Betaalbaar mooi spul en het allerbelangrijkste twee delen waren beschadigd we kregen zonder problemen nieuwe aangeleverd en dat is zoals het hoort.

• Snelheid/levertijd

Gedeelte gebruikt gekocht en gekregen zoals is omschreven.

uitstekend

Goed en duidelijk geholpen. Medewerker was zeer attend en behulpzaam

Uitgebreid assortiment scherp geprijsd

Uitgebreid en scherp geprijsd assortiment. Klantvriendelijkheid staat voorop. Uitstekende afhaal optie.

Gewoon perfect!

Webshop is duidelijk en gebruikersvriendelijk. Bij het bestellen van mijn stellingen kon ik eenvoudig snel tot de gewenste samenstelling komen. Voor het overige verliep alles perfect. Overigens, zeer vriendelijk en behulpzaam medewerkers bij het afhalen van mijn stelling. Echt TOP!

Prima prijs kwaliteit

Het inkopen ging vrij eenvoudig en vlot.

Wat staat wordt gedaan

Informatie website helder en duidelijk. Om een keuze te maken kan door duidelijke afbeeldingen. Wat je ziet en koopt, dat krijg je aangeleverd in een stevige verpakking waarbij de transporteur vakkundig en behoedzaam omgaat. Perfect in een woord en naar gehele tevredenheid geregeld.

Goed en betaalbaar

Liep al een tijdje te modderen met kartonnen dozen, die vervang ik nu voor de bakken van Begra. Het duurde even maar toen kwam een geweldige chauffeur een palet vol voor de deur zetten.

• Snelheid/levertijd

Mevrouw aan de telefoon goed, chauffeur in 1 woord asociaal.

De mevrouw aan de telefoon heeft mij goed ter woord gestaan, maar de chauffeur die de levering kwam brengen was veel te vroeg, 06.45 uur, hij belde mij wakker, ik was te laat met op pakken, toen ik een paar uur later terug belde en vroeg met wie ik sprak die zo vroeg belde gooide hij gewoon de telefoon erop, de bestelling had hij gewoon voor de zaak gegooid waar het niet moest, als het gestolen had geworden wat dan er was meer dan 1,5 uur geen toezicht op en hier zijn wel gekkere dingen gestolen. Voor de mevrouw aan de telefoon een 9 voor de chauffeur een 1 wat een idioot.

Uiteindelijk wel goed

Doordat de maatvoering op de website niet overeenkomt met de werkelijke maten kwam ik net wat ruimte tekort in plaats dat ik een paar centimeter over zou houden. Helaas leveren ze geen maatwerk en heb ik dit zelf op moeten lossen. De light versie is ook lastig in elkaar te zetten. Bij informeren bleek dit een bekend punt te zijn. Waarom dan niet zorgen dat het product aan wordt gepast zodat je dit probleem niet meer hebt.

top

• Communicatie N.v.t.

Super materiaal

Super materiaal

• Snelheid/levertijd

Makkelijk besteld en snel geleverd

We bestellen al een aantal jaren bij Begra. het assortiment is groot , communicatie is goed en een snelle levering.

• Snelheid/levertijd

Begra doet wat het beloofd

Prima contact, goede vloer, levertijd zou iets flexibeler mogen.

TOPSERVICE

een foutgelopen leveringstermijn werd ultiem rechtgezet. Een express-levering zonder extra kosten werd georganiseerd waardoor de geplande montage niet in het gedrang kwam !

• Snelheid/levertijd

Top geregeld, geen poespas en vriendelijke service

Ik kocht een aantal (gebruikte) eurokratten. Goede prijs, en fijn mee gedacht; ik kon ze snel ophalen en werd daar geholpen door een hele vriendelijke, aardige collega. Kreeg zelf een bakkie tijdens de korte wachttijd. Deed iedereen het maar zo!

Gewoon super

De betaling werd niet aanvaard, heb dan nog eens besteld. Nu bleek dat de eerste betaling wel in order was. Via chat de problemen uit de wereld geholpen. Super service. Bestelde artikelen zoals aangegeven op de website.

Zeer goede service!

Zowel door verkoop als magazijn zijn wij zeer snel en goed geholpen

zeer klantgericht en vriendelijk

Goed materiaal en snelle vriendelijke communicatie waarbij de klant op één komt als het om aandragen van een oplossing komt wanneer er een kleine 'storing' lijkt te zijn!

Prima kwaliteit, scherpe prijs

Aardige, betrouwbare Bravo's

• Snelheid/levertijd

Zeer netjes materiaal en service

IJsselstraat 9

5347 KG Oss

Over Begra Magazijninrichting BV

Begra Magazijninrichting BV streeft ernaar de meest toonaangevende en complete magazijninrichter te zijn voor Nederland en België. We zijn de voorlopers in het bedenken van oplossingen voor de snel veranderende klantbehoefte in supply chains als gevolg van de opkomende e-commerce, het steeds schaarser worden van grond en de toenemende vraag naar veiligheid en efficiëntie. Ons doel is om klanten maximaal te ontzorgen door ons assortiment en dienstenpakket voortdurend af te stemmen op marktontwikkelingen en trends. Het belang van scherpe prijzen en snelle levertijden voor onze klanten verliezen wij nooit uit het oog. Daarnaast houden we voortdurend toezicht op onze bereikbaarheid en klantenservice. Door een solide financiële bedrijfsvoering te voeren en onze maatschappelijke betrokkenheid te tonen, streven we ernaar om tot de meest betrouwbare en gerespecteerde zakenpartners te behoren.