeer vriendelijke klantenservice! Kan alleen maar aanraden hier te shoppen. Zien mij zeker terug!

• Snelheid/levertijd

Ik deel mijn ervaring met alle eerlijkheid en transparantie:

Beoordeling: 10/10 Voor ons bedrijf waren wij op zoek naar een partner die ons kon helpen bij het inrichten van ons magazijn. Na contact met verschillende bedrijven en het aanvragen van offertes, heeft onze directie uiteindelijk gekozen voor Begra. Vanaf het begin heeft Begra volledig aan onze verwachtingen voldaan. De planning werd nauwkeurig nageleefd en ons magazijn is exact ingericht zoals wij het voor ogen hadden. Vragen werden steeds duidelijk en correct beantwoord, en de communicatie verliep soepel en professioneel. Een bijzondere vermelding gaat naar verkoopmanager Peter. Hij is iemand die duidelijk weet waarover hij spreekt. Hij heeft waardevolle ideeën met ons uitgewisseld, wat heeft geresulteerd in een prachtig magazijn waar wij enorm trots op zijn. Wij zijn ontzettend tevreden met de service en het resultaat. Begra is een betrouwbare en deskundige partner die wij zonder twijfel aan iedereen zouden aanbevelen!

Super Service

Bestel al vaker bij Bega magazijn als auto garagehouder en heb altijd goed product en goede klantenservice

Ben uitstekend geholpen

Ik ben zeer tevreden over de manier waarop ik ben geholpen. Hadden een legger die bij onze bestelling was beschadigd, maar die word volgende week nageleverd.

• Snelheid/levertijd

John heeft me ontzettend goed geholpen, een echte topper!

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met John. Hij dacht actief met me mee, wist precies wat ik nodig had en gaf duidelijk advies. Wat ik ook erg fijn vond, was dat hij via de chat snel reageerde en altijd bereikbaar was. Daarnaast nam hij de tijd om mij meerdere voorbeelden te laten zien, zodat ik een weloverwogen keuze kon maken. Echt geweldige service!

geweldige aftersales

flexibel en vlot

Top Service

Afgelopen periode georiënteerd naar een magazijn stelling. De binnendienst heeft mij zowel via de mail als telefonisch goed en snel te woord gestaan en goede adviezen gegeven. Na levering bleek dat er 2 delen van een stelling niet geleverd zijn, deze zijn als nog zsm geleverd zodat ik de stellingen verder kon momteren.

• Snelheid/levertijd

Prima levering en goede producten

Wij hebben al meerdere malen stellingen besteld, mooie stevige stellingen en makkelijk neer te zetten en voor ons perfect.

heerlijke systeemkasten

fijne levering, goed systeem

• Snelheid/levertijd

Snelle en perfecte levering. Volgens afspraak

• Snelheid/levertijd

Prima bedrijf om zaken mee te doen.

Prettig. Duidelijke communicatie via de mail en producten op tijd en correct geleverd. Punt van aandacht is wel dat inpakken iets beter had gekund qua bescherming. Bubbelplastic was minimaal zodat er nu wat verf van de metalen hoekbeschermer af mistte tijdens transport.

Snelle en goede service

Steeds een correcte en snelle afhandeling. Kwalitatieve producten tegen een betaalbare prijs, ook een uitgebreid 2de hands gamma.

zeer attent en klantvriendelijk

wordt op de achtergrond pro-actief gereageerd wanneer er door mij een mogelijke fout wordt gemaakt bij de bestelling via de webshop.

Degelijke kast

Vakkenkast besteld. Snelle levering, goede informatie vooraf over wanneer de levering zal plaatsvinden.

• Snelheid/levertijd

Ervaring met Begra: prima !

Via de website konden we makkelijk en snel bestellen. Alles stond keurig en overzichtelijk op de website en de levering van de bestelde producten ging vrij vlot. Een puntje: de legbordstellingen mogen dan wel per legbord 150 kg. aan kunnen, maar bij 20 / 30 kg. buigen ze in het midden al door (die van 50 cm. diepte doel ik op...), dat vind ik jammer, voor het oog.

• Snelheid/levertijd

Netjes en vriendelijk geholpen Nemen de tijd voor je

Snelle en goede service

Fijne ervaring door makkelijke communicatie en snelle levering van goederen.

• Snelheid/levertijd

Goeie service en reageren goed op mail

Op mijn bestelling gevraagd om op een maandag of dinsdag te leveren en werd keurig netjes op maandag op een pallet bij de deur geleverd. Ik mistte nog wel een onderdeel, wat volgens de instructie nodig was, en werd meteen alsnog kosteloos opgestuurd. Ik heb de light duty stelling gekocht met planken van 85 x 50 cm. Hier passen precies 2 boodschapbakken naast elkaar zonder ruimte verlies en kan hoger worden belast dan 100 x 50 cm. Het kostte me even tijd om de 5 secties met 6 lagen in elkaar te zetten en daarna helemaal netjes als 1 geheel waterpas en in 1 lijn te zetten. Maar eenmaal klaar ben ik zéér tevreden. Staat netjes en alles mooi opgeruimd in de garage en stevig genoeg voor deze toepassing met bakken voorzien van o.a. klusmateriaal, auto en vakantie spullen.

Incomplete zending snel opgelost

4 bakken besteld in verschillende formaten, helaas was de bestelling niet compleet binnengekomen. Binnen 3 werkdagen nalevering gehad. Zeer tevreden over de service en kwaliteit van de Begra bakken.

Snel en kundig

Uitstekende service en snelle levering! Wij hebben onlangs onze magazijninrichting laten verzorgen door Begra en zijn ontzettend tevreden met het resultaat. Het team kwam langs op locatie om ons van gedetailleerd en professioneel advies te voorzien. Ze dachten echt goed met ons mee, begrepen precies wat we nodig hadden en boden slimme oplossingen om onze ruimte optimaal in te richten. Wat ons ook opviel was de snelheid van levering. Binnen no-time hadden ze alles geregeld, waardoor we onze werkzaamheden nauwelijks hoefden te onderbreken. Topservice van begin tot eind, wij raden Begra Magazijninrichtingen dan ook van harte aan!

Snel en goedkoop

Erg makkelijk besteld en werd snel geleverd. Ook zijn de stellingen eenvoudig in elkaar te zetten.

• Snelheid/levertijd

Goede service en snelle levering

Goede ervaring

• Snelheid/levertijd

Scherpe prijs en snelle levering

Stelling netjes volgens afspraak geleverd

IJsselstraat 9

5347 KG Oss

Over Begra Magazijninrichting BV

Begra Magazijninrichting BV streeft ernaar de meest toonaangevende en complete magazijninrichter te zijn voor Nederland en België. We zijn de voorlopers in het bedenken van oplossingen voor de snel veranderende klantbehoefte in supply chains als gevolg van de opkomende e-commerce, het steeds schaarser worden van grond en de toenemende vraag naar veiligheid en efficiëntie. Ons doel is om klanten maximaal te ontzorgen door ons assortiment en dienstenpakket voortdurend af te stemmen op marktontwikkelingen en trends. Het belang van scherpe prijzen en snelle levertijden voor onze klanten verliezen wij nooit uit het oog. Daarnaast houden we voortdurend toezicht op onze bereikbaarheid en klantenservice. Door een solide financiële bedrijfsvoering te voeren en onze maatschappelijke betrokkenheid te tonen, streven we ernaar om tot de meest betrouwbare en gerespecteerde zakenpartners te behoren.