Filtre

Goede prijs, snelle bezorging

Olaplex voor zeer goede prijs. Snelle bezorging

Super snelle levering

tevreden

Ik ben tevreden over mijn bestelling; snelle levering en goed verpakt. Het parfum kende ik al, dus daar ben ik sowieso tevreden over.

Supercontent

Overzichtelijke website, produktomschrijving is heel goed. Je betaalt zeker 20% minder dan op andere sites en leveren stipt!

Geweldig!

Snelle verzending!

Tot heden nog geen bestelling ontvangen

Slecht contact per mail. Duurt veel te lang. Slechte service Pakket via DHL slingert ergens bij jullie. Verdient geen schoonheidsprijs en als webwinkel voor mij laatste keer Voor 22.00 u besteld volgende dag binnen, helaas

heel snel geleverd

Heel veel keus,en hulp bij het uitkiezen

Product snel ontvangen en tijdens aanbieding echt goedkoper dan ergens anders.

Dik tevreden, snelle levering en zeer goede prijs!

Dik tevreden, snelle levering en zeer goede prijs!

Goed alles in orde

Gewoon goed

Makkelijke site En snelle levering

"Ik heb onlangs een parfum besteld en ben ontzettend tevreden over de service! De website was gebruiksvriendelijk, het bestelproces verliep soepel, en mijn pakketje werd snel en zorgvuldig geleverd. Het product zelf was perfect verpakt en helemaal zoals beschreven. Deze ervaring geeft me vertrouwen om in de toekomst opnieuw bij jullie te bestellen. Absoluut een aanrader!"

Is gewoon top!!!

Meer dan mn korte beschrijving is niet nodig, alles gewoon top!

Ongelooflijk snel geleverd en zeer tevreden over de service! De combinatie van goede prijzen en uitstekende kwaliteit maakt Deloox.nl een aanrader. Ik kom hier zeker terug voor toekomstige aankopen.

Top prijs en zeer snelle levering

Groot assortiment, mooie actie en erg snelle levering.

Goede prijs en super snelle levering...top!!

Echt goedkoop en de volgende dag geleverd...daar hou ik van...super service!! Dankjulliewel!!

Snelle verzending, parfums zijn origineel en goed geprijsd Raad het iedereen aan om hier te bestellen

Topservice

Snelle en correcte levering van de producten aan topprijzen

Snel levering en beste prijs

Snel levering en beste prijs

Product nog steeds niet geleverd.

Order op 22 december besteld. Zou geleverd worden op 23 december. Op 2 januari een mail gestuurd, helaas geen reactie ontvangen. Daarna de chatbox geprobeerd die na een aantal vragen aangaf dat de order verstuurd is. Op mijn antwoord dat op 6 januari DHL nog steeds niks ontvangen had zou ik door verbonden worden met een supportmedewerker. Maar ook daar kwam geen ook reactie van.

Slecht

Ik heb nog steeds mijn bestelling niet ontvangen!!

Dit voldoet niet aan mijn verwachtingen.

Sinds 50 jaar gebruik ik Aramis en ben derhalve vertrouwd met de verwachte kwaliteit. Het recent ontvangen product voldoet echter absoluut niet aan deze verwachting. Verzoek ik u vriendelijk dit te onderzoeken en op te lossen, zodat ik opnieuw een product van de verwachte kwaliteit kan ontvangen? Hoogachtend, Hans Sijm.

Zeer goeie prijzen

Snelle levering en zeer goeie prijzen

Zeer goede prijs/kwaliteit

Mijn Sensai product besteld voor een zeer goede prijs. Besteld volgende dag in huis, ondanks de drukke periode. Ik ben helemaal blij.

Snelle levering, origineel product van de Olaplex en 10 euro goedkoper dan elders

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH