Nette levering van het bestelde.
Bedrijfsnaam | Two B Eindhoven |
Beste heer Deelstra, Bedankt voor uw review. We zijn blij dat uw bestelling naar goede tevredenheid is afgeleverd. We wensen u heel veel plezier ervan en zien u graag nog eens bij ons terug. Met vriendelijke groet, Team Begra.
Alles mooi verpakt op een pallet en op mij aanhanger gezet met heftruck. Ik was binnen vijf minuten weer weg.
Bedrijfsnaam | Tentreparatie Rotterdam |
Beste heer Blok, Bedankt voor uw complimenten, Wij werken met een strakke magazijnplanning zodat u bij het afhalen van uw bestelling ook snel bent geholpen. Fijn om te horen dat ook de kwaliteit zo goed is bevallen, daarmee maken wij op dat u het juiste product bij ons heeft gevonden en besteld. Heel veel plezier van uw bestelling en alvast een fijn weekend! Met vriendelijke groet, Team begra.
Het contact met Begra is als zeer prettig ervaren. Hele fijne communicatie en ze doen wat ze beloven. De kwaliteit van het materiaal is uitstekend. Wij gaan van deze nieuwe entresolvloeren nog veel plezier beleven.
Bedrijfsnaam | Twin Air bv |
Beste Pieter, Bedankt voor je mooie beoordeling en de fijne samenwerking! We zijn erg blij dat jullie ervaring met ons zo goed is bevallen. We wensen jullie heel veel plezier met de jullie magazijnuitbreiding en zien jullie graag nog eens terug bij Begra. Met vriendelijke groet, Team Begra.
Kwalitatief heel goed product
Beste heer van Heeswijk, Super om te horen dat uw (be)stelling zo goed is bevallen. Met deze Meta stelling heeft u een goede keuze gemaakt, het is inderdaad een hele degelijke stelling van topkwaliteit. U kunt deze zelfs uitbreiden/combineren met onze HD Legbordstelling mocht u ooit meer opslagruimte nodig hebben. We wensen u veel plezier ervan en bij eventuele uitbreidingen weet u ons te vinden. Met vriendelijke groet, Team Begra.
Makelijk om een bestelling te plaatsen duidelijke fotos ter ondersteuning van het produkt
Bedrijfsnaam | Sdg montage |
Beste heer de Gruijter, Wat een fijne review om de week mee te beginnen. Hartelijk dank hiervoor. Goede informatie is het halve werk dus we proberen al onze producten zo helder mogelijk in beeld te brengen en te omschrijven. Goed te horen dat u dit ook zo heeft ervaren. We wensen u heel veel plezier met uw bestelling en zien u graag nog eens bij ons terug. Met vriendelijke groet, Team Begra.
Wat bakken besteld die ik na het bestellen toch liever op wilde halen, helemaal geen probleem. Ze werden meteen klaar gezet en zo kon ik er snel over beschikken. Super service!
Beste Lex Bedankt voor je enthousiasme en positieve review, dat is een goede start van de week! Vanwege onze grote voorraad is het in veel gevallen mogelijk om een bestelling af te halen. Dat scheelt vaak in levertijd én transportkosten. We wensen je veel plezier van je bestelde bakken en zien je graag nog eens terug bij Begra. De koffie staat klaar! Met vriendelijke groet, Team Begra.
Goed op orde zowel qua service, telefonisch onderhoud en prijs. Jammer dat we als bedrijf niet op rekening kunnen bestellen. Is altijd een heel gedoe om een betaling vooraf te regelen. We kunnen helaas niet betalen via IDEAL of met bankkaart.
Beste David, Bedankt voor het mooie cijfer en de complimenten! Daarmee kunnen we mooi het weekend in! Vooruitbetaling is inderdaad een keuze die we als bedrijf gemaakt hebben. We doen er alles aan om dit zo makkelijk mogelijk te maken door veel verschillende betaalmogelijkheden aan te bieden. Van IDEAL tot creditcard en van Apple Pay tot betaling via een factuur die we vooraf aanleveren. De wereld is niet zwart-wit en in uitzonderlijke gevallen of afwijkende situaties kunnen we altijd kijken of er aanvullende mogelijkheden zijn. Men kan dan het beste even contact voor opnemen. We zijn blij dat uw bestelling is gelukt en wensen u veel plezier met uw aankoop. Alvast een fijn weekend, Met vriendelijke groet, Team Begra.
Contact via e-mail en telefoon verliep heel soepel en snel, de kasten konden op locatie bekeken worden, levering was volgens afspraak en de producten zijn in goede conditie. Wat beloofd wordt, wordt ook nagekomen, en er wordt met de klant meegedacht.
Beste Sander, Geweldig om te horen dat alles geheel naar wens is verlopen en bedankt voor uw mooie review. We wensen u heel veel plezier van uw bestelde kasten. Heeft u nog ooit iets nodig, u weet ons te vinden wij zitten voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Begra.
-Eerste bestelling (8 meter aan rekken, 6 niveaus, 2,5 meter hoog) in juli: onderdelen te weinig en verkeerde onderdelen geleverd. -Tweede bestelling (5 meter, 4 niveaus, 2,5 meter hoog) in augustus: onderdelen te weinig en verkeerde onderdelen geleverd. Enorm veel tijd verloren aan dat geklungel en gedoe met mailen en wachten en terugzenden, alles hertellen, onderdelen terug demonteren,... Enkel voor de prijs, kwaliteit en de dienst na verkoop hoef je het niet te laten, maar is geld geen punt en tijd wel dan zoek je misschien best even verder. UPDATE: Begra heeft dit uiteindelijk correct opgevolgd en afgehandeld, met een correcte dienstverlening. Bedankt hiervoor.
Beste Ken, Onze excuses voor het ongemak. Zoals vanmorgen telefonisch besproken betreuren wij het dat het twee keer mis is gegaan. Dankzij uw review hebben we het probleem achterhaald en bij de bron opgelost. Een volgende keer zal dit dus niet meer voorkomen! Natuurlijk gaan we ook uw probleem oplossen. De juiste materialen worden snel nageleverd. Bedankt voor het prettige gesprek en uw begrip. We wensen u alsnog veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Begra.
Originele beoordeling
Prima verzorgt ook nalevering bij te kort aan materiaal
Beste heer van der Graaf, Bedankt voor uw review. Mocht er ondanks onze scherpe uitgangscontrole toch wat materiaal ontbreken, dan nemen wij natuurlijk onze verantwoordelijkheid. Bedankt voor het doorgeven zodat wij de kans krijgen om het goed op te lossen. We wensen u veel plezier van uw bestelling en hopen u graag nog ooit van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Team Begra.
De bestellingen gingen erg vlot , producten zijn zoals verwacht. En ook erg snelle en betrouwbare communicatie ivm de levering.
Bedrijfsnaam | Jerry Baets |
Beste Jerry, Fijn dat u zo'n goede ervaring heeft gehad bij Begra en dat uw bestelling en producten zijn geleverd naar uw verwachting. We wensen u veel plezier van uw bestelling en helpen u graag nog eens. Met vriendelijke groet, Team Begra.
Bestelling was verkeerd geleverd maar uiteindijk perfect opgelost
Beste heer Polsek, Bedankt voor uw positieve review! Een foutje is helaas ook bij ons mogelijk maar we nemen daar graag onze verantwoordelijkheid voor. Is er iets mis dan lossen wij het op! Bedankt dat u ons de kans heeft gegeven om onze fout te herstellen. We wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Begra.
Voor een eerdere aankoop (5 jaar terug), hadden we in het bedrijf een nieuwe opstelling waardoor we 1 juk meer nodig hadden. Via e-mail en web zo'n juk besteld en afgehaald. Alles perfect in orde. Fijn dat je zoveel jaren later nog onderdelen kan vinden om nieuwe opstellingen te maken
Bedrijfsnaam | acerio bvba |
Beste heer Romaen, Bedankt voor uw mooie review! Dat is het voordeel van onze nieuwe AR stellingmaterialen, die zijn erg courant. Reserveonderdelen of aanvullingen op uw stellingen zijn direct beschikbaar. Zelfs voor oude types van AR kunnen in de meeste gevallen nog spullen worden nageleverd. Fijn dat we u zo goed hebben kunnen helpen, als u nog iets nodig heeft horen we het graag. Met vriendelijke groet, Team Begra.
Goed, volgens afgesproken datum geleverd
Beste Thijs, Bedankt voor uw positieve review. Bij Begra geldt: Afspraak is afspraak! We wensen u veel plezier van uw bestelling. Heeft u nog ooit iets nodig dan zien we u graag nog eens terug. U bent van harte welkom. Met vriendelijke groet, Team Begra
Vlot bestelproces, veel keuze in magazijnstellingen, prettige website, vriendelijk en behulpzaam personeel, spullen worden netjes ingepakt en voorzichtig op de aanhanger geplaatst. Een topper, die ik zeker aan kan raden.
Beste Sander, Wat fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad bij Begra. Het afhalen van uw bestelling scheelt vaak in levertijd én verzendkosten! Onze magazijnspecialisten zorgen ervoor dat uw bestelling veilig en netjes op uw aanhanger wordt geladen zodat u er zorgenloos mee weg kunt rijden. Bedankt voor uw review, we wensen u veel plezier van uw bestelling en zien u graag nog eens bij ons terug. Met vriendelijke groet, Team Begra
Het hele aankoopproces, de levering, communicatie en service zijn erg goed. Kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Het in elkaar zetten van het Light Duty systeem was voor mij als niet technisch persoon even doorbijten. Maar met doorzetten en de duidelijke montage handleiding is het gelukt. Ben er erg blij mee. Éen legplank was beschadigd maar dit werd in-no-time opgelost. Helemaal top!
Bedrijfsnaam | Studio Michael Bueters |
Beste Michael, Bedankt voor uw mooie review en eerlijke omschrijving van uw ervaring met een van onze stellingen. We zijn blij dat onze montagehandleiding heeft bijgedragen tot het succesvol monteren van de Light Duty stelling. Instructievideos van onze producten zijn in de maak. De LD/MD montagevideo is bijna beschikbaar. We wensen u veel plezier van uw (be)stelling en zien u graag nog eens bij ons terug. Met vriendelijke groet, Team Begra.
Reageert snel en vriendelijk. Product snel geleverd door een vriendelijk medewerker. Zeker aanbevelen voor andere bedrijven.
Bedrijfsnaam | van Haaren Woninginrichting |
Beste heer Hadlow, Bedankt voor uw mooie review. We zijn blij dat uw ervaring met ons exact is wat wij nastreven. We wensen u veel plezier van uw bestelling, en mocht u nog iets nodig hebben, we zitten praktisch om de hoek 😉 Met vriendelijke groet, Team Begra
Goede service. Goed bereikbaar voor vragen
Beste mevrouw Onderstijn, Bedankt voor uw positieve review. Goede bereikbaarheid is bij ons prioriteit. Ons team van specialisten zijn op 6 dagen van de week bereikbaar om u te adviseren en eventuele vragen te beantwoorden. We wensen u heel veel plezier van uw bestelling en zie u graag nog eens terug, U bent van harte welkom! Met vriendelijke groet, Team Begra.
Na de haken besteld te hebben heb ik contact met een medewerker gehad of jullie ze na onze vakantie konden versturen omdat er anders niemand aanwezig was om ze aan te nemen. Dit was prima en dit zou geregeld worden. Toch kreeg ik een aantal dagen later een mail dat mijn pakketje voor me klaar lag bij de jumbo in Brummen.
Beste Joost, Wat vervelend dat er iets mis is gegaan met het aflevermoment van uw bestelling. Onze excuses hiervoor. We hebben u gebeld en gemaild maar krijgen geen contact met u. Wilt u ons even bellen zodra u in de gelegenheid bent? We horen u graag en zorgen voor een passende oplossing! Met vriendelijke groet, Team Begra
Ik ben zeer tevreden, met alles, van webshop t/m de aflevering.
Beste heer Schonewille, Bedankt voor uw mooie review! Geweldig om te horen dat we u keer op keer naar goede tevredenheid hebben geholpen. Wederom veel plezier en succes met uw bestelling en wellicht weer tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Begra.
Snel en goed
Meerdere draaideurkasten besteld en een meerlaagse werkbank. Materialen komen goed verpakt aan en werden geleverd op de gevraagde dag… top dank hiervoor. De garage heeft een metamorfose ondergaan en ziet er nu geweldig en opgeruimd uit.
Beste heer Haan, Bedankt voor uw review, wat een fantastisch bericht om het weekend mee in te luiden terwijl u dit weekend kunt gaan genieten van uw volledig georganiseerde garage! We wensen u heel veel plezier van deze metamorfose en zien u graag nog eens bij ons terug. Fijn weekend! Met vriendelijke groet, Team Begra.
Aan te raden voor alle magazijn inrichting
Bedrijfsnaam | TreblaTreg CommV |
Beste Gert, Bedankt voor uw mooie review, we zijn blij dat uw ervaring met ons uitmuntend is geweest. Veel plezier van uw bestelling. We zien u in de toekomst graag nog eens terug, u bent van harte welkom! Met vriendelijke groet, Team Begra.
verder geen opmerkingen!
Bedrijfsnaam | Buco Wooncentrum |
Beste heer Buck, Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u snel heeft gevonden wat u zocht. We doen ons best om ons aanbod zo helder mogelijk te presenteren en blijven ons hierin verbeteren. Veel succes en plezier van uw bestelling, Mocht u nog iets nodig hebben, wij zitten voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Begra.
Bedrijfsnaam | EgbertsConcepts |
Beste heer Egberts, Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat uw bestelervaring prima is bevallen! We wensen u veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Team Begra.
IJsselstraat 9
5347 KG Oss
Begra Magazijninrichting BV streeft ernaar de meest toonaangevende en complete magazijninrichter te zijn voor Nederland en België. We zijn de voorlopers in het bedenken van oplossingen voor de snel veranderende klantbehoefte in supply chains als gevolg van de opkomende e-commerce, het steeds schaarser worden van grond en de toenemende vraag naar veiligheid en efficiëntie. Ons doel is om klanten maximaal te ontzorgen door ons assortiment en dienstenpakket voortdurend af te stemmen op marktontwikkelingen en trends. Het belang van scherpe prijzen en snelle levertijden voor onze klanten verliezen wij nooit uit het oog. Daarnaast houden we voortdurend toezicht op onze bereikbaarheid en klantenservice. Door een solide financiële bedrijfsvoering te voeren en onze maatschappelijke betrokkenheid te tonen, streven we ernaar om tot de meest betrouwbare en gerespecteerde zakenpartners te behoren.