Snelle levering en alles compleet

Bestelling via website is eenvoudig, levering is snel en compleet. Alleen op het gebied van communicatie (leverdatum) valt nog wat te verbeteren. En montage handleiding bij levering was handig, ook met duidelijke tips (bijvoorbeeld dat de stellingen een onder- en bovenkant hebben)

• Snelheid/levertijd

Prima spullen en snel geleverd.

Mooie stevige materialen. Alleen een montage handleiding ontbrak.

geweldig bedrijf!!

contact gehad met een super sales man!!

• Snelheid/levertijd

Prima afhandeling van mijn bestelling

Zie hier boven

Snelle reactie + oplossing

Na aanvraag per mail snelle reactie + je wordt even gebeld om alles even door te nemen en bespreken

Snelle afhandeling

Snelle afhandeling en correcte producten.

snel en vakkundig

prima prijs, prima hulp bij ophalen en vriendelijk en hulpvaardig personeel.

Voordelige oplossing

De bestelde magazijnbakken waren snel geleverd, netjes ingesealed op een pallet, ze waren een beetje vies, maar hier is goed contact over geweest en goed opgelost.

• Snelheid/levertijd

Belasten onbewerkte uren gewoon door.

Voor het verplaatsen van een entresol vloer Begra ingeschakeld. Ze hebben een indicatie gegeven van hoeveel uur het zou kosten om te verplaatsen. Dit is uiteindelijk voor minder dan de helft van het aantal uren gebeurd. Toch wordt er het volledige bedrag gefactureerd. Een kleine tegemoetkoming van *** euro is het enige wat Begra heeft gedaan om dit op te lossen. Ongekende manier van zaken doen. Ben dit ook absoluut niet gewend van Begra. Normaal is de service fijn. Maar dit keer zeer ondermaats. Blijkbaar is geld maken toch wel het belangrijkste.

Prijs/kwaliteit zeer goed

Voor de prijs die je betaalt, krijg je wel een heel degelijk en stevig product

• Snelheid/levertijd

Goed spul, jammer van de ontbrekende handleiding en missende moeren en bouten

Netjes aangeleverd en kwalitatief goede stellingen voor een scherpe prijs. Echter kon ik geen montagehandleiding vinden en heb ik de stellingen opgebouwd nagelang de foto’s van de webshop. Daarnaast ontbraken er wat moeren en bouten. Ook was er geen beloofd contact geweest met de transporteur die een leverdatum en tijd zou bespreken.

• Snelheid/levertijd

prima geregeld en goede klantenservice

fijne en snelle service

correct en snel

Na bestelling verliep alles goed, doch heb tot op heden nog geen factuur mogen ontvangen van de geleverde goederen. Op de aanvraag voor offerten via de website werd niet gereageerd en moest ik zelf contact opnemen om info op te vragen. Telefonisch werd er vriendelijke en juist gecommuniceerd.

perfect

Goed product, goede levering. Wat wil je nog meer?

superservice

Ik had niet goed opgelet en daardoor was er een onderdeel losgetrild en verdwenen van mijn magazijnkarretje. Eigen schuld dus.. Begra stuurde het verdwenen onderdeel binnen drie dagen naar me op, supersnel dus en ook nog eens gratis! Dat noem ik service.

Leveringsonbetrouwbaar

Zowel bij de offerteaanvraag, bij het plaatsen van de bestelling en daarna nog twee keer expliciet afgesproken op welke dag de levering moest plaatsvinden. Je raad het al: op de betreffende dag geen levering. Wederom gebeld en netjes teruggebeld. Het wordt eind van de dag (voor 17:00) nog geleverd. Je raad het al: niet dus. Je betaald een hoop geld voor de levering maar koopt uiteindelijk een kat in de zak. De producten van Begra zijn goed (we hebben al veel meer legbordstellingen van ze in gebruik) maar in het nakomen van leveringsafspraken zijn ze ronduit slecht. Ze verschuilen zich achter de transporteur maar die hebben ze zelf gekozen en ze blijven verantwoordelijk voor het transport tot aan de deur.

• Snelheid/levertijd

Begra hielp mijn leven terug op de rails

Al jaren slaap ik niet meer door angst van de ongestructureerde rommel in mijn garage en kelder. Mijn vrouw gaf me telkens maar de opdracht om nieuwe spullen die ze had gekocht naar de kelder te brengen,... Ze besefte niet welke chaos zich daar afspeelde. Ik wou koste wat het kost echtelijke ruzies vermijden maar dat kostte dan wel jarenlang een goede nachtrust. Gelukkig heb ik via Begra nu eindelijk degelijke, stabiele en fatsoenlijke rekken geïnstalleerd in mijn kelder, zolder en garage. De rommel is overzichtelijk, neemt minder ruimte in beslag en er kan gemakkelijk nog het dubbele bij. Begra heeft niet alleen mijn nachtrust gered, maar onrechtstreeks ook mijn huwelijk. Alle gekheid op een stokje: ik ben niet alleen heel tevreden van de rekken (ik had tweedehands rekken besteld die in goede staat waren) maar ik ben ook heel erg te spreken over de communicatie/service die Begra heeft aangeboden. Zelfs voor een 'kleine' particuliere bestelling zoals de mijne. Van het eerste contact tot de levering en dienst naverkoop: alles was tiptop in orde.

• Snelheid/levertijd

Vriendelijk geholpen en vlotte leveringen

Vlotte leveringen en zeer klantvriendelijk. Zeer ruim assortiment en duidelijke webshop!

correct en goed

Makkelijke website, materialen op tijd en in de goede uitvoering geleverd.

afspraken niet nakomen

Op bestelling duidelijk aangegeven dat afleverlocatie niet bemand is dus 24 uur van tevoren graag even bellen of sms'en. Op orderbevestiging staat duidelijk dat Begra even de klant belt om te kijken of aflevering uitkomt voor de klant. Dan denk dat het goed gaat maar helaas, 5 minuten voor aflevering een telefoontje van de chauffeur dat ik bijna op de afleverlocatie is. Ikzelf woon 160km van de afleverlocatie dus heb ik de chauffeur verteld dat hij maar even 2 uur moet wachten tot ik er ben. Dat vond hij geen goed idee. Gelukkig heb ik iemand (met sleutels) gevonden die dichterbij woont, die op stel en sprong naar Elburg is gegaan. Verder alle medewerking van de chauffeur.

• Snelheid/levertijd

Superdesuper, zelfs na een probleempje!

Met hulp van de Verkoop afdeling een grote, passende META stelling uitgezocht. Deze werd heel snel netjes geleverd door Van den Heuvel. Snel bouwen en dan heel snel alles weer erin/erop…maarrrr: een fors deel van de legborden voldeed niet aan mijn en niet aan BEGRA’s normen. Wat te doen? Heel veel waardering voor de afdeling Verkoop (Heer v.O.) die zich met lichtsnelheid heeft ingezet om de magazijn fout te herstellen. Ik ben heel blij met het advies en de uiteindelijk geleverde META HD legborden stelling kast. De BEGRA service en acties bijna ongekend in onze ca 4 jaars verbouw traject. Goed bezig, ga zo door, 6 sterren!

Mooie entresolvloer,scherpe prijs.

Vlotte levering, goede communicatie. Kwaliteit van de vloer is goed zeker voor de prijs.

IJsselstraat 9

5347 KG Oss

Over Begra Magazijninrichting BV

Begra Magazijninrichting BV streeft ernaar de meest toonaangevende en complete magazijninrichter te zijn voor Nederland en België. We zijn de voorlopers in het bedenken van oplossingen voor de snel veranderende klantbehoefte in supply chains als gevolg van de opkomende e-commerce, het steeds schaarser worden van grond en de toenemende vraag naar veiligheid en efficiëntie. Ons doel is om klanten maximaal te ontzorgen door ons assortiment en dienstenpakket voortdurend af te stemmen op marktontwikkelingen en trends. Het belang van scherpe prijzen en snelle levertijden voor onze klanten verliezen wij nooit uit het oog. Daarnaast houden we voortdurend toezicht op onze bereikbaarheid en klantenservice. Door een solide financiële bedrijfsvoering te voeren en onze maatschappelijke betrokkenheid te tonen, streven we ernaar om tot de meest betrouwbare en gerespecteerde zakenpartners te behoren.