gewoonweg top

zeer betrouwbare leverancier, heb al aan vrienden voorgesteld en alle reacties waren zeer positief , gaan zeker ook bestellen ;-)

Voordelig en correcte levering !

Ik bestel reeds langer bij Deloox. Heel tevreden. Snelle levering. Zeer voordelige prijzen ! Doe zo voort !

Is vlot behandeld. ;)

Zo snel geleverd, geweldig

Laat in de middag eau de parfum besteld en de volgende dag al thuisbezorgd. Zo snel heb ik nog niet meegemaakt. Zeer aan te bevelen!❤️

Heerlijke parfum

Voor een mooie prijs

Alles wat er werd beloofd kwam uit!

Heel klantvriendelijk en goedkoop

Mijn ervaring met Deloox is heel goed! Ik had voorheen nog nooit van deze site gehoord tot dat ik een bepaald soort parfum zocht die ik op deze site kon vinden. De prijzen zijn goed betaalbaar en de producten zien er aantrekkelijk uit!

Oplichters!!!

Wat een zware teleurstelling. Ik heb drie Olaplex-producten besteld, maar ik ontving er slechts twee. Dit kan gebeuren, dus ik stuur een e-mail naar de klantenservice. Vervolgens ontvang ik een automatische reactie waarin wordt vermeld dat het tot 8 werkdagen kan duren voordat mijn e-mail verwerkt wordt. Na vier dagen stuur ik nogmaals een e-mail. Acht dagen later stuur ik opnieuw een bericht. Tot op de dag van vandaag heb ik echter niets gehoord. Ik eis mijn derde product of de terugbetaling van dat product. Ik voel me zwaar opgelicht.

Geen reactie klantenservice

Zending blijft hangen bij DHL, dat kan natuurlijk gebeuren. Maar dat de klantenservice niet reageert vind ik echt slecht.

Verzorgingsproducten aangekocht.

Mijn pakketje is met de meeste zorg verpakt en de levering kwam op de gewenste tijd.

Super tevreden van .

Producten worden echt zeer snel geleverd . Ook zeer tevreden van de producten . Bedankt

Uitermate goede service en ervaring met snelle verzending

Teleurstellend

Drie dagen na mijn bestelling was Thierrr Mugler 73,00 i.p.v. 88,00 euro die ik betaald heb

Uitstekend!!!

Beste ervaring ooit. Snel geleverd en het juiste parfum verstuurd zonder fouten. Bedant Deloox.nl

Vlotte service heel tevreden

Ik kan het alleen maar aanbevelen. Goede prijzen, vlotte service. Tijdig geleverd zoals beloofd. Heb er al meerdere malen besteld.

Super shop

Goede geur besteld voor mijn man. Geweldige prijs en snel en netjes bezorgd

Vlugge en correcte levering.

Fantastisch lage prijs van mijn parfum.

Hier koop ik graag

Via de site heb ik mijn merk gevonden en eenvoudig en snel besteld. Alles werd de volgende dag reeds geleverd. De prijs is ook heel wat lager dan bij de schoonheidsspecialiste.

alles ging goed

de levering is zoals afgesproken aangekomen en het geurtje is precies wat ik zocht. kom zeker terug

Super ervaring

Super snel geleverd ‘s avonds besteld andere dag in huis! Originele producten en stevig verpakt. En hele scherpe prijzen! Top bedrijf, tot de volgende keer Deloox!.nl

Goeie communicatie, snelle levering. Alles netjes in doos geleverd.

Prima , snelle levering

Super prijs en sneele bezorging

Betrouwbaar door echt adres én telefoonnummer. Makkelijk te vinden op het internet.

Snel en beste prijs.

Super vlugge service

Vlotte levering super content

Parmentierweg 5

5657 EH Eindhoven

Over Deloox.nl

Deloox.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op het aanbieden van luxe en exclusieve producten, variërend van mode en accessoires tot woningdecoratie en gadgets. Het assortiment is zorgvuldig geselecteerd en richt zich op klanten die op zoek zijn naar premium kwaliteit en stijl. Deloox.nl biedt een gepersonaliseerde winkelervaring met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en hoogwaardige producten.