Snel

Duidelijke beschrijving

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs, een groot verschil met de meeste winkels en super snelle levering

Ruime keus en snelle levering

De keuze is reuze. Door de snelle levering van mijn bestelling kan ik niet anders dan zeer tevreden zijn.

Heel erg goed tot nu toe

Erg goeie ervaring met schipen en de producten zijn 100% orgineel

top

Top ervaren alles was en is zoals het hoort bedankt . Een tevreden klant

Overzichtelijk site

Bestelling ging heel vlot! De verzending was top! Zeker een aanrader zal deze zeker en vast positief doorvertellen aan vrienden en kennissen! TOP! Doe zo verder

Perfecte site. Goedkope producten, zeer snelle levering, kortom zeer tevreden

breed assortiment, goede prijzen, snelle levering

zal zeker een volgende keer hier weer bestellen

Snel en goedkoop

Ik kocht 2 producten vrijdag avond en maandag middag waren ze al geleverd in een mooie verpakking.

Bij deloox ging alles goed, bij DHL sorteerfout

Pas na 7 dagen het pakketje ontvangen. DHL- bezorger belde aan, legde pakketje voor de deur neer en liep toen direct weer weg.

het aanbevelen waard en Betrouwbaar

+ Snel en goed - geen reclame sample van nieuwe producten

Perfecte services.

Zowel de bestelling als de levering zijn zeer goed verlopen.

Prima webwinkel

Leuke korting op een luxe geur. Prima verpakt en snel geleverd.

Snel en correct

Ik heb jullie nog maar pas leren kennen maar ben al super fan! Alle top-merken, snelle levering en steeds correct. Een aanrader voor iedere beauty-fan!

Voor herhaling vatbaar

Zou willen dat elke webshop zo werkt als jullie! Eerlijkheid, correctheid is zooo belangrijk! Dank u voor deze service!

fijn en simpel

Ben blij dat ik bij Deloox heb geshopt ,fijn dat jullie zoveel hebben en jullie zijn duidelijk qua verzendings duur enzv. Mijn volgende bestelling is onderweg,ook prettig dat ik een mail krijg, wanneer een produkt tedelijk niet kan krijgen,en als het er weer is een mail van jullie krijg. Kortom ik ben zeer tevreden. Mvg Corine

Heel makkelijk te bestellen en super snelle bezorging

Heel makkelijk te bestellen en super snelle bezoerging

Het was een goede ervaring en de parfum rook heel lekker

Ik vond het een snelle levering van het pakketje

super

snele levering zeer goede prijs

Legit discounter

I had my doubts before ordering from Deloox but then I researched and found generally good reviews about them. I took a leap of faith and it paid off. I ordered a few perfumes and they all have been great and original. Legit discounter in my opinion.

Alles verloopt héél vlot

Eenvoudige webshop. Alles klaar en duidelijk. Vlot betaalsysteem en de volgende dag netjes aan huis gelevers. Echt TOP !!!

Hoog aanbod aan lage prijzen

Ik vergeek verschillende sites voor de parfum dat ik wou. Deloox kwam er al beste uit. Bestelling ging heel vlot en ook de levering was snel Dank je wel voor de goede service Het was mijn eerste bestelling maar zeker niet mijn laatste

Pakket kwam 2 dagen telaat

Verder alles prima

Nog steeds niet ontvangen

Jammer dat jullie met POSTNL werken.

Kan niet beter

Nergens goedkoper. Snel geleverd. Ik ben een tevreden klant.

Parmentierweg 5

5657 EH Eindhoven

Over Deloox.nl

Deloox.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op het aanbieden van luxe en exclusieve producten, variërend van mode en accessoires tot woningdecoratie en gadgets. Het assortiment is zorgvuldig geselecteerd en richt zich op klanten die op zoek zijn naar premium kwaliteit en stijl. Deloox.nl biedt een gepersonaliseerde winkelervaring met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en hoogwaardige producten.