Ik kon makkelijk m'n stelling vinden en bestellen. Snel een bevestiging en ophaal datum, goede service en vriendelijk personeel.
Beste heer Hoeksema, Wat een mooie beoordeling om de week mee te beginnen, hartelijk dank daarvoor. We zijn blij te horen dat u eenvoudig heeft gevonden wat u zocht en u de bestelling snel heeft kunnen afhalen. Veel plezier en succes met uw bestelling, we zien u graag nog eens bij ons terug. Met vriendelijke groet, Team Begra.
Gebruikte stelling gekocht, goede kwaliteit voor een mooie prijs. Met een paar dagen geleverd
Bedrijfsnaam | Nexmosphere |
Beste heer van Doorne, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Goed te horen dat u bent geslaagd in onze categorie gebruikte stellingen. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens bij ons terug. Met vriendelijke groet, Team Begra.
gekeken op de site, gebeld en duidelijke uitleg besteld en op de beloofde tijd geleverd!!
Beste Mevrouw Tijskens, Bedankt voor uw beoordeling, fijn dat uw order in goede orde en naar tevredenheid is afgeleverd. Veel plezier gewenst met uw bestelling en wie weet tot een volgende order, we zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Team Begra.
Prima levering en goede kwaliteit. Het enige verbeterpunt is sneller duidelijkheid verschaffen over de daadwerkelijke leverdag en moment.
Beste heer van Poppel, Bedankt voor uw reactie en review. Goed te horen dat u uw bestelling goed heeft ontvangen. De levering wordt ingepland door onze transporteur. Zodra ingepland ontvangt u een email met daarin het aflevermoment. Misschien is de email in uw spamfolder beland? Dit proces heeft wel onze aandacht, we willen snel starten met snellere levertijden van diverse producten. Veel plezier van uw bestelling, we zien u snel nog eens bij ons terug. U bent van harte welkom. Met vriendelijke groet, Team Begra.
Beste heer Claassen, Super om te horen dat uw bestelling goed is bevallen. Veel plezier ervan en we hopen u snel nogmaals van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Team Begra.
Zoals het hoort
Beste heer van den Akker, Super om te horen, bedankt voor uw review! Veel plezier met uw bestelling en wellicht tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Begra.
Snelle reactie. Afspraken mtb tot leverong worden nagekomen!
Bedrijfsnaam | Meten met maten |
Beste heer Dalmaijer, Bedankt voor uw uitmuntende review. Afspraak is afspraak, dat is een van onze kernwaarden. We wensen u heel veel plezier van uw bestelling en zien u graag nog eens bij ons terug. Met vriendelijke groet, Team Begra.
Kwalitatief goed product, duidelijke communicatie, adequate aanpak, zeer klantvriendelijk, uitstekend verpakt, goede service van de transporteur. Distributie-/transportbakken besteld om spullen in op te slaan voor plaatsing op zolder. Met zichtvenster, waarachter een etiket met aanduiding van de hierin geplaatste artikelen kan worden geschoven, waardoor je in een oogopslag kunt zien wat er in de bakken opgeslagen is. Zilvervisjes krijgen geen kans meer om zich hierin te huisvesten. Dit is de tweede keer dat ik een flinke partij besteld heb. Er komen er vast nog meer. Ik zou zeggen 'goed voorbeeld doet volgen'.
Beste heer/mevrouw Naus, Wat een prachtige review om de week mee te starten. Hartelijk dank daarvoor. Beter dan dit kunnen wij niet wensen. Fijn dat onze Begra distributiebakken zo goed in de smaak vallen en voor u de juiste oplossing bieden. We horen het graag wanneer we nog een levering voor u mogen verzorgen. Intussen wensen we u heel veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Begra.
ervaring is dat het eenvoudiger zou zijn als de losse onderdelen nummers of tekens krijgen die dan verwijzen naar de handleiding. dit voorkomt zoekwerk en verkeerde montage.
Bedrijfsnaam | Förch Nederland B.V. |
Geachte heer Slaats, Bedankt voor uw review, we kunnen ons goed voorstellen dat de montage verwarrend is en lastig kan zijn. De montagehandleidingen van onze producten zij te downloaden op onze website en we zijn bezig om ze nog toegankelijker te maken op korte termijn en vervolgens fysiek toe te voegen aan uw bestelling. Bij vragen kunt neemt u gerust contact op met ons, we helpen u graag verder. Alsnog veel succes en veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Begra.
Goede telefonische communicatie. Snelle en kwalitatieve service.
Bedrijfsnaam | Scheepers Sport |
Beste Patrick, Super bedankt voor uw goede beoordeling. We zijn blij dat u zo'n goede ervaring heeft gehad met Begra. We wensen u veel plezier van uw bestelling en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Team Begra.
Ik heb geen op of aanmerkingen. De bestelling stond eerder dan verwacht klaar voor afhalen. Tevens was Begra qua prijs de beste keus. Ik weet niet hoe het is qua verzenden maar ik las dat de levertijd enkele dagen is. Voor tegenwoordig (zelfde dag nog verzonden) is dat niet erg snel vandaar iets minder sterren voor verzending.
Bedrijfsnaam | Mfixx |
Beste Micha, Bedankt voor je mooie beoordeling en feedback. Met afhalen kun je inderdaad flink besparen op levertijd tijd en bezorgkosten. De langere levertijd bij bezorgen heeft te maken dat grote producten per vrachtwagen trailer worden geleverd. Orders worden per regio gebundeld en binnen 4 dagen afgeleverd. We zijn wel druk bezig om 'next day delivery' mogelijk te maken. Veel plezier met je bestelling en we zien je graag nog eens bij ons terug. De koffie staat klaar! Met vriendelijke groet, Team Begra.
heel goed
Bedrijfsnaam | dakwerken deliveyne frederic |
Beste heer Deliveyne, Goed te horen dat uw bestelling zo goed is bevallen en bedankt voor de mooie review. Succes met uw aanschaf en wellicht tot een volgende keer. We zien u graag nog eens terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Begra.
goede prijs kwaliteit verhouding en duidelijk
Bedrijfsnaam | Huijben |
Hoi Rens, Bedankt voor je mooie beoordeling. Fijn dat je in onze webshop snel hebt gevonden wat je zocht en de productkwaliteit perfect aansluit op je verwachting. Veel succes met je bestelling en we zien je graag nog eens bij ons terug. Met vriendelijke groet, Team Begra.
Verkoop binnendienst reageert zeer snel en correct. Bij afhalen prima geholpen door medewerkers.
Bedrijfsnaam | van den Broecke Shop-control |
Beste heer van den Broecke, Hartelijk dank voor uw fantastische review, we zijn erg blij dat u onze kennis, service en producten zo goed heeft kunnen waarderen. We wensen u heel veel plezier van uw bestelling en zien u graag nog eens terug bij Begra. U bent van harte welkom en de koffie staat klaar. Met vriendelijke groet, Team Begra.
Zie de tekst hier boven
Bedrijfsnaam | Ben Speijer Restauratie |
Beste heer Speijer, Bedankt voor uw review, goed te horen dat uw bestelling naar tevredenheid is afgeleverd. Veel plezier ervan en we hopen u graag nog eens van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Team Begra.
Goede service en top materiaal. Zeer vriendelijke en behulpzame chauffeur voor levering. Een aanrader!!
Bedrijfsnaam | Sun Invest |
Geachte heer Jans, Hartelijk dank voor uw review en wat fijn om te horen dat uw bestelling zo goed is ontvangen. Tevreden klanten zijn voor ons een top prioriteit. Dat geldt ook voor onze transporteurs met wie we al heel lang samenwerken. Waar mogelijk zetten ook zij graag een stapje extra. We wensen u heel veel plezier van uw bestelling en alvast een goed weekend! met vriendelijke groet, Team Begra.
Op tijd en correct geleverd
Beste heer van Erp, Bedankt voor uw review, fijn dat uw bestelling goed is verlopen en naar tevredenheid is afgeleverd. Veel plezier ervan, we hopen u spoedig nogmaals nogmaals te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team Begra.
Alles ziet er perfect uit, en voldoet aan onze eisen.
Bedrijfsnaam | Reppel building solutions |
Beste heer van Es, Super om te horen, bedankt voor uw review. Veel plezier van met uw bestelling en mocht u nog iets nodig hebben dan staan we voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Begra.
Helpdeskmedewerker/verkoop binnendienst heeft me goed geholpen om juiste artikelen op site te vinden, aanvullende bestelling werd door verkoper en baliemedewerker vlot ter plekke geregeld. Magazijnmedewerker dacht goed mee hoe een en ander het best op aanhanger te krijgen.
Beste heer Speller, Bedankt voor uw prachtige review. Fantastisch om te horen dat u op alle fronten in aankooptraject naar volle tevredenheid bent geholpen. Service hebben we hoog in het vaandel, we helpen u graag van het eerste advies tot het veilig laden van uw aanhanger. We wensen u veel plezier van uw bestelling en zien u graag nog eens terug bij Berga. De koffie staat klaar! Met vriendelijke groet, Team Begra.
Bij van vragen, krijg je duidelijke antwoorden
Bedrijfsnaam | Sprenkels timmerwerken |
Beste heer Sprenkels, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat we uw vragen goed hebben beantwoord. Stellingen en magazijninventaris kopen is niet voor iedereen dagelijkse kost. Wij zitten klaar om u te adviseren zodat u koopt wat u echt nodig heeft. Heel veel plezier gewenst met uw aankoop en we hopen u graag nogmaals van dienst te zijn. U bent van harte welkom. Met vriendelijke groet, Team Begra.
Bedrijfsnaam | Combia |
Beste heer van Delft, Hartelijk dank voor uw review, fijn dat de bestelling en kwaliteit goed is bevallen. We hopen dat het tekort aan grondstoffen snel weer stabiliseert zodat ook de levertijden weer verbeteren. Veel plezier gewenst van uw bestelling. We zien u graag nog eens bij ons terug. Met vriendelijke groet, Team Begra.
Het is mijn eerste bestelling en was heel tevreden over de service.
Beste heer de Poorter, Goed te horen dat uw eerste bestelervaring zo goed is verlopen. Hartelijk dank voor de mooie review. We wensen u heel veel plezier van uw bestelling en helpen u graag nog eens. U bent van harte welkom. Met vriendelijke groet, Team Begra.
Bestellen via de website is super simpel, zelfs iets te simpel waardoor we er nog 1 stelling bijbestelde waarvoor de ruimte na levering net iets te klein bleek te zijn. Maar dankzij Eric en de jongedame die op zaterdag werkte hebben we dit toch mooi op kunnen lossen.
Beste Joep, Bedankt voor je geweldige review. Een beter compliment dan een 'te eenvoudig bestelproces' kunnen we natuurlijk niet krijgen maar we zijn blij te horen dat we óók voor dit 'probleem' een oplossing konden bieden 😉. Fijn dat onze zaterdag openstelling van nut is geweest en Eric en Joyce je goed hebben kunnen helpen. We wensen je veel plezier met je aankoop en hopen dat je spoedig nogmaals iets teveel bij ons komt bestellen. Met vriendelijke groet, Team Begra.
Onlangs bestelden we een entresolvloer bij Begra Magazijninrichting. Initieel was er een kleine vergissing bij de levering van materiaal maar dit werd perfect opgelost. Wat een topmateriaal en topfirma! Wij bestellen in de toekomst zeker weer bij hen.
Bedrijfsnaam | Graphicdsign bv |
Beste heer Leys, Onze excuses dat de initiële levering niet helemaal goed is gegaan. Heel fijn dat we snel een contactmoment hebben gevonden om het op een goede manier op te lossen. Klanttevredenheid staat bij ons voorop. Dit bereiken we door uitsluitend producten te leveren van hoge kwaliteit en de juiste service te verlenen. Mocht er iets niet goed zijn dan nemen we graag onze verantwoordelijkheid. Fijn dat het is opgelost, we wensen u heel veel plezier van uw bestelling en zien u graag nog eens terug bij ons. Met vriendelijke groet, Team Begra.
Originele beoordeling
Wij stelden vast bij het monteren van de vloer dat er enkele foute onderdelen waren geleverd die ons belette om de vloer te kunnen monteren. We hebben dit zelf moeten oplossen om toch verder te kunnen. Zeer spijtig!
Beste heer Leys, We zijn op de hoogte van wat er speelt en hebben intern uitgezocht wat dit voor consequenties heeft voor uw geleverde materialen. We hebben contact met u gezocht om een oplossing te bespreken maar krijgen u helaas niet aan de telefoon. Wij doen ons best om u alsnog te bereiken, wilt u ons bellen zodra u in de gelegenheid bent? We horen u graag. Met vriendelijke groet, Team Begra.
De rekken zijn prima, alleen jammer dat je de handleiding alleen via internet kunt vinden.
Bedrijfsnaam | Vini |
Beste Heer Vos, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat de kwaliteit en levering zo goed bevalt. Qua handleidingen ligt er nog een verbetertraject. Achter de schermen zijn we daar al druk mee bezig. Vooralsnog zijn alle handleidingen te vinden op onze website. We wensen u veel plezier van uw bestelling en hopen u al bij een volgende bestelling positief te verassen. Met vriendelijke groet, Team Begra.
IJsselstraat 9
5347 KG Oss
Begra Magazijninrichting BV streeft ernaar de meest toonaangevende en complete magazijninrichter te zijn voor Nederland en België. We zijn de voorlopers in het bedenken van oplossingen voor de snel veranderende klantbehoefte in supply chains als gevolg van de opkomende e-commerce, het steeds schaarser worden van grond en de toenemende vraag naar veiligheid en efficiëntie. Ons doel is om klanten maximaal te ontzorgen door ons assortiment en dienstenpakket voortdurend af te stemmen op marktontwikkelingen en trends. Het belang van scherpe prijzen en snelle levertijden voor onze klanten verliezen wij nooit uit het oog. Daarnaast houden we voortdurend toezicht op onze bereikbaarheid en klantenservice. Door een solide financiële bedrijfsvoering te voeren en onze maatschappelijke betrokkenheid te tonen, streven we ernaar om tot de meest betrouwbare en gerespecteerde zakenpartners te behoren.