Alles snel verlopen

Alles snel verlopen

Super snelle service

Producten scherp geprijsd en super snelle verzending. Blij mee!

Tiptop afgehandeld !

Prima, meer sterren geeft het niet. Zal heus nog producten bij jullie bestellen in de toekomst!

Goede producten, super snelle levering

Loewe gekocht. Heerlijke parfum.

Snelle levering!

Snelle levering, keurig verpakt. Heerlijk geurtje, mijn partner is er blij mee.

top!!!!!! product veel goedkoper dan in de taxfree op de luchthaven

vandaag besteld morgen in huis!!! Is inderdaad zo, heel tevreden dat ik jullie webshop heb gevonden

Snelle levering van top producten

Ik was enorm tevreden met de snelle levering van de top producten van Lancaster. De tan spray factor 50 zorgt ervoor dat de huid goed beschermd is. De olie is niet vettig en bovendien waterproof. Een aanrader

Très bonne expérience

Produits correspondants parfaitement à la description, le site est facile à utiliser. Le colis était bien emballé et est arrivé très rapidement et dans le délai annoncé. Si je savais le faire, je mettrai 4,5 au lieu de 5 étoiles et ceci juste pour le prix qui, pour un des produits était moins chère sur un autre site mais comme j'avais besoin de 2 produits et que le second n'était pas vendu à la concurrence et afin d'éviter de faire 2 commandes, je me suis abstenu, la différence n'était que de ± 3€ Sinon, impeccable tout a été parfait, merci.

Voor herhaling vatbaar

Geweldig en snel in huis

Topproducten

Superblij met onze bestelling. Snelle service :)

Snel in huis, redelijke prijs

Alles was in orde

Punctueel. Accuraat en een breed assortiment! Deloox for president!

Geweldig! Ik had mijn 2 parfums zo snel binnen en de laatste was een goedmaker voor mijn vriendin en die was er heel gelukkig mee! Dankuwel

Goed naar verwachting

Twee dagen na de plaatsing van de bestelling in huis! Goede, fijne geurtjes!

Goede prijs en snelle levering

Product als besteld en heel snelle levering. Ik ben erg tevreden!

Gewoon geweldig

Zeer goede prijsjes en zeer snel bezorgd. Iets meer vulling in de verzenddoos zou fijn zijn met zulke fragiele flesjes die worden verzonden maar het is allemaal intact aangekomen dus ik klaag niet!

Makkelijk om juiste artikelen te vinden

Ze hebben altijd mijn favoriete artikelen op voorraad en wordt altijd op tijd geleverd! Super blij mee

Geweldig leuk aanbod

Erg goed

Met klarna achteraf betaald. Bestelling kwam heel binnen. Snelle levering en precies wat ik zocht. La vie est belle en Rosé van lancome blijft lang hangen , niet nep.

Geld tegoed

Over een week parfum teruggestuurd met retourlabel,geld nog niet op de rekening

Snel en correct

Alles klopte

Geweldig goed.snel geleverd

Mooie prijzen en snelle levering

Ik heb reeds meerdere malen bij deloox besteld. Telkens had het product een mooie prijs en de levering gebeurt snel en correct.

De volgende dag kon ik al genieten van mijn parfum fantastisch

Hele snelle bezorging

Vandaag besteld. Morgen in huis.

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire