Filtre

Makkelijk en supersnel verzonden ! Deze site doet wat het belooft

Vlug geleverd, gebruiksvriendelijke website en super prijzen.

Eerste keer besteld en helemaal happy. Ik stuur de link van de website door aan al mijn vrienden en familie. Top !

Snel en heel goeie prijs en komt de beloftes na

Snelle levering goede prijs

Snelle levering en goede prijs. Erg tevreden.

Super makkelijk én goedkoop!

Altijd als ik een nieuw parfum wil scoren ga ik direct naar Deloox. Ze hebben een ruim aanbod, zéér lage prijzen én super snelle bezorging! TOP!

Betrouwbaarheid en snelheid

Mooi product gekocht tegen een zeer goede prijs en de razendsnelle levering maken deze online parfumerie er een heel tevreden klant erbij heeft

Top levering.

Snel geleverd en veilig ingepakt.

Vlotte en correcte levering

Boven verwachting.

Goed product, laagste prijs en zeer vlotte levering.

Geen gezeur en snelle levering

Eerste keer bij deze site besteld. Geen gezeur en snel geleverd. Prima!

Product als beschreven, snelle levering

Alles ging soepel, en mijn bestelling was bezorgd de volgende dag zoals beloofd.

Zeer snelle en correcte levering

Zeer snelle en correcte levering

Snel en alles klopt

Prima ervaring met bestelling bij Deloox. No nonsense.

Snel ,scherpe prijs en netjes optijd!

Heeft veel geuren en scherpe prijzen en dan ook nog eens nette en snelle levering !! Als ik iets zoek kom ik vaak hier uit!!

Heel goede site

Ik had 2 parfums besteld en betaald maar bij mijn betaling/levering overzicht zie ik dat het verstuurde pakket maar 1 parfum inhoud.

Uitstekend.

Wat zij beloven wordt waargemaakt,!!

Ik had geen ervaring met bedrijf maar is niet tegen gevallen. Snelle levering en juiste product.

Super service en goedkoop!

Ik heb al een aantal keren besteld bij Deloox.nl en telkens vindt ik hier de goedkoopste prijs. Daarnaast worden de producten telkens correct verstuurd. Ik raad dit aan iedereen aan!

Goedkoopste parfum wat ik kon vinden, levertijd 20:30 besteld volgende dag in huis. Beste kwaliteit

Snel geleverd.

Grote keus, ditmaal de Aqua di Parma Yuzu gekocht. Een fijne subtiele geur.

Dik in orde

Correct en vlugge levering

Niets op aan te merken. Vlotte site en vlot te bestellen. Top!!!

Precies lekker!

Deloox leverde snel tegen een sympathieke prijs in een prima verpakking.

slecht

zeer teleur gesteld ik had voor een kado 30ml estee lauder besteld vanmorgen geopend bleek het fles je half leeg te zijn verpakking was in goede staat erg jammer zeker als je het iemand kado doet

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH