Perfecte levering, service en kwaliteit.

Snelle levering, tweedehands stellingen zien er keurig uit en compleet.

• Snelheid/levertijd

Mooie stellingen voor een mooie prijs en snel geleverd, ook de bezorgen zeer hulpzaam, grote complimenten, binnenkort bestel ik nog meer, ben nog langs niet klaar met inrichting.

niet een zin maar een woord : GOED

* duidelijke website * goed materiaal * makkelijk zelf te monteren * nette uitstraling

• Snelheid/levertijd

Prima, snelle correcte levering.

Prima, snelle correcte levering.

mooie degelijke rekken

Zeer degelijke en goed rekken die in verhouding met de prijs zeer correct zijn. Snelle levering.

• Snelheid/levertijd

Heel prettig geholpen en goed meegedacht!

Ben heel tevreden over Begra. Werken prettig, denken mee en zijn heel snel.

• Snelheid/levertijd

Super makkelijk te bestellen en geholpen bij schade aan product

Mijn ervaring begra is helemaal top! ik was opzoek naar zwarte transportkisten en heb deze bij begra besteld. Ze werden diezelfde week bezorgd en toen ik de verpakking open maakte bleek er kist kapot te zijn (waarschijnlijk door de bezorger) ik heb fotos gemaakt en deze per mail naar begra gestuurd. tot mijn verrassing had ik binnen een uur al reactie dat ze een nieuwe op gingen sturen, kan niet anders zeggen dan dat ik er een gewelige ervaring mee heb. ik beveel Degra van harte aan en als ik nog spullen nodig heb in de toekomst ga ik deze zeker daar bestellen. Kok hovenier

• Snelheid/levertijd

Correcte levering en duidelijke communicatie

Alle goederen zijn vlot geleverd en zijn in goede staat ontvangen. De communicatie met de klantenservice liep ook vlot.

• Snelheid/levertijd

Snelle levering en mooie prijzen.

Snelle levering met scherpe prijzen en de juiste kwaliteit.

• Snelheid/levertijd

Bestelling eenvoudig geregeld en op tijd geleverd

Goede kwaliteit

Zeer behulpzaam en vriendelijk

Zeer snel verder geholpen en vriendelijk personeel. Ook voor de extra foto's die ik nodig had van materiaal werd er direct gezorgd.

• Snelheid/levertijd

goede producten en prijzen , snelle leveringen

goede producten en prijzen , snelle leveringen al vaker producten besteld bij Begra en altijd een goede prijs kwaliteit verhouding

• Snelheid/levertijd

Fijne website en super netjes geregeld

Heb nu voor de tweede keer bij Begra besteld als particulier - en vind er een prima keuze uit diverse typen stellingen. Website is duidelijk en helder. Na bestellen zelf opgehaald of laten bezorgen, maar ligt klaar, netjes verpakt, vriendelijk ontvangen en correct verzorgd. Enige suggestie zou zijn om in een aantal legbord stelling de optie op te nemen voor gelamineerde planken (wit of andere kleur) ipv alleen spaanplaat. Niet alleen vanwege de kleur maar ook voor een gladder type oppervlak, gaat vast bij een aantal klanten voordeel opleveren.

Goede service en kwaliteit

Hoewel mijn ervaring met de levering en communicatie niet vlekkeloos verliep, waardeer ik de manier waarop Begra mijn feedback heeft opgepakt. Ze hebben snel gereageerd en laten zien dat klanttevredenheid bij hen belangrijk is. Daarnaast zijn de producten van uitstekende kwaliteit en eenvoudig te monteren. Ik ben tevreden met hoe de situatie is afgehandeld en de kwaliteit van de geleverde producten. Goede service en betrouwbaar materiaal!

Overzichtelijk en snel

Fijne overzichtelijke website om te bestellen. Bestelling lag de volgende dag klaar om opgehaald te worden. Ze hielpen zelfs met laden. Top!

• Snelheid/levertijd

Service zoals je verwacht van een goed bedrijf

Al paar keer iets besteld, eens afgehaald bij het magazijn en al laten leveren. Levering lag op tijd klaar of werd geleverd op de afgesproken dag. Kwaliteit van producten was goed.

Zeer goede service

Perfect !

Levering was snel nadat ik de bestelling had gedaan, ook al zat oud en nieuw ertussen. Aflevering aan huis, fijn dat er een tijd afgesproken was binnen twee uur, dus niet de hele dag zitten wachten. Ik heb gekozen voor gebruikte stellingen, website niet helemaal duidelijk maar met behulp van de chat functie was het al snel voor elkaar. Stellingen zelf, kwaliteit spullen, hier en daar wat plakband resten of wat krassen maar de rekken zijn super stevig. Netjes geleverd op een pallet met plastic afgedekt.

Altijd netjes geholpen

We worden altijd netjes geholpen door alle medewerkers. Of je nu een grote of kleine bestelling hebt, ze geven je altijd het gevoel dat je welkom bent.

Beste Kwaliteit

Heb een bestelling geplaatst en na ontvangst had ik problemen met mijn bestelling, contact opgenomen met de klantenservice en probleem is netjes opgelost.

Uitstekende service & klantvriendelijkheid

Aantal rekken gekocht, vlot verlopen allemaal, alleen bleek er eentje beschadigd te zijn. Na contacteren van de klantendienst een nieuw rek opgestuurd gekregen (dit binnen de week). Bijkomend zeer vriendelijke klantenservice! Kan alleen maar aanraden hier te shoppen. Zien mij zeker terug!

• Snelheid/levertijd

Ik deel mijn ervaring met alle eerlijkheid en transparantie:

Beoordeling: 10/10 Voor ons bedrijf waren wij op zoek naar een partner die ons kon helpen bij het inrichten van ons magazijn. Na contact met verschillende bedrijven en het aanvragen van offertes, heeft onze directie uiteindelijk gekozen voor Begra. Vanaf het begin heeft Begra volledig aan onze verwachtingen voldaan. De planning werd nauwkeurig nageleefd en ons magazijn is exact ingericht zoals wij het voor ogen hadden. Vragen werden steeds duidelijk en correct beantwoord, en de communicatie verliep soepel en professioneel. Een bijzondere vermelding gaat naar verkoopmanager Peter. Hij is iemand die duidelijk weet waarover hij spreekt. Hij heeft waardevolle ideeën met ons uitgewisseld, wat heeft geresulteerd in een prachtig magazijn waar wij enorm trots op zijn. Wij zijn ontzettend tevreden met de service en het resultaat. Begra is een betrouwbare en deskundige partner die wij zonder twijfel aan iedereen zouden aanbevelen!

Super Service

Bestel al vaker bij Bega magazijn als auto garagehouder en heb altijd goed product en goede klantenservice

Ben uitstekend geholpen

Ik ben zeer tevreden over de manier waarop ik ben geholpen. Hadden een legger die bij onze bestelling was beschadigd, maar die word volgende week nageleverd.

• Snelheid/levertijd

John heeft me ontzettend goed geholpen, een echte topper!

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met John. Hij dacht actief met me mee, wist precies wat ik nodig had en gaf duidelijk advies. Wat ik ook erg fijn vond, was dat hij via de chat snel reageerde en altijd bereikbaar was. Daarnaast nam hij de tijd om mij meerdere voorbeelden te laten zien, zodat ik een weloverwogen keuze kon maken. Echt geweldige service!

IJsselstraat 9

5347 KG Oss

Over Begra Magazijninrichting BV

Begra Magazijninrichting BV streeft ernaar de meest toonaangevende en complete magazijninrichter te zijn voor Nederland en België. We zijn de voorlopers in het bedenken van oplossingen voor de snel veranderende klantbehoefte in supply chains als gevolg van de opkomende e-commerce, het steeds schaarser worden van grond en de toenemende vraag naar veiligheid en efficiëntie. Ons doel is om klanten maximaal te ontzorgen door ons assortiment en dienstenpakket voortdurend af te stemmen op marktontwikkelingen en trends. Het belang van scherpe prijzen en snelle levertijden voor onze klanten verliezen wij nooit uit het oog. Daarnaast houden we voortdurend toezicht op onze bereikbaarheid en klantenservice. Door een solide financiële bedrijfsvoering te voeren en onze maatschappelijke betrokkenheid te tonen, streven we ernaar om tot de meest betrouwbare en gerespecteerde zakenpartners te behoren.