Nette levering

Nette levering van het bestelde.

Super kwaliteit!

Alles mooi verpakt op een pallet en op mij aanhanger gezet met heftruck. Ik was binnen vijf minuten weer weg.

• Snelheid/levertijd

Geweldige firma met top personeel en top kwaliteit producten

Het contact met Begra is als zeer prettig ervaren. Hele fijne communicatie en ze doen wat ze beloven. De kwaliteit van het materiaal is uitstekend. Wij gaan van deze nieuwe entresolvloeren nog veel plezier beleven.

• Snelheid/levertijd

Tweedehands stelling gehaald ziet er uit als nieuw top

Kwalitatief heel goed product

• Snelheid/levertijd

Makelijk om een bestelling te plaatsen duidelijke fotos ter ondersteuning van het produkt

• Snelheid/levertijd

Prima bedrijf, flexibel en goed!

Wat bakken besteld die ik na het bestellen toch liever op wilde halen, helemaal geen probleem. Ze werden meteen klaar gezet en zo kon ik er snel over beschikken. Super service!

Positief

Goed op orde zowel qua service, telefonisch onderhoud en prijs. Jammer dat we als bedrijf niet op rekening kunnen bestellen. Is altijd een heel gedoe om een betaling vooraf te regelen. We kunnen helaas niet betalen via IDEAL of met bankkaart.

• Snelheid/levertijd

Goede prijs/kwaliteit, zeer goede en vriendelijke service

Contact via e-mail en telefoon verliep heel soepel en snel, de kasten konden op locatie bekeken worden, levering was volgens afspraak en de producten zijn in goede conditie. Wat beloofd wordt, wordt ook nagekomen, en er wordt met de klant meegedacht.

• Snelheid/levertijd

Wat een gedoe. Met een goed einde.

-Eerste bestelling (8 meter aan rekken, 6 niveaus, 2,5 meter hoog) in juli: onderdelen te weinig en verkeerde onderdelen geleverd. -Tweede bestelling (5 meter, 4 niveaus, 2,5 meter hoog) in augustus: onderdelen te weinig en verkeerde onderdelen geleverd. Enorm veel tijd verloren aan dat geklungel en gedoe met mailen en wachten en terugzenden, alles hertellen, onderdelen terug demonteren,... Enkel voor de prijs, kwaliteit en de dienst na verkoop hoef je het niet te laten, maar is geld geen punt en tijd wel dan zoek je misschien best even verder. UPDATE: Begra heeft dit uiteindelijk correct opgevolgd en afgehandeld, met een correcte dienstverlening. Bedankt hiervoor.

Prima verzorgt ook nalevering bij te kort aan materiaal

Prima verzorgt ook nalevering bij te kort aan materiaal

Vlotte bestelling, vlotte levering

De bestellingen gingen erg vlot , producten zijn zoals verwacht. En ook erg snelle en betrouwbare communicatie ivm de levering.

Top bedrijf

Bestelling was verkeerd geleverd maar uiteindijk perfect opgelost

heel fijne ervaring

Voor een eerdere aankoop (5 jaar terug), hadden we in het bedrijf een nieuwe opstelling waardoor we 1 juk meer nodig hadden. Via e-mail en web zo'n juk besteld en afgehaald. Alles perfect in orde. Fijn dat je zoveel jaren later nog onderdelen kan vinden om nieuwe opstellingen te maken

Goed, volgens afgesproken datum geleverd

Goed, volgens afgesproken datum geleverd

In een woord prima!

Vlot bestelproces, veel keuze in magazijnstellingen, prettige website, vriendelijk en behulpzaam personeel, spullen worden netjes ingepakt en voorzichtig op de aanhanger geplaatst. Een topper, die ik zeker aan kan raden.

• Snelheid/levertijd

Mijn ervaring en kennismaking met Begra is top!

Het hele aankoopproces, de levering, communicatie en service zijn erg goed. Kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Het in elkaar zetten van het Light Duty systeem was voor mij als niet technisch persoon even doorbijten. Maar met doorzetten en de duidelijke montage handleiding is het gelukt. Ben er erg blij mee. Éen legplank was beschadigd maar dit werd in-no-time opgelost. Helemaal top!

• Snelheid/levertijd

Reageert snel en vriendelijk. Product snel geleverd door een vriendelijk medewerker. Zeker aanbevelen voor andere bedrijven.

Goede service. Goed bereikbaar voor vragen

Goede service. Goed bereikbaar voor vragen

Slecht

Na de haken besteld te hebben heb ik contact met een medewerker gehad of jullie ze na onze vakantie konden versturen omdat er anders niemand aanwezig was om ze aan te nemen. Dit was prima en dit zou geregeld worden. Toch kreeg ik een aantal dagen later een mail dat mijn pakketje voor me klaar lag bij de jumbo in Brummen.

• Snelheid/levertijd

Zoals de vorige keren, nu ook weer perfect.

Ik ben zeer tevreden, met alles, van webshop t/m de aflevering.

Snel en goed

Super….kwalitatief echt een aanrader

Meerdere draaideurkasten besteld en een meerlaagse werkbank. Materialen komen goed verpakt aan en werden geleverd op de gevraagde dag… top dank hiervoor. De garage heeft een metamorfose ondergaan en ziet er nu geweldig en opgeruimd uit.

• Snelheid/levertijd

Grote keuzes en snelle levering

Aan te raden voor alle magazijn inrichting

goed en overzichtelijk aanbod

verder geen opmerkingen!

• Snelheid/levertijd

Tot op heden alles prima geregeld bij Begra

IJsselstraat 9

5347 KG Oss

Over Begra Magazijninrichting BV

Begra Magazijninrichting BV streeft ernaar de meest toonaangevende en complete magazijninrichter te zijn voor Nederland en België. We zijn de voorlopers in het bedenken van oplossingen voor de snel veranderende klantbehoefte in supply chains als gevolg van de opkomende e-commerce, het steeds schaarser worden van grond en de toenemende vraag naar veiligheid en efficiëntie. Ons doel is om klanten maximaal te ontzorgen door ons assortiment en dienstenpakket voortdurend af te stemmen op marktontwikkelingen en trends. Het belang van scherpe prijzen en snelle levertijden voor onze klanten verliezen wij nooit uit het oog. Daarnaast houden we voortdurend toezicht op onze bereikbaarheid en klantenservice. Door een solide financiële bedrijfsvoering te voeren en onze maatschappelijke betrokkenheid te tonen, streven we ernaar om tot de meest betrouwbare en gerespecteerde zakenpartners te behoren.