snel en eenvoudig

alles verliep vlot en werd snel bezorgd

Goede produkten, netjes verpakt, levering snel

uitstekende service

Ik vond het product dat ik wou aankopen snel terug en de levering was zoals beloofd de dag nadien toegekomen. Het was mijn eerste aankoop en het zal zeker niet de laatste zijn.

Super snelle levering

Fijn shoppen hier. Mooi aanbod / voordelig geprijsd. Snelle levering

Prettige nieuwe ervaring

Zowel, aanbod en de gunstige prijzen.

Vlotte correcte levering

Ik gebruik al heel veel jaren ( ik ben 80 ) de eau de toilette van Habit Rouge en doe dit met veel plezier en waardering van mijn omgeving. Hoop dit nog vele jaren vol te houden.

Excellent products at a good price, fast shipping

Excellent products at a good price, they are original ones. Super fast shipping as estimated nd responsive human customer service. Top!

Uitstekend!

Voor het eerst een bestelling bij Deloox.nl geplaatst. Grote keuze en uiterst voordelige prijzen. Uitstekende kwaliteit,super snelle levering. Een aanrader!

Super site

Gewoon goed

Fijne website

Koop hier altijd mijn geurtjes. Scherpe prijzen, snelle levering. Ideaal.

Goede aanbieding en pakketje kwam volgende dag zoals beloofd!

Supper

Na prijsvergelijking zeker stuk goedkoper dan elders.Snelle levering.Heel tevreden.

Heel blij

Ik heb originele geurtjes gekregen, en ze ruiken heel erg goed. Snelle bezorging en goed ingepakt ter bescherming

Zeer accuraat in de afhandeling van de bestelling

prijs kwaliteit is super en communicatie was prima in orde. Duidelijke navigatie op de website.

Fijn!

Erg fijn hier te bestellen. Makkelijk. Ook snel verzonden, top!

Excellent

Very fast delivery!

Uitstekend!!

Ik heb nu voor de 2de x besteld bij jullie!. Hele goede ervaring, gauw je pakket in huis. Fijne en duidelijke website!. Eerder bestelde ik altijd bij Parfumdreams!. Maar nu ik Deloox gevonden heb, bestel ik daar! En wat leuk om 25€ te kunnen winnen! Komt zeker van pas bij de vlg bestelling die ik ga doen! Wie niet waagt die niet wint!!

Te duur

Je wordt als klant misleid.

Keurig op tijd bezorgd, redelijke prijs en kwaliteit is goed.

Snelle levering en zeer goede service

Profesionnal

Ordered 5 perfums at a super and incredible price . Delivered within 4 days and everything in order . Very large choices of middle eastern fragrance . I recommend this site highly

Snelle levering en goeie deals!

(dit was mijn snelste bevalling in Nederland)

enorme selectie parfums

Parfum gaat niet lang mee

Blijft maar een uurtje hangen inplaats van 7/8 uurtjes

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire