Je krijgt wat je ziet/vraagt

Een bedrijf waar je ook oplossingen vind als je budget niet groot is

• Snelheid/levertijd

Spullen zijn top alleen levering niet

Bij levering pellet tegen brug gevallen nu schade aan metselwerk nog geen oplossing nog steeds gekregen van leverancier

Correct.

Goederen steeds netjes geleverd aan een correcte prijs. Klantendienst goed bereikbaar & steeds vriendelijk.

goede duidelijke site

goede site, levering was iets langer door de feestdagen , maar duidelijke communicatie hier over stelling was toch nog eerder geleverd dan aan gegeven.

nette levering

Deze x gelukkig vlotter geleverd , geen voorraad problemen meer .

• Snelheid/levertijd

Gedaan wat gevraagd in time

Na aanschaf op de hoogte levering gehouden alles volgens opdracht.

• Kwaliteit N.v.t.
  • Snelheid/levertijd N.v.t.

Top materiaal

Materiaal werd snel en correct geleverd. Minpuntje tijdens het uitpakken is dat de stijlen met plastiek tape aan elkaar geplakt zijn. Deze tape is héél lastig om te kunnen verwijderen. Zeker een uur liggen krabben om alles weg te krijgen. Verder is het materiaal van degelijke kwaliteit.

Super snel geleverd

Snel .

Duidelijke website , nette prijzen en snelle levering .

Geweldig!

De deels gebruikte legborgstelling zag er ongebruikt uit. Na foute installatie van mijn kant zijn er clips afgebroken. Na telefonisch contact zijn er kosteloos nieuwe onderdelen verzonden. Wat een geweldige service!

• Snelheid/levertijd

vlotte samenwerking direct antwoord op vragen

Snel en goed

Na betaling ging alles vlot. Goede levering. Stevig materiaal.

Vlot besteld, snel geleverd

top

• Snelheid/levertijd

Bestellen, betalen, geleverd krijgen en goede communicatie. Dus tevreden.

Service zoals vroeger

Ik had een bestelling gedaan en na de bestelling kwam ik er achter dat ik een verkeerd aantal had besteld. Ik moest er een paar meer hebben. Even een mailtje gestuurd of de bestelling uitgebreid kon worden. Dat was lastig met de betaling want het was al vooraf betaald. En nu de service. Ze stuurden de extra artikelen gratis mee, zonder kosten.... Dikke 10!

• Snelheid/levertijd

Duidelijke en overzichtelijke site. Levertijd wordt goed aangegeven. Na bestelling nog een telefoontje of ik wel gezien had dat de levertijd enkele dagen was. Anders zou ik mogelijk voor niks naar Oss rijden. Top service! Bestelling opgehaald, prima plek voor laden van de auto en personeel helpt bij inladen. Stelling in elkaar gezet en deze staat prima. Goede kwaliteit.

• Snelheid/levertijd

Levering top, binnen gestelde termijn, netjes afgeleverd door goede transporteur. Levering van de tweedehands bakken deze keer 100% prima, vorige keer was kwaliteit minder en niet alles bruikbaar maar deze keer alles super goed. Kortom prima levering tegen een goede prijs. Zeker weer tot een volgende keer

• Snelheid/levertijd

Top kwaliteit voor een super prijs en een correcte levering

Beste ervaring

Snelle levering en goed contact

• Snelheid/levertijd

Wat het beloofd doet het ook

Online bestellen super eenvoudig, productprijs geheel markt conform, levering ook perfect geregeld. Aanrader.!!

• Communicatie N.v.t.

prima geholpen

prima product voor een prima prijs

super

perfect

Nette service

Een sterke magazijnstelling gekocht, maar helaas was er een klein mankement. Contact gehad met Begra. Een uitermate vriendelijk gesprek waarin werd aangeboden de magazijnstelling te vervangen door een nieuwe deels gemonteerde magazijnstelling. Uitermate netjes en dat maak je tegenwoordig niet vaak meer mee.

Geen vlotte levering

Een bestelling gedaan van een aantal verschillende formaten distributiebakken/stapelkratten. Levering duurde lang en na bellen bleek een deel nog niet leverbaar. Tweederde werd daarop een paar dagen later geleverd, de rest helaas nog steeds niet ontvangen.

• Snelheid/levertijd

Mooi bedrijf met producten die snel leverbaar zijn

Wij hebben als brandweer trainingscentrum wat producten besteld, de levering zou 8 weken zijn alleen tot onze verbazing stonden de spullen binnen 3,5 week op de stoep! Daar wordt een klant blij van.

IJsselstraat 9

5347 KG Oss

Over Begra Magazijninrichting BV

Begra Magazijninrichting BV streeft ernaar de meest toonaangevende en complete magazijninrichter te zijn voor Nederland en België. We zijn de voorlopers in het bedenken van oplossingen voor de snel veranderende klantbehoefte in supply chains als gevolg van de opkomende e-commerce, het steeds schaarser worden van grond en de toenemende vraag naar veiligheid en efficiëntie. Ons doel is om klanten maximaal te ontzorgen door ons assortiment en dienstenpakket voortdurend af te stemmen op marktontwikkelingen en trends. Het belang van scherpe prijzen en snelle levertijden voor onze klanten verliezen wij nooit uit het oog. Daarnaast houden we voortdurend toezicht op onze bereikbaarheid en klantenservice. Door een solide financiële bedrijfsvoering te voeren en onze maatschappelijke betrokkenheid te tonen, streven we ernaar om tot de meest betrouwbare en gerespecteerde zakenpartners te behoren.