Snelle en correcte levering van een lichte draagarmstelling. Goede kwaliteit aan goede prijs.
Bedrijfsnaam | Houtwerken Schoeters |
Goedemiddag Geert, Dank je wel voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat de draagarmstelling snel en correct geleverd is en dat je tevreden bent met de kwaliteit en prijs. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Begra
Zeer blij met de archiefkasten. Zeer goede kwaliteit. En vlot geleverd. Leuk contact ook. Top!
Goedemiddag Ben, Dank je wel voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van de archiefkasten en dat alles vlot is verlopen. Leuk dat je het contact als prettig hebt ervaren! We helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Begra
Heel eenvoudig ! Tripple B. Bestellen Betalen Bezorgen
Bedrijfsnaam | De Wolf Maritime Safety BV |
Goedemiddag Marco, Wat een geweldige review, dank je wel! Mooi om te horen dat het bestelproces zo soepel verliep en dat je maximaal ontzorgd bent. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Begra
Bij het zoeken naar een palletwagen fijn geholpen via de chat. Op aanraden een bestelling geplaatst voor een Begra palletwagen en nu hopen dat we er lang plezier van kunnen hebben. Dus over kwaliteit kunnen we nog geen oordeel geven maar we gaan er vanuit dat deze wel goed zal zijn, aangezien er weinig klachten over zijn werd aangegeven.
Bedrijfsnaam | Euromate Industrial Services B.V. |
Goedemiddag Jolanda, Dank je wel voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je goed geholpen bent via de chat en een weloverwogen keuze hebt kunnen maken. We hopen dat de palletwagen helemaal naar wens is en dat je er lang plezier van zult hebben! Mocht je nog vragen hebben, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Begra
Gebeld voor tekening kreeg direct link door gestuurd waar tekening op site stond.
Bedrijfsnaam | isob isolatiespuiten |
Goedemiddag Mike, Dank je wel voor je beoordeling! Fijn om te horen dat we je snel hebben kunnen helpen met de tekening. We staan graag weer voor je klaar bij een volgende vraag of bestelling! Met vriendelijke groet, Team Begra
Kwalitatief goed product, gemakkelijk op te bouwen. Geen wachttijden bij de klantenservice en bij ophalen product.
Bedrijfsnaam | Agrarisch bedrijf Breukers bv |
Goedemiddag Chris, Dank je wel voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat zowel de telefonische service als het afhalen vlot verliep en dat je tevreden bent met de kwaliteit en het gebruiksgemak van het product. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Begra
Makkelijk te bestellen Je wordt netjes op de hoogte gehouden Vriendelijk mensen in het magazijn. Kantoor ook!
Bedrijfsnaam | Bierman Automatisering |
Goedemiddag Peter, Dank je wel voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat het bestellen soepel verliep en dat je onze communicatie en service waardeert. We geven je complimenten ook graag door aan het magazijn en kantoor. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Begra
bestelde handpalletwagen niet voorradig, alternatief aangeboden gekregen voor dezelfde prijs.
Bedrijfsnaam | Nijha |
Goedemiddag, Dank je wel voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat we je een passend alternatief hebben kunnen aanbieden. We staan graag weer voor je klaar bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Begra
Advies en afhandeling perfect
Bedrijfsnaam | Zito Systems BV |
Goedemiddag Pieter, Dank je wel voor je mooie beoordeling! Fijn dat je tevreden bent met het advies en de afhandeling. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Begra
Originele beoordeling
Advies en afhandeling perfect
Bedrijfsnaam | Zito Systems BV |
Ik had wat stelling materiaal en opberg bakken nodig. Alles was op voorraad en lag dezelfde dag nog klaar. Vlugger kan niet dacht ik zo!!
Bedrijfsnaam | BT Sounds |
Goedemiddag Twan, Dank je wel voor je mooie beoordeling! Geweldig om te horen dat alles op voorraad was en dezelfde dag nog klaar lag. Sneller kan inderdaad bijna niet! We staan graag weer voor je klaar bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Begra
Geen nonsense. Gewoon goed.
Goedemiddag Arnold, Dank je wel voor je beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en dat alles snel en goed verlopen is. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Begra
Ik wilde nog een paar stellingen bestellen, ik kwam er even niet uit en ben gaan bellen. Direct geholpen en door de mogelijkheden gezocht met gids Mirjam. Ze kon me goed helpen en dat scheelde veel tijd. De chauffeur belde van tevoren en zo kon alles vlot geleverd en in elkaar gezet worden. top! Sander
Bedrijfsnaam | Het Kruidenrijk |
Goedemiddag Sander, Dank je wel voor je mooie beoordeling! Wat fijn dat Mirjam je zo goed heeft kunnen helpen en dat alles vlot geleverd en opgebouwd kon worden. We waarderen je vertrouwen en staan graag weer voor je klaar bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Begra
Snelle reacties via de mail en de handelingen die hierbij horen.
Bedrijfsnaam | De Mandemakers groep |
Goedemiddag Leon, Dank je wel voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle reacties en handelingen. We blijven ons best doen om je ook in de toekomst snel en goed te helpen! Met vriendelijke groet, Team Begra
Prettig
Goedemiddag Cees, Dank je wel voor je beoordeling! Fijn om te horen dat de levering naar wens was. Mocht je in de toekomst nog vragen of wensen hebben, staan we graag voor je klaar! Met vriendelijke groet, Team Begra
Echt super top en goed spul voor mooi prijzen
Goedemiddag Willem, Dank je wel voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze producten en prijzen. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Begra
Van bestellen via de website tot bezorging. Alles is goed gegaan. Makkelijk zoeken op de website.
Bedrijfsnaam | OIOSYSTEMS BV |
Goedemiddag John, Dank je wel voor je mooie beoordeling! Fijn dat het hele proces van bestellen tot bezorgen soepel is verlopen en dat je de website als gebruiksvriendelijk hebt ervaren. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Begra
Probleem snel opgelost
Bedrijfsnaam | Melkveehouderij knol |
Gebruikte altijd stellingen van de bouwmarkt, maar een keertje tegenaan stoten verdraait de boel en wordt het wankeler. Altijd oppassen dus. Schappen ook niet stevig. Dit is materiaal dat je simpel opbouwt en het staat stevig. Hier gebeurt niets mee. Stevig en betrouwbaar.
Goedemiddag A.E.J., Dank je wel voor je mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo'n groot verschil merkt in de kwaliteit en stevigheid van onze stellingen. Precies dat is waar we voor staan: stevig en betrouwbaar materiaal waar je op kunt vertrouwen. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Begra
een tweedehands pallet stelling 14 meter lang snel geleverd en proper verpakt afgeleverd
Bedrijfsnaam | gk-tech |
Goedemiddag Kevin, Dank je wel voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat de tweedehands palletstelling snel en netjes verpakt geleverd is. We zijn blij dat je tevreden bent met de prijs en de service. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Begra
Best service! Quick deal
Bedrijfsnaam | K&L Investment BV |
Good afternoon Lyubomir, Thank you for your great review! We're happy to hear that you are satisfied with our service and that everything was handled quickly and smoothly. We look forward to assisting you again in the future! Best regards, Team Begra
Naar aanleiding van een goed telefoon gesprek beoordeling aangepast. Zo zie je maar dat met 1 telefoontje het weer beter geregeld gaat worden. Top gedaan.
Bedrijfsnaam | Monsterse Reddingsbrigade |
Goedemiddag Michel, Dank je wel voor je mooie beoordeling en de feedback! Fijn om te horen dat we met één telefoontje alles naar wens hebben kunnen regelen. We staan altijd klaar om mee te denken en te helpen waar nodig. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Begra
Originele beoordeling
Er was niet van te voren aangegeven wanneer de materialen geleverd zouden worden. Ook sprak de vervoerder nauwelijks nederlands.
Bedrijfsnaam | Monsterse Reddingsbrigade |
Prima service en snel geleverd! Kwaliteit, Top product.
Bedrijfsnaam | CC de Schalm |
Goedemiddag Eugene, Dank je wel voor je mooie beoordeling! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze service, de snelle levering en de kwaliteit van het product. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Begra
Snelle levering en goed geregeld
Bedrijfsnaam | Bakker Agriservice |
Goedemiddag Harm, Dank je wel voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en dat alles goed geregeld was. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Begra
Goed advies. Snelle levering en veel keuze
Bedrijfsnaam | Textiel services Nederland |
Goedemiddag Petra, Dank je wel voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je goed advies hebt gekregen en dat de levering snel was. We zijn blij dat je de ruime keuze waardeert en helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Begra
De website is goed toegankelijk en duidelijk en maakt de keuze maken en bestellen gemakkelijk.
Goedemiddag Ad, Dank je wel voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je onze website als duidelijk en toegankelijk ervaart en dat het bestelproces soepel verliep. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Begra
IJsselstraat 9
5347 KG Oss
Begra Magazijninrichting BV streeft ernaar de meest toonaangevende en complete magazijninrichter te zijn voor Nederland en België. We zijn de voorlopers in het bedenken van oplossingen voor de snel veranderende klantbehoefte in supply chains als gevolg van de opkomende e-commerce, het steeds schaarser worden van grond en de toenemende vraag naar veiligheid en efficiëntie. Ons doel is om klanten maximaal te ontzorgen door ons assortiment en dienstenpakket voortdurend af te stemmen op marktontwikkelingen en trends. Het belang van scherpe prijzen en snelle levertijden voor onze klanten verliezen wij nooit uit het oog. Daarnaast houden we voortdurend toezicht op onze bereikbaarheid en klantenservice. Door een solide financiële bedrijfsvoering te voeren en onze maatschappelijke betrokkenheid te tonen, streven we ernaar om tot de meest betrouwbare en gerespecteerde zakenpartners te behoren.