Voordelig en snel geleverd

Een heerlijk luchtje besteld. De volgende dag was het al geleverd.

Snel en keurig geleverd

Binnen een dag geleverd ondanks de drukte van de feestdagen. Netjes verpakt en prima prijzen. Zeer tevreden

Kwaliteit op tijd

Möie website en aantrekkelijke aanbiedingen

de keuze is reuze

Jullie hebben een fijne website, duidelijk, overzichtelijk en zoveel keus dat jullie hebben, geweldig

Altijd correct

Steeds snelle correcte levering en zeer goede prijzen

Heel korte levertermijn en kwaliteit verpakking heel goed

Goede prijs en super snelle verzending! Top !!

Top bedrijf !!

Te duur

Voor dezelfde prijs had ik bij Douglas 100ml gekregen

Eenvoudig te selecteren

Door de filters in te zetten kun je heel gemakkelijk sorteren

Top!!!!

Top!!!!

Heel tevreden

Kreeg een link van mijn kleindochter, besteld en de andere dag was het binnen zonder problemen.

Amazinggg

Ik heb de Yara Lattafa Tous gekocht. Hij is echt! heel vaak zijn deze parfums niet authentiek, maar deze wel. dat kan je herkennen door de ring van de fles te kunnen halen. verder was de bezorging ook enorm snel. ik had rond 21.00 uur besteld, en de volgende dag was mijn pakket er al rond 18.00 uur.

1ste keer top!! 2de keer is nog wachten

1ste keer besteld met Klarna dat was top en dag later bezorgd bij ophaalpunt. 2 dagen later 2de bestelling met ideal. Er stond levertijd voorradig maar s'avonds bleek dat er 1 item niet op voorraad was en ik kreeg op dag 2 ook mailtje dat niet op voorraad was. Ik ben nu aan het wachten tot het vooradig is. Dit zelfde was me al overkomen bij een andere winkel dus daar bestelling geannuleerd en hier besteld. Hier word op de site wel beter bijgewerkt of het op voorraad is. Andere winkel kun je het nog bestellen ookal is het niet op voorraad. Al met al als deze 2de bestelling goed afloopt ben ik erg te vrede en zijn 5 sterren dik verdiend.

snelle service

Amai zo een snelle en goede service. Geen verzendkosten en de dag erna was het al geleverd. Fastest ever ♡♡♡

Bestellen, betalen, ontvangen!

Gaat altijd heel soepel !

Vlotte levering

Eerst wat huiverig, was mij niet bekend Maar alles is perfect verlopen

Niche geuren aan betaalbare prijzen en snel geleverd…

Top webshop, met ontzettend veel keuze. Aanrader voor elke parfum fanaat.

Vlugge verzending prima

Zoals je van een goede webshop mag verwachten

Besteld, betaald en volgende dag in huis voor een goede prijs. Wat meer kan je wensen?

Zeer snelle levering!

2 dagen na mijn aankoop had ik mijn bestelling al aangekregen! Snelle levering en goedkoper dan ergens anders

Prima site

Voor het eerst iets besteld bij deze web winkel. Van bestelling tot levering, alles was prima in orde

Zeer gebruiksvriendelijke website met ze aantrekkelijke prijzen. Snelle verzending en goede kwaliteit

besteld en de volgende dag al bezorgdt

Bestelde artikel snel binnen en gied verpakt

Parmentierweg 5

5657 EH Eindhoven

Over Deloox.nl

Deloox.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op het aanbieden van luxe en exclusieve producten, variërend van mode en accessoires tot woningdecoratie en gadgets. Het assortiment is zorgvuldig geselecteerd en richt zich op klanten die op zoek zijn naar premium kwaliteit en stijl. Deloox.nl biedt een gepersonaliseerde winkelervaring met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en hoogwaardige producten.