Alles was duidelijk, de opbergboxen zijn mooi en stevig, en de levering was vlot.
Goedemiddag Linda, Dank je wel voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je onze website duidelijk vond en dat de communicatie en levering vlot verliepen. We wensen je veel plezier met de stevige opbergboxen en helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Begra
Alles werd correct op tijd ( heel snel ) geleverd na duidelijke afspraken . Pluimpje voor chauffeur de alles netjes afleverde en afspraak om vooraf te bellen respecteerde . Toppie !!!
Bedrijfsnaam | Vereecke Marc timmer- en schrijnwerken |
Goedemiddag Marc, Dank je wel voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat alles snel en volgens duidelijke afspraken is geleverd. We geven de pluim graag door aan onze chauffeur! We helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Begra
werkt perfect
Bedrijfsnaam | Drikus Geurtsen Beheer BV |
Goedemiddag Drikus, Dank je wel voor je beoordeling! Fijn om te horen dat alles snel en perfect werkte. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Begra
Prima ervaring, was 1 bak tijdens transport kapot gegaan. Werd netjes opgelost.
Goedemiddag Wim, Dank je wel voor je beoordeling! Jammer dat er tijdens het transport een bak beschadigd was, maar fijn om te horen dat we dit snel en netjes hebben kunnen oplossen. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Begra
Zeer degelijke grootvakopstellingen besteld voor ons magazijn! Vlot besteld, snel geleverd. Goede kwaliteit op alle niveaus!
Bedrijfsnaam | Varonos BVBA |
Goedemiddag Eric, Dank je wel voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat de grootvakopstellingen snel en vlot geleverd zijn en dat je tevreden bent met de kwaliteit. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Begra
magazijn bakken die omschreven worden als gebruikt maar ze waren splinternieuw! ben er erg blij mee, prima verpakt op een pallet en snel bezorgt
Goedemiddag Arwin, Dank je wel voor je mooie beoordeling! Wat leuk om te horen dat de gebruikte magazijnbakken er als nieuw uitzagen en dat je er zo blij mee bent. Fijn dat alles netjes verpakt en snel geleverd werd. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Begra
Duidelijke communicatie en je wordt ter plaatste goed geholpen.
Bedrijfsnaam | JWT-Techniek |
Goedemiddag Jan, Dank je wel voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat de communicatie duidelijk was en dat je goed geholpen bent. We zorgen er graag voor dat alles netjes verpakt en vlot geleverd wordt. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Begra
Fijne en snelle levering. Voorgemonteerde onderdelen zijn top. Opzetten was zo gedaan.
Goedemiddag, Dank je wel voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat de levering snel en naar wens was. Mooi dat de voorgemonteerde onderdelen het opzetten zo makkelijk hebben gemaakt. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Begra
Ik ben ontzettend tevreden met de service die ik heb ontvangen. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en professioneel geholpen.
Bedrijfsnaam | NEOTEC |
mijn ervaring is super goed, alles ongecompliceerd en snel . ik heb de eerste bakken besteld om kennis te maken, en de volgende bestellingen komen naar u toe
Bedrijfsnaam | Jero BV |
Goedemiddag Marco, Dank je wel voor je mooie beoordeling! Fijn dat alles ongecompliceerd en snel is verlopen. Geweldig om te horen dat je tevreden bent met je eerste bestelling en dat er meer bestellingen gaan volgen. We staan graag weer voor je klaar! Met vriendelijke groet, Team Begra
eenvoudig bestelproces, snelle en competente levering, goede prijs/kwaliteit verhouding
Goedemiddag Peter, Dank je wel voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat het bestelproces eenvoudig verliep en dat je tevreden bent met de snelle en competente levering. We streven altijd naar een goede prijs-kwaliteitverhouding en waarderen je positieve feedback. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Begra
Wij bestellen al jaren onze stellingen bij Begra. Kwaliteit staat altijd voorop. Webshop is overzichtelijk en uitgebreid. Soms hebben we wel eens een vraag over de beste samenstelling. Even bellen en we worden gelijk geholpen. Misschien niet de goedkoopste maar wel gewoon goed!
Bedrijfsnaam | Your Style B.V. |
Goedemiddag Rutger, Wat geweldig om te horen dat we al jaren jullie vaste partner zijn! We waarderen het vertrouwen in onze kwaliteit en service enorm. Fijn dat de webshop overzichtelijk is en dat we jullie altijd snel kunnen helpen bij vragen over de beste samenstelling. We blijven ons best doen om jullie zo goed mogelijk te ondersteunen. Graag tot de volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Begra
Eerste maal palletstelling en legbordshelling gekocht. Alles is verlopen zoals gewenst van bestelling tot levering.
Bedrijfsnaam | Dakwerken Schoofs Kevin BV. |
Goedemiddag Kevin, Dank je wel voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je eerste bestelling van de palletstelling en legbordstelling helemaal naar wens is verlopen, van bestelling tot levering. We helpen je graag weer bij een volgende aankoop! Met vriendelijke groet, Team Begra
4 weken nadat mijn order binnen was gekomen kwam ik erachter dat ik 4 onderdeeltjes mistte.... Eventjes naar de verkoopafdeling gemaild en een paar dagen later had ik de onderdeeltjes (kosteloos) binnen gekregen! Bedankt voor de fijne service.
Bedrijfsnaam | Tom van den Heuvel Laswerken |
Goedemiddag Tom, Dank je wel voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat we je snel en kosteloos konden helpen met de ontbrekende onderdelen, zelfs weken na de levering. Service staat bij ons hoog in het vaandel, en we helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Begra
Gebruikte magazijnstelling met gebruikte kratten besteld, super snel geleverd voor een mooie prijs. Een enkele ligger te weinig geleverd maar die werd meteen nageleverd. Zeer tevreden.
Goedemiddag, Dank je wel voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van de gebruikte magazijnstelling en kratten, en dat alles snel werd geleverd. We zijn blij dat we het miste onderdeel snel hebben kunnen nageleveren. We staan graag weer voor je klaar bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Begra
Originele beoordeling
Gebruikte magazijnstelling met gebruikte kratten besteld, super snel geleverd voor een mooie prijs. Een enkele ligger te weinig geleverd maar ik ga er vanuit dat die zou worden nagestuurd als ik er om zou vragen. Zeer tevreden.
Deugdelijk materiaal, makkelijk te installeren. Snel geleverd
Goedemiddag Jurrien, Dank je wel voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het deugdelijke materiaal en de snelle levering. Ook mooi dat de installatie eenvoudig verliep. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Begra
Overzichtelijk site. Kon snel vinden wat in wilde hebben.
Goedemiddag Peter, Dank je wel voor je mooie beoordeling! Fijn dat je onze website overzichtelijk vindt en snel hebt kunnen vinden wat je nodig had. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Begra
Alles zo als gezegd en aangeboden word ,makkelijk in elkaar te zetten
Bedrijfsnaam | Ferreira systeembouw |
Goedemiddag Urgen, Dank je wel voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat alles precies verliep zoals beloofd en dat het monteren eenvoudig was. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Begra
Levering was sneller dan verwacht en keurig verpakt. Ik had per ongeluk foutief adres opgegeven wat ik pas op het moment van levering constateerde. Op dezelfde dag ism Begra een goede oplossing kunnen vinden. Uiteindelijk is de zending aan het einde van de dag toch nog op de goede plaats aangekomen. Top geregeld!
Goedemiddag Matthijs, Dank je wel voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat de levering sneller was dan verwacht en dat we samen snel een goede oplossing hebben kunnen vinden voor het adresprobleem. We doen ons best om flexibel en klantgericht te werken, en het is mooi om te horen dat dit gewaardeerd wordt. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Begra
Kwalitatief goede spullen, nette klantenservice en heldere website.
Bedrijfsnaam | Smederij Atelier Alkmaar |
Goedemiddag Renske, Dank je wel voor je mooie beoordeling en je vertrouwen in ons! Fijn om te horen dat je altijd tevreden bent met de kwaliteit van onze producten, de klantenservice en de website. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Begra
Bezorger was ruim op tijd en kwam ook met een flinke tempo uitladen. Erg fijn. Daarnaast is het magazijn spul helemaal geweldig. Mooi simpel in elkaar te zetten.
Bedrijfsnaam | Stichting Ism and Heit |
Goedemiddag Aengus, Dank je wel voor je mooie beoordeling! Geweldig om te horen dat de bezorging vlot en op tijd verliep en dat je tevreden bent met het magazijnmateriaal. Fijn dat alles eenvoudig in elkaar te zetten was! We helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Begra
Zending stond binnen een dag klaar. Bij het ophalen ging het super snel en de medewerker bood aan om met het laden in de auto te helpen. Ook gaf hij mij twee wandbeugels mee die ik op de website niet zo snel had kunnen vinden
Goedemiddag Klaas Jan, Dank je wel voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je bestelling zo snel klaarstond en dat het ophalen vlot verliep. Onze collega’s helpen graag, mooi dat je zelfs nog extra wandbeugels mee kreeg! We staan altijd voor je klaar bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Begra
ben zeer tevreden over mijn gebruikte palletstelling. ziet er super netjes uit. netjes en helemaal compleet verpakt.
Bedrijfsnaam | kamphorst Hovenier |
Goedemiddag Davy, Dank je wel voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de gebruikte palletstelling en dat alles netjes en compleet geleverd is. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Begra
Zowel in Oss als via de telefoon krijg je goed advies en kun je een goede keuze maken voor het aanschaffen van de producten.
Bedrijfsnaam | Grandia Infra BV |
Goedemiddag Paul, Dank je wel voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je zowel in Oss als via de telefoon goed geholpen bent en een weloverwogen keuze hebt kunnen maken. Klantvriendelijkheid en betaalbare kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Begra
Ik heb onlangs distributiebakken besteld bij Berga en ben zeer tevreden! De bestelling werd keurig op tijd geleverd en netjes op een pallet aangeleverd. Ik ben startende ondernemer en dan is het fijn om te kunnen vertrouwen op een betrouwbare leverancier. Ik ben van plan mijn magazijn stap voor stap verder uit te breiden en zal zeker vaker bij Berga bestellen. Topservice!
Bedrijfsnaam | Seed Of Life |
Goedemiddag Chris, Bedankt voor je prachtige beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de distributiebakken en onze levering. Als startende ondernemer is een betrouwbare leverancier inderdaad belangrijk, en we zijn blij dat je ons daarin vertrouwt. We kijken ernaar uit om je magazijnuitbreiding verder te ondersteunen! Met vriendelijke groet, Team Begra
IJsselstraat 9
5347 KG Oss
Begra Magazijninrichting BV streeft ernaar de meest toonaangevende en complete magazijninrichter te zijn voor Nederland en België. We zijn de voorlopers in het bedenken van oplossingen voor de snel veranderende klantbehoefte in supply chains als gevolg van de opkomende e-commerce, het steeds schaarser worden van grond en de toenemende vraag naar veiligheid en efficiëntie. Ons doel is om klanten maximaal te ontzorgen door ons assortiment en dienstenpakket voortdurend af te stemmen op marktontwikkelingen en trends. Het belang van scherpe prijzen en snelle levertijden voor onze klanten verliezen wij nooit uit het oog. Daarnaast houden we voortdurend toezicht op onze bereikbaarheid en klantenservice. Door een solide financiële bedrijfsvoering te voeren en onze maatschappelijke betrokkenheid te tonen, streven we ernaar om tot de meest betrouwbare en gerespecteerde zakenpartners te behoren.