het aanbevelen waard en Betrouwbaar

+ Snel en goed - geen reclame sample van nieuwe producten

Perfecte services.

Zowel de bestelling als de levering zijn zeer goed verlopen.

Prima webwinkel

Leuke korting op een luxe geur. Prima verpakt en snel geleverd.

Snel en correct

Ik heb jullie nog maar pas leren kennen maar ben al super fan! Alle top-merken, snelle levering en steeds correct. Een aanrader voor iedere beauty-fan!

Voor herhaling vatbaar

Zou willen dat elke webshop zo werkt als jullie! Eerlijkheid, correctheid is zooo belangrijk! Dank u voor deze service!

fijn en simpel

Ben blij dat ik bij Deloox heb geshopt ,fijn dat jullie zoveel hebben en jullie zijn duidelijk qua verzendings duur enzv. Mijn volgende bestelling is onderweg,ook prettig dat ik een mail krijg, wanneer een produkt tedelijk niet kan krijgen,en als het er weer is een mail van jullie krijg. Kortom ik ben zeer tevreden. Mvg Corine

Heel makkelijk te bestellen en super snelle bezorging

Heel makkelijk te bestellen en super snelle bezoerging

Het was een goede ervaring en de parfum rook heel lekker

Ik vond het een snelle levering van het pakketje

super

snele levering zeer goede prijs

Legit discounter

I had my doubts before ordering from Deloox but then I researched and found generally good reviews about them. I took a leap of faith and it paid off. I ordered a few perfumes and they all have been great and original. Legit discounter in my opinion.

Alles verloopt héél vlot

Eenvoudige webshop. Alles klaar en duidelijk. Vlot betaalsysteem en de volgende dag netjes aan huis gelevers. Echt TOP !!!

Hoog aanbod aan lage prijzen

Ik vergeek verschillende sites voor de parfum dat ik wou. Deloox kwam er al beste uit. Bestelling ging heel vlot en ook de levering was snel Dank je wel voor de goede service Het was mijn eerste bestelling maar zeker niet mijn laatste

Pakket kwam 2 dagen telaat

Verder alles prima

Nog steeds niet ontvangen

Jammer dat jullie met POSTNL werken.

Kan niet beter

Nergens goedkoper. Snel geleverd. Ik ben een tevreden klant.

Perfecte service

Perfecte service

Supersnelle en correcte levering

Leuke webshop met ruime keuze. Goede aanbiedingen en snelle levering. Top.

Deloox looks good

Groot assortiment, betaalbare prijzen en snelle levering.

prima product en snelle levering

prima product en snelle levering

Fast shipment.

Excellent service, fast and good prices.

goede prijzen, snelle levering, perfect

goede prijzen, snelle levering, groot assortiment, alles perfect.

Top product

Hele fijne website, leuke kortingen, snelle service, niets op aan te merken

Bestelling is 19 dagen niet verzonden, support reageert niet

Er is een probleem opgetreden met uw bestelling, één artikel is niet op voorraad. Eén keer antwoordde de medewerker dat hij een deel van de bestelling zou versturen, maar deed dit niet. Nu antwoordt de bot dat hij mijn bestelling niet ziet, er is al een week geen reactie op de e-mail.

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH