Mooie producten en goede service. Ik als particulier, die bij dit grote bedrijf een voor hen relatief kleine bestelling deed, ben zeer vriendelijk geholpen. Ook wordt er met je meegedacht in oplossingen.
Beste Ingrid, Dank voor de super positieve feedback! Hier doen we het natuurlijk voor. Zeker bij vragen willen we snel schakelen, zodat we dit voor u kunnen oplossen en het juiste advies kunnen geven. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens bij ons terug. Wij staan graag voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team Begra
We hebben de Heavy Duty 250kg legbord variant aangeschaft, en deze vervolgens in OSS afgehaald. Alles lag netjes klaar. Bij de montage bleken de 8 clibs van de 2 extra bestelde legborden niet meegeleverd. Foutje bij bestellen, moet je even apart aangeven. Dit is echter feilloos opgelost, met een belletje. Clibs werden achteraf nog kosteloos opgestuurd. Kortom prima service en materiaal
Beste Cees-Jan, Dank voor uw positieve beoordeling! Goed om te horen dat het allemaal positief is en naar wens! En dat we het snel voor u hebben kunnen oplossen! We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens bij ons terug. Wij staan graag voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team Begra
De legborden zakken na enkele maanden door, niet vanwege het gewicht maar vanwege het gebruik van hard board. Hierdoor vervormt het langzaam onder invloed van het gewicht en vocht. Reactie van het bedrijf: het gebruik van de kast in een vochtige ruimte wordt afgeraden. Daar staat niks over bij de specificaties. Kan ik wel een andere krijgen, maar daar ben ik niet mee geholpen. Het frame zelf is ook niet super. Bij montage brak er al een nokje af. Dat kun je dan wel oplossen door de plank wat hoger lager te zetten. Al met al valt de kwaliteit tegen.
Bedrijfsnaam | Nvt |
Beste Rudo, Dank voor uw beoordeling. Vervelend om te horen dat de stelling niet zijn zoals gewenst. Zoals telefonisch besproken, staan de stellingen in een vochtige ruimte. Helaas zijn daar deze stellingen niet voor geschikt, en zal het houtwerk/plaatwerk op den duur gaan begeven. Zoals besproken zullen we hierin extra meedenken bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Begra
Originele beoordeling
De legborden zakken na enkele maanden door, niet vanwege het gewicht maar vanwege het gebruik van het allergoedkoopste hard board. Hierdoor vervormd het langzaam onder invloed van het gewicht en vocht. Het frame zelf is ook niet super. Bij montage brak er al een nokje af. Dat kun je dan wel oplossen door de plank wat hoger lager te zetten. Al met al valt de kwaliteit zwaar tegen.
Bedrijfsnaam | Nvt |
Perfect geregeld. 1x besteld in 2 weken voor €2500 en nog steeds blij.
Bedrijfsnaam | WV-commerce |
Beste Willem, Dank voor uw positieve beoordeling! Goed om te horen dat het allemaal positief is en naar wens! We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens bij ons terug. Wij staan graag voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team Begra
Kon na mijn bestelling meteen aangeven hoe en waar ik het geleverd wou hebben. En die afspraak is precies zo uitgevoerd. En de producten volden precies zo als omschreven
Bedrijfsnaam | Non-stop Factory |
Beste Lorenzo, Dank voor uw positieve beoordeling! Fijn dat we u goed hebben kunnen helpen en ook qua levering! We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens bij ons terug. Wij staan graag voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team Begra
Snelle en correcte levering
Bedrijfsnaam | Kroegermensport |
Beste Wiltje, Dank voor uw positieve beoordeling! Goed om te horen dat het allemaal voor u naar wens is gegaan en met een snelle levering! We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens bij ons terug. Wij staan graag voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team Begra
Snelle levering van verschillende bestelde goederen Er was helaas ook nog wel een probleem met verkeerd geleverde liggers, maar dit werd (grotendeels via whatsapp-chat, met dank aan Joyce die alles netjes regelde) deskundig opgelost en een omruiling van de leggers werd inmiddels ingepland.
Bedrijfsnaam | Postmybeer |
Beste Koen, Dank voor uw positieve beoordeling! Fijn dat we het issue voor u snel en goed hebben kunnen oplossen, zodat het gewenste resultaat behaald is. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens bij ons terug. Wij staan graag voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team Begra
Originele beoordeling
Ondanks de melding dat de zending vooraangekondigd diende te worden gezien er niet altijd iemand aanwezig is ter plaatse, diende ik het te stellen met een geschatte levertijd (die wel werd gehaald) en een track-en-trace die geen info bood. Gevolg: de chauffeur stond natuurlijk ter plaatse toen er even niemand aanwezig was. Helaas hield het daar niet op: de dag na levering begonnen we pas met de assemblage van de grootvakstellingen en een inpaktafel. In plaats van liggers met z-profielen waar de spaanplaten netjes zouden ‘inklinken’, werden box-profielen geleverd waarbij de spaanplaten gewoon bovenop de liggers geplaatst moeten worden. Volgens de chat met Begra moeten er dan nog blokjes op de spaanplaten gevezen worden (die wel werden meegeleverd) zodat de spaanplaten alsnog vast kunnen liggen. Op de productpagina van de samenstelling die ik had besteld stonden echter wel z-profielen afgebeeld en omschreven, dus na lang verhaal kort: deze moeten nog omgeruild worden door Begra, maar ik moet het wél een weekje langer zonder grootvakstellingen doen.
Bedrijfsnaam | Postmybeer |
Prima geregeld, bestelling binnen 3 werkdagen bezorgd
Bedrijfsnaam | Autobedrijf Strikwerda |
Beste Paulus, Dank voor uw positieve beoordeling! Goed om te horen dat het allemaal naar wens is! We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens bij ons terug. Wij staan graag voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team Begra
Bestelling vertraagd, maar uiteindelijk goed opgelost.
Beste Boaz, Dank voor uw positieve beoordeling! Goed om te horen dat het allemaal uiteindelijk naar wens is! Helaas hebben wij het niet altijd zelf in eigen hand, maar willen we de snelste en beste oplossing aan u bieden. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens bij ons terug. Wij staan graag voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team Begra
Originele beoordeling
Zeer slechte service en onbeleefd personeel. Bestelling niet goed aangekomen omdat Begra zelf mijn adresgegevens niet goed heeft doorgegeven. Wil mij telefonisch niet verder helpen omdat ze 'telefonisch niets vast kunnen leggen'. Moet nu een email sturen om hetzelfde nog een keer uit te leggen, terwijl ik de gegevens tijdens het bestellen correct heb doorgegeven. Gemiste kans om een trouwe klant goed verder te helpen. Ik heb mijn bedrijf twee keer ingericht met stellingen van Begra.
Toen ik mijn bestelling binnen kreeg dacht ik dat ik schroeven miste. Hierop belde ik de helpdesk. Zij namen direct op en waren uitermate behulpzaam. Ze stuurde me meerdere keren een mail en belde me ook 2x terug. Iedere keer snel en vriendelijk. Ik heb ze hierover later nog een mail gestuurd om te bedanken en ze verteld dat deze handelswijze ik al lang niet meer gezien had en dat dit als voorbeeld mag gelden voor veel bedrijven. Top gedaan!
Bedrijfsnaam | Lumina |
Beste Erwin, Dank voor de super positieve feedback! Hier doen we het natuurlijk voor. Zeker bij vragen of "problemen" willen we snel schakelen, zodat we dit voor u kunnen oplossen. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens bij ons terug. Wij staan graag voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team Begra
Ik heb voor het eerst een bestelling geplaatst van een deels gebruikte grootvakstelling. Je weet natuurlijk niet in welke staat de materialen geleverd zouden worden, maar ik was zeer aangenaam en positief verrast door de zeer mooie staat van deze deels gebruikte grootvakstelling. Ook de opvolging van bestelling tot levering is top!
Beste Kris, Goed om te horen dat de bestelde producten u positief verrast hebben. Wij streven en altijd na om nette ( gebruikte ) materialen uit te leveren. Zeker met het oog ook op duurzaamheid. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens bij ons terug. Wij staan graag voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team Begra
Heb magazijnbakken besteld. Deze lagen nog dezelfde dag klaar om opgehaald te worden. Bij uitpakken bleken twee bakken beschadigd. Deze werden nagezonden. Mailwisseling met Begra verloopt snel!
Bedrijfsnaam | Chris Dorna e-Learning |
Beste Chris, Dank voor uw positieve beoordeling! Ow dat is natuurlijk altijd minder als er schade is! Gelukkig hebben we dit na tevredenheid kunnen oplossen! We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens bij ons terug. Wij staan graag voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team Begra
Besteld om 9 uur in de ochtend en de bestelling om 15 uur opgehaald. Kortom goede vlotte service met uitstekende klantenservice!
Bedrijfsnaam | Jelle Transport |
Beste Jelle, Dank voor uw positieve beoordeling! Goed om te horen dat het allemaal naar wens is! Fijn dat we u zo snel hebben kunnen helpen met uw bestelling! We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens bij ons terug. Wij staan graag voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team Begra
20 stapelbare blauwe magazijnbakken met deksel besteld. Uitstekende en overzichtelijke website, snelle levering en keurig verpakt op een pallet. Stevige kwaliteit. Product is conform omschrijving en fotos. Zowel ons huis als de schuur zijn weer opgeruimd!
Beste JaWi, Goed om te horen dat alles naar wens is! En het belangrijkste dat alles weer mooi opgeruimd is natuurlijk! We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens bij ons terug. Wij staan graag voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team Begra
Op de website alles kunnen vinden, had nog twee vragen. Toen ik belde kreeg ik meteen iemand aan de lijn die ze kon beantwoorden.
Bedrijfsnaam | Maasman maatwerk |
Beste Willem, Dank voor uw positieve beoordeling! Goed om te horen dat we bij vragen u nog hebben kunnen helpen/adviseren! We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens bij ons terug. Wij staan graag voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team Begra
Div magazijn inrichtingen gekocht
Bedrijfsnaam | TGO TECHNISCHE Installaties |
Beste Rob, Dank voor uw positieve beoordeling! Goed om te horen dat het allemaal naar wens is! We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens bij ons terug. Wij staan graag voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team Begra
Bestellen gaat makkelijk. De levering is prima en goed verpakt.
Bedrijfsnaam | Fietsskuur |
Beste Reinald, Goed om te horen dat het allemaal naar wens is! Hier doen we het ook voor natuurlijk. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens bij ons terug. Wij staan graag voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team Begra
Snelle dienst na verkoop
Bedrijfsnaam | Gama Belgium BVBA |
Beste Marc, Bedankt voor uw bestelling en review. Mooi om te horen dat we u zo goed en snel hebben kunnen helpen met uw bestelling. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens bij ons terug. Wij staan graag voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team Begra
Gebruikte stelling gekocht. Snelle levering netjes op een palet en kompleet. Alles ziet eruit als nieuw.
Bedrijfsnaam | Antonius Hoeve (Annexis) |
Beste Andre, Bedankt voor uw bestelling en review. Mooi om te horen dat we u zo goed hebben kunnen helpen met een nieuwe (gebruikte) stelling. We wensen u veel plezier van uw bestelling en zien u graag nog eens bij ons terug. Wij staan graag voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team Begra
Dit is mijn 2e stelling die ik hier heb gekocht de vorige heb ik 8 jaar geleden gekocht en deze is ook nu nog in prima staat. Keurig bezorgd door vriendelijke chauffeur
Beste Casper, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Goed om te horen dat de stellingen die u aanschaft van goede kwaliteit zijn! Hopelijk weer tot een volgende keer! Veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Team Begra.
In eerste instantie was er iets niet voorradig. Gelijk alternatieven aangedragen, ook ingegeven door mijn gewenste ophaal termijn. Zeer snel toch te leveren. Opgehaald. Steeds erg netjes te woord gestaan.
Beste Philip, Dank voor de positieve feedback. We proberen altijd ( mocht er een keer een product niet meer zijn ) met een passend alternatief te komen. Goed om te horen dat het allemaal naar wens is! Veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Team Begra.
Snel geholpen, kon het dezelfde dag nog afhalen en top product!
Bedrijfsnaam | S. Geurts |
Beste Sander, Dank voor de positieve feedback. Ons streven is ernaar om u snel te helpen en te voorzien van een vlotte service! Veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Team Begra.
Legbordstelling in verschillende maten besteld. Het geleverde materiaal paste niet helemaal. Maar na contact uiteindelijk alles naar tevredenheid opgelost.
Goedemiddag Bart, Bedankt voor uw beoordeling. Zo wij hebben begrepen is er ergens het e.e.a. misgegaan. De mail die u gestuurd heeft is op de een of andere manier niet goed aangekomen/verdwenen, waardoor er helaas niet gecommuniceerd is geweest. Mijn collega heeft met u contact gehad en hebben met u besproken naar een passende oplossing te kijken en aangeven. Gelukkig is alles nu weer in orde! Veel plezier van uw bestelling, en excuses voor het ongemak/misverstand., Met vriendelijke groet, Team Begra.
Originele beoordeling
Legbordstelling in verschillende maten besteld. Het geleverde materiaal paste niet helemaal. Mail voor gedaan. Enkele keren reactie gehad maar nooit met een oplossing. Dan maar zelf oplossing gezocht met extra kosten. Van Begra nooit meer iets gehoord.
Levering kwam aan zoals planning aangaf. Prima gelost op locatie, delen compleet.
Beste Johan, Dank voor de beoordeling. Goed om te horen dat de gemaakte afspraken nagekomen zijn. Veel plezier met uw bestellen en hopelijk weer tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Begra.
Zeer goede producten en service. De medewerker buiten nam ook de tijd om te helpen met inladen. Ga zo door!
Beste Besli, bedankt voor uw beoordeling! Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel. Een kleine moeite om even te helpen! Hier gaan wij zeker mee verder. Veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Begra.
IJsselstraat 9
5347 KG Oss
Begra Magazijninrichting BV streeft ernaar de meest toonaangevende en complete magazijninrichter te zijn voor Nederland en België. We zijn de voorlopers in het bedenken van oplossingen voor de snel veranderende klantbehoefte in supply chains als gevolg van de opkomende e-commerce, het steeds schaarser worden van grond en de toenemende vraag naar veiligheid en efficiëntie. Ons doel is om klanten maximaal te ontzorgen door ons assortiment en dienstenpakket voortdurend af te stemmen op marktontwikkelingen en trends. Het belang van scherpe prijzen en snelle levertijden voor onze klanten verliezen wij nooit uit het oog. Daarnaast houden we voortdurend toezicht op onze bereikbaarheid en klantenservice. Door een solide financiële bedrijfsvoering te voeren en onze maatschappelijke betrokkenheid te tonen, streven we ernaar om tot de meest betrouwbare en gerespecteerde zakenpartners te behoren.