Vandaag besteld morgen in huis, is oprecht het beste ooit! Goeie prijzen, snelle levering & een super groot assortiment Echt een top webshop, denk de beste van NL!

Geen antwoord en bestelling niet ontvangen

De eerste keer ging het goed maar de tweede keer niet. Kreeg de verkeerde bestelling en bij het aangegeven ervan kreeg ik een mailtje dat ik vooral niet mocht reageren omdat dit vertraging op zou leveren. Vorige week een mail met de vraag op het probleem opgelost was en dat is natuurlijk NEEN. Ergggg vervelend

Slecht

Super snel!

Ga zeker vaker bestellen.

Snel en goed verpakt

Tevreden over deze webshop.

Hele snelle bezorging met kwaliteit

ik had een product besteld een dag van tevoren en het is direct verstuurd zonder enige problemen. Topwebsite!

Snelle levering, product zoals omschreven.

Parfum Carolina herrerra good girl

Ruikt superlekker , blijft lang hangen. Mooi design , en voor een goedkopere prijs kunnen kopen hier bij deloox dan ergens anders! Het werd snel bezorgd. Superblij en ik koop hier nog!

Erg tevreden

Goed prijs

Goed prijs en snel bezorgd

Super aanbiedingen en supersnelle bezorging!

Ik shop bij jullie omdat jullie prima aanbiedingen hebben en ook zeer snel leveren! Chapeau!

Snel en betrouwbaar

Voor 10PM besteld en de volgende dag waren de producten aan huis.

Heerlijke mannenparfum gekocht. Blijft de hele dag ruiken. Dus geen nep merken. Bestelling snel binnen via Budbee. Dit liep allemaal heel soepel.

Zeer snel en goed verzorgd

Makkelijk te bestellen via side en heel snel en goed verpakt bezorgd voor een goede prijs.

Katarzyna

Ik raad de winkel aan, fantastische service. Het parfum is prachtig, ik heb het een beetje blind gekocht, maar het is heerlijk.

gwn top

Snelle levering en de beste prijzen op alle merken. Zeker het proberen waard als je niet de retailprijs wil betalen voor in dit geval parfum.

Top ervaring

Snel geleverd en zeer goede kwaliteit. Prijzen lager dan op andere sites. Absolute aanrader

Prima geregeld!

Goede website, met goede producten voor een prima prijs. Snel verzonden en verpakt, zoals je mag verwachten

Zeer goede ervaring

Ik koop hier graag zeer gemakkelijk en goede levering en de prijs is ook zeer goed

Product defect aangekomen

Product defect aangekomen. Ik kan het niet gebruiken

Onberdikbasr

Teveel vrachtkosten en slechte omschrijving van het product

toppie

Het was de eerste keer dat ik een bestelling deed bij jullie en gen uiterst tevreden. Prijs correct opvolging en levering TOP.

Fijn en een goede prijs

Heel fijn winkelen op de website, duidelijke communicatie via mails. En een hele goede prijs, heb al vaker besteld en ben elke keer weer tevreden!

Kende dit bedrijf niet,maar mijn eerste ervaring voelt goed ,zal hier zeker weer bestellen

Zéér betrouwbaar!

Snelle levering en een prima prijs en service.

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire