het product is volgens mijn verwachtingen, is snel geleverd .
Bedrijfsnaam | VZW VOEDSELHULP DRUIVENSTREEK |
Goedemorgen Kumps, Dank voor uw mooie beoordeling! We streven ernaar om alles snel en op tijd te leveren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens bij ons terug. Met vriendelijke groet, Team Begra
Duidelijke webshop, eenvoudig te bestellen, zeer snel klaar om af te halen, zeer vriendelijk onthaald tijdens de afhaling en het laden van de bestelling.
Bedrijfsnaam | Wynen bv |
Goedemorgen Johan, Dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u een hele goede ervaring heeft met Begra! Dat is zeker ook ons streven! We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens bij ons terug. Met vriendelijke groet, Team Begra
Ik heb palletstellingen, legborden, een vakkenkast en pallet wagen bij begra gekocht. De palletstelling en legborden, was een gebruikte partij. Toen ik de stelling had schoongemaakt, vroeg ik mij af, of hij wel echt gebruikt was. Hij was eigenlijk in nieuwstaat. Het enigste wat was, was dat 1 staander een klein deukje onderin had. En dat 1 legbord een beetje beschadigd was. Toen ik hiervoor belde, kreeg ik meteen te horen, dat deze vervangen gingen worden. Top service!
Bedrijfsnaam | Kuijpers landbouwbedrijf |
Goedemorgen Jordy, Dank voor uw mooie beoordeling! Blij dat u tot eigen verbazing gebruikte stellingen hebt aangeschaft en zo goed als nieuwe zijn! Wanneer er iets niet goed is of schade heeft ( wat helaas soms kan gebeuren ) lossen we dit snel en adequaat voor u op! We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens bij ons terug. Met vriendelijke groet, Team Begra
Gebruikte stelling aangeschaft. Heel vlot een mooie offerte. Hele goede communicatie met Nick. Je kunt alles wel nieuw willen maar als Offgridcentrum houden we van duurzaamheid en dus hergebruik. Hier kwamen onze ideeën mooi samen. Nogmaals Top.
Bedrijfsnaam | Off Grid Centrum |
Goedemorgen Alwi, Dank voor deze mooie beoordeling! Goed om te horen dat de "gebruikte" stellingen naar alle tevredenheid zijn, Zeker in deze tijden m.b.t. duurzaamheid! We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens bij ons terug. Met vriendelijke groet, Team Begra
Snelle levering, alles zoals verwacht
Goedemorgen Michaël, Dank voor uw mooie beoordeling! We streven ernaar om alles snel en op tijd te leveren. Gelukkig gaat dat ook goed :). We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens bij ons terug. Met vriendelijke groet, Team Begra
Snelle en prima levering. Alles weer Precies volgens afspraak.
Bedrijfsnaam | Rps |
Goedemorgen Rob, Dank voor uw mooie beoordeling! Super om te horen dat alles zo naar wens is! We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens bij ons terug. Met vriendelijke groet, Team Begra
Vandaag de bestelling ontvangen van de legbordstellingen. Mooie zware kwaliteit! Ziet er degelijk uit. Probleempje met de transporteur netjes door Begra opgelost, keurig geregeld zo. Nu aan de slag met het opbouwen!
Bedrijfsnaam | Wijk en Woude beheer bv |
Goedemorgen Ruben, Dank voor uw mooie beoordeling! Gelukkig hebben we allemaal netjes voor u kunnen oplossen! En kunt u de bestelling mooi gaan opbouwen! We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens bij ons terug. Met vriendelijke groet, Team Begra
Originele beoordeling
Transporteur komt ruim een uur te vroeg op locatie (dus vroeger dan de aangekondigde track and trace aangaf) lost de spullen voor de deur op twee pallets, en vervolgens kan ik alles zelf naar de bestemming gaan dragen, terwijl ik speciaal vrij had genomen om de vrachtwagen voor de deur te kunnen laten lossen.
Bedrijfsnaam | Wijk en Woude beheer bv |
komen afspraken na en het gebruikte spul is ook keigoed
Bedrijfsnaam | Bronovum.bv |
Goedemorgen Hans, Dank voor uw mooie beoordeling! Super om te horen dat alles zo naar wens is! Zeker ook de gebruikte materialen :)! We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens bij ons terug. Met vriendelijke groet, Team Begra
De kratten snel ontvangen en meteen gewassen met water.
Bedrijfsnaam | Het Vooronder van Maria |
Goedemorgen Jasper, Dank voor uw mooie beoordeling! Ah dat is zeker altijd bij gebruikte bakken wel een slimme om te doen, omdat ze weleens stoffig kunnen zijn. Maar qua bakken en prijs zijn dit altijd goede keuzes! We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens bij ons terug. Met vriendelijke groet, Team Begra
Mooi materiaal
Goedemorgen John, Dank voor uw mooie beoordeling! Super om te horen dat alles zo naar wens is! We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens bij ons terug. Met vriendelijke groet, Team Begra
alles goed voor elkaar bij Begra, snel geregeld, snel geleverd
Ik had een steekwagen besteld maar eerst ff gebeld ivm levertijd. Hij zou maandag na het weekend binnen komen maar ben dan niet thuis. Joyce gaf mij een optie om gelijk te bestellen en zij deed haar best om levering op vrijdag binnen te laten komen en het is gelukt. Vandaar een dikke 10 van mij.
Bedrijfsnaam | Erik's Grill & Chill |
Goedemorgen Erik, Kijk, dat zijn de boordelingen :)! Als we het kunnen regelen en het lukt ook nog dan is dat super! Fijn dat het allemaal gelukt is! We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens bij ons terug. Met vriendelijke groet, Team Begra
Het bestellen gaat goed en de site is ook wel duidelijk. Als terugkerend en ingelogde gebruiker, zou ik liever op factuur willen kopen. Nu kan dat enkel met vooruitbetaling. Dat is wat omslachtig.
Bedrijfsnaam | BEKS Systems |
Goedemorgen Rob, Dank voor uw mooie beoordeling! Goed om te horen dat alles duidelijk is en makkelijk gaat. Wat betreft de betalingswijze, dit de standaard betaalwijze van Begra. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens bij ons terug. Met vriendelijke groet, Team Begra
Gewoon op een webshop geshopt, wel vel mails gekregen over mijn bestelling
Bedrijfsnaam | B&B Productions |
Goedemorgen Pelle, Dank voor uw mooie beoordeling! We proberen iedereen goed op de hoogte te houden van de bestelling, zodat u weet wat de status is hiervan. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens bij ons terug. Met vriendelijke groet, Team Begra
begra heeft een stevige stelling geleverd , en ook als je b.v een paar dragers benmt vergeten worden deze vlot nageleverd.
Bedrijfsnaam | Enthoven V.O.F |
Goedemorgen, Dank voor uw hele mooie beoordeling! Goed om te horen dat alles goed gegaan is! Service staat hoog in het vaandel. Waar we kunnen helpen en meedenken doen we dat graag. We staan voor u klaar! We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens bij ons terug. Met vriendelijke groet, Team Begra
Iets besteld en snel gekregen precies wat ik wou. En je word goed op de hoogte gehouden van de status
Bedrijfsnaam | vd weerd |
Beste Willem, Dank voor uw hele mooie beoordeling! Goed om te horen dat alles goed gegaan is, en dat u goed op de hoogte bent gehouden van de levering! We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens bij ons terug. Wij staan graag voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team Begra
Het hele traject is bij jullie goed geregeld. Van bestelling tot uiteindelijk de factuur alles gaat zoals beloofd.
Bedrijfsnaam | Ceilings Lighting bv |
Beste Eddy, Dank u voor de hele mooie beoordeling! Fijn dat alles naar wens is en dat alles goed is verlopen ( zoals het hoort :) )! We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens bij ons terug. Wij staan graag voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team Begra
Duidelijke communicatie, snelle levering, sneller dan verwacht. Correcte prijs, en goede kwaliteit van het geleverde materiaal
Bedrijfsnaam | Cedco Solutions BV |
Beste Cedric, Dank u voor een de mooie beoordeling! Fijn dat alles naar wens is! Zeker als het ook nog sneller geleverd wordt dan verwacht! We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens bij ons terug. Wij staan graag voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team Begra
Magazijnbakken eenvoudig besteld via de webshop voor een prima prijs. Levering was ook prima.
Beste Rian, Dank u voor een de mooie beoordeling! Goed om te horen dat alles naar tevredenheid is gegaan! Snel en makkelijk besteld en voor een leuke prijs. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens bij ons terug. Wij staan graag voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team Begra
De verrassing was groot toen de vrachtwagen gelost werd. Er mankeerde niks aan het materiaal. Onze tweedehands stelling leek wel nieuw en was in een mum van tijd opgebouwd met behulp van een You-tube filmpje. (Ik miste de montage handleiding). In een twee en half uur stond 5200x2500x600 mm stelling als een huis!
Bedrijfsnaam | Rotinka Parket |
Beste Roel, Dank u voor een de mooie beoordeling! Goed om te horen dat het zo goed als nieuw is en snel/makkelijk in elkaar te zetten was d.m.v. het filmpje. Helaas zijn er van de gebruikte stellingen geen handleidingen beschikbaar, maar kunnen u hiermee altijd wel helpen. Laat het ons weten en we helpen u hier graag mee! We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens bij ons terug. Wij staan graag voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team Begra
Leuk om je magazijn hier mee te bestellen. Website is duidelijk en overzichtelijk. Zo kon ik het perfecte materiaal bestellen. Waarvoor dank Begra !!
Bedrijfsnaam | GNP bv |
Beste Wener, Dank u voor uw beoordeling! Goed om te horen dat het snel en makkelijk te vinden is op de website! Daar steken we ook veel energie in, om het zo makkelijk en overzichtelijk mogelijk weer te geven! We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens bij ons terug. Wij staan graag voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team Begra
Al een aantal keer stellingen gekocht. Elke keer prima verlopen.
Bedrijfsnaam | Dutch Water Tech |
Beste Mark, Dank u voor de super mooie beoordeling! Goed om te horen dat het elke keer goed verloopt voor u, daar houden we van! We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens bij ons terug. Wij staan graag voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team Begra
Altijd weer snel gevonden wat ik nodig heb op de website, snel geleverd en de stellingen zaten snel in elkaar.
Bedrijfsnaam | De Brulaap |
Beste Ivo, Dank u voor een de mooie beoordeling! Goed om te horen dat het snel en makkelijk te vinden is op de website! Daar steken we ook veel energie in, om het zo makkelijk en overzichtelijk mogelijk weer te geven! We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens bij ons terug. Wij staan graag voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team Begra
Wij hebben veel.magazijnbakken besteld en deze werden.een aantal werkdagen later per pallet afgeleverd. Wij hebben iets latere openingstijden en dit was geen enkel probleem en de klantenservice van Begra heeft dit snel en correct doorgegeven. Kwaliteit is top.
Bedrijfsnaam | MG Parts Benelux |
Beste Lars, Dank u voor een de mooie beoordeling! Fijn dat u het super ervaren heeft! Waar mogelijk denken we graag mee! Zo ook naar de aangepaste openingstijden. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens bij ons terug. Wij staan graag voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team Begra
Top bedrijf goed geholpen en snel geleverd
Bedrijfsnaam | Totaalkeuren |
Beste Klaas, Dank u voor een de mooie beoordeling! Fijn dat u het super ervaren heeft! We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens bij ons terug. Wij staan graag voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team Begra
IJsselstraat 9
5347 KG Oss
Begra Magazijninrichting BV streeft ernaar de meest toonaangevende en complete magazijninrichter te zijn voor Nederland en België. We zijn de voorlopers in het bedenken van oplossingen voor de snel veranderende klantbehoefte in supply chains als gevolg van de opkomende e-commerce, het steeds schaarser worden van grond en de toenemende vraag naar veiligheid en efficiëntie. Ons doel is om klanten maximaal te ontzorgen door ons assortiment en dienstenpakket voortdurend af te stemmen op marktontwikkelingen en trends. Het belang van scherpe prijzen en snelle levertijden voor onze klanten verliezen wij nooit uit het oog. Daarnaast houden we voortdurend toezicht op onze bereikbaarheid en klantenservice. Door een solide financiële bedrijfsvoering te voeren en onze maatschappelijke betrokkenheid te tonen, streven we ernaar om tot de meest betrouwbare en gerespecteerde zakenpartners te behoren.