Super tevreden

Super snelle levering en super tevreden van de bestelde producten. Zal zeker nog bestellen

Prima service!

Product snel gevonden, besteld en geleverd. Hoewel ik nog geen ervaring met hen had ben ik positief verrast.

Scherpe prijs, vlotte levering

Scherpe prijs, vlotte levering, bedankt!

Altijd zeer tevreden

Al jaren klant bij jullie en altijd zeer tevreden van de producten en goede prijs en snelle levering top

Goedkoper met snelle levering

Uitstekende service ‘

Volgende dag geleverd!

Laaste bestelling niet ontvangen

Ik wacht nog steeds op mijn laatste bestelling. Deze is naar jullie terug verstuurd zonder reden aante geven

Zeer snelle levering

Snelle levering, alles naar wens

Snelle en aangename service

Fijne en duidelijke website, mooie prijzen voor kwalitatieve producten

Zowel qua bestelling, producten als verzendservice heel tevreden

Tevreden met mijn aankoop.

PARFUM OVER DE DATUM

Bestelde een erg duur parfum. Had eerst samples gekocht om zeker te weten of dit wat voor me was. Het parfum was aantrekkelijk afgeprijsd. Nu weet ik waarom. Het was verschaald. Over de datum. Oud en op. Een nare terpentine-achtige alcohollucht kwam er uit het flesje ipv een heerlijke volle rose-oudh geur. Op mijn vriendelijke mailtjes werd niet gereageerd. Dan maar zo! KOOP NOOIT EEN AFGEPRIJSD PARFUM BIJ DELOOX. ZE ZIJN OVER DE DATUM!!!

Ik had 2 parfum besteld, volgende dag geleverd. Snelle service

First time purchase

Good experience on the website and ease of purchasing my cologne. Great price and the cologne is my all time classic. Perry Ellis Red. Thank you

Betrouwbaar geen neppe shit en suppen snelle levering

Is betrouwbaar voor 10 uur besteld morgen in huis echte parfum had 1 million edt gehaald 200 ml voor 90 euro en geen slechte badge

Super snelle bezorging

super

Snel de volgende dag in huis, en goedkoop kwaliteit producten.

Nooit ontvangen

Ik heb oogcreme besteld en betaald. Helaas nooit ontvangen, is nooit het sorteercentrum van DHL uitgegaan en uiteindelijk retour gestuurd. Het vervelende is dat dit inmiddels al even geleden is en ik mijn geld nog steeds niet terug heb. En dat ik nu weer actie moet ondernemen... is bij veel webshops beter geregeld en ontving ik mij betaling na 2 dagen na bevestiging. Heel jammer

Snel en betrouwbaar

Duidelijke website, snel geleverd en goed verpakt

Super snel in huis

Mooie aanbiedingen, ruime sortering

100 % zoals het hoort

Idem

Versturen helaas met DHL

Nu na een week nog niets ontvangen. Helaas vaker dit ongemak met DHL en UPS. Geen keuze PostNL mogelijk helaas. DHL kan me niet verdere helpen en weten ook niet meer waar het pakket is. Deloox is telefonisch onbereikbaar dus maar een mail gestuurd. Verjaardag is helaas al geweest. Gelukkig met PayPal betaald dus zal wel goedkomen maar de lol is eraf.

Zeer fijne ervaring

Snelle levering,netjes verpakt.

Zeer goed,

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire