snelle kwaliteit

Vandaag besteld, morgen in huis. De prijs kwaliteit is ook zeer goed, beter dan de concurrent.

Had verkeerde parfum besteld en zij hebben het meteen geannuleerd en geld terug gestort! Daarna nieuwe en vlug in huis. En goed berijkbaar ! Ben zeer tevreden!

Top winkel!

Heel servicegericht en absoluut originele parfum! Ga zo door!

Zeer snel geleverd!

Degelijk ingepakt,en vooral snel geleverd kga dadelijk nog iets bestellen.

Heel erg tevreden!

Boven verwachting. Ik was heel erg verrast over de prijs. Ook de kwaliteit is top! En het werd ook nog eens snel geleverd. Dus een hele positieve ervaring!

Eerlijk en snel

Mijn ‘eigen’ geur nog steeds te koop

Super blij dat ik hier deze parfum nog kan kopen. Makkelijk te bestellen en snel geleverd!

Uitstekend pakket was goed beschermd

En tasje was erg leuk De medewerker van.DHLdat was minder Hij belle aan mijn deur..allen.de tijd op de deur open doen medewerker was al weg en.liet pakket gewoon op de grond Dat vind ik wel onbeleefd ...maar ja het gaat nu met de tijd ze moeten.sneller en.sneller

Niks op aan te merken

Heel tevreden van de prijzen. Ik shop graag bij Deloox voor de snelle service en de goede producten. Producten steeds proper ingepakt en goed beschermd.

Zeer vlot, correct en stipt!!

Ongelooflijk snel!!

Super snel en prima

Het ging heel makkelijk om te bestellen, goedkoop en de volgende dag hadden we de bestelling al binnen

Prima geregeld, snelle bezorging en makkelijke betalig achteraf via de klarna app, na

Zeker een aanrader.

Het was echt snel en nog met een goede prijs

Het was echt heel snel. wel mooi dat het de volgende dag meteen word bezorgd. Niet normale prijzen, kan net zo goed zeggen "doei doei douglas/ici paris, en hoi hoi deloox" Top website

Goei snel service

Netjes ingepakt snele levering alles top parfumes netje in verpakking dus niet kapot of gescheurt

Uitsluitend

Super snel en top prijzen!

Eerste ervaring met deloox.nl op de website gewezen door mijn zus die al vaker besteld heeft hier. Prijzen met andere websites vergelijkt en daarna besteld. Volgende dag al meteen in huis. Helemaal tevreden !

Verpakking te groot

Ik had een klein doosje oogschaduw besteld. Dit zat in een te grote kartonnen doos. Dit had toch makkelijk een brievenbus pakketje kunnen zijn. Is voor de bezorger ook veel makkelijker.

Snelle levering en beste kwaliteit

De levering was niet normaal snel en ik had de afnan 9pm gekocht echt een aanrader.

Snel komt ook op tijd. Komt dus ook alles goed met

Snel komt ook op tijd. Komt dus ook alles goed met

Super.

Goede service, snelle levering

Pakketje was volgende dag al binnen, top service

Top kwaliteit aan een mooie prijs

Geweldig!

Groot aanbod producten, tegen een zeer goede prijs. Daarnaast ook nog eens een snelle levering! Ik zou Deloox aan iedereen aanraden.

Goei prijs en snel geleverd

Makkelijke site waarin je goeie aanbiedingen hebt en de volgende dag al in huis. Topper!

Pakket beschadigd

Ik heb mijn pakket beschadigd ontvangen na 4 dagen nog steeds geen reactie van de klantendienst. Wel snelle levering.

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire