De volgende dag mijn bestelling al in huis. Scherpe prijzen. Aanrader!

Geruststellende ervaring

Fijne site.....veel keus....leuke prijs en snelle levering. Ben blij met jullie

fantastisch

vandaag besteld morgen in huis klopt helemaal, goed geprijst, ik ben zeer te vrede .

Heel tevreden

Bezorging was snel, goede prijzen

Makkelijk, snel, efficient

Altijd goede duidelijke status op de website en de prijzen zijn zeer scherp en eerlijk

prima hele snelle bezorging

prima snelle bezorging

goede kwaliteit prijs verhouding en supersnel ontvangen

Ik heb voor een kennis een hele goede exclusieve parfum gekocht en ben hier over geweldig tevreden. Levering en prijs erg goed

Snelle service en levering tijd is uitstekend

De parfum kwam zoals beloofd binnen 1 dag, en de kwaliteit was zeer goed, een van de lekkerste parfums die ik ooit heb aangeschaft, (lattafah eclaire). Deze raad ik zeker aan!

Pakket nooit ontvangen

Zeer teleurstellende ervaring! Ik heb mijn pakket niet ontvangen, ondanks dat er volgens de bezorgdienst ‘correct’ is geleverd. Er is helemaal niet aangebeld door de bezorger, en mijn partner en ik waren de hele dag thuis. Het is onbegrijpelijk dat een bedrijf zo gemakkelijk het probleem bij de klant neerlegt zonder enige vorm van bewijs dat de bezorging daadwerkelijk heeft plaatsgevonden. Bovendien verloopt de communicatie zeer traag en word ik niet adequaat geholpen. Het lijkt erop dat het bedrijf geen verantwoordelijkheid neemt voor de fout van de bezorgdienst. Ik ben diep teleurgesteld in de afhandeling van deze situatie en zal hier in de toekomst zeker geen zaken meer mee doen.

Veel keuze voor een goede prijs

Snelle verzending,ruim assortiment en ook niet de duurste met merk producten.

Snelle, correcte service, always

Als client wordt je vanaf de aankoop enorm goed geinformeerd, over de levering. Ik heb binnen 2 dagen bestelling binnen.

Top producten voor een goede prijs en snelle levering

Dit was mijn eerste bestelling. De prijzen zijn veel lager dan ergens anders. Veel keuze, overzichtelijke website, betrouwbaar en een supersnelle levering.

Prachtige producten, mooie prijzen!

Kwalitatief goede producten en een goede prijs en kwaliteit.

Helemaal blij

Ik ben blij met de producten van olaplex. Levering was super snel. Heerlijke producten voor m'n haar.

Absoluut fantastisch!

Aller beste parfum website ooit. Heb onlangs een bestelling gedaan voor mijn schoonvader zijn verjaardag en hij was super blij met het cadeau. Dus 5 sterren waard!

Fantastische luchtjes, verbazingwekkend!

Leuke luchtjes voorbij zien komen op sociale media en wil je die ook graag uitproberen is deloox de ideale website. Waar je ook van houdt deloox heeft het. Ik heb laatst 2 geuren van lattafa besteld en ik vind ze fantastisch. Waar je op andere sites meer betaald krijg je exact hetzelfde product bij deloox voor veel minder!

In een zin UITSTEKEND 10

Prima Snel Feilloos

Bestselling op tijd

Returned was goed, geld terug bring Ik Zonder probleem

Goed georganiseerd

Het bestellen ging soepel en ook alles was goed georganiseerd en het fijnste is dat je je product een dag later al binnen hebt

Keurig!!!

Snel bezorgd en keurig netjes verpakt en de prijs veel minder dan in winkel !

Uitstekende bestelling.

Artikelen kwamen snel en netjes verpakt naar mij toe.

Geweldige site

Super goeie site met echt fantastische prijzen! Hele snelle levering en bestellen is makkelijk!

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire