Snel en goed!

Dag na de bestelling reeds geleverd. Verpakking volledig in orde en lwalitatieve parfum!

Goede producten, goede service!

Heel goed geholpen

Gewoon goed

Makkelijk bestellen,correcte levering en een goede Prijs.

Vlot shoppen, snelle service

In de avond iets bestellen en het de volgende dag in huis. Daarnaast de beste prijs die ik kon vinden. Top.

Goeie service en prijs

Service en prijs top.

Superfijne site, transactie en levering

De website is overzichtelijk, bestellen en betalen is eenvoudig, levering was goed verpakt en snel. Niets te klagen.

goede service, snelle afhandeling

goede service, snelle afhandeling uitgebreid assortiment

top!

2 parfums besteld aan voordelige prijs, volgende dag al geleverd. (De snelle levering was niet echt nodig, maar het was natuurlijk wel fijn.) ;-) Heel tevreden mee.

Geweldig!!

Ik zag heel veel slechte reviews en durfde daardoor eigenlijk niks te bestellen, maar de prijs was zo uitnodigend, dat ik het toch maar heb besteld. De volgende dag kwam het al binnen!!! Super blij mee, het zat netjes verpakt en was snel geleverd. Ik zou hier zeker weer bestellen!

Goed, alles in orde!

Heel goed!!

Zeer snelle levering!!

Maken waar wat ze beloven.

Maken waar wat ze beloven.

Makkelijk en supersnel verzonden ! Deze site doet wat het belooft

Vlug geleverd, gebruiksvriendelijke website en super prijzen.

Eerste keer besteld en helemaal happy. Ik stuur de link van de website door aan al mijn vrienden en familie. Top !

Snel en heel goeie prijs en komt de beloftes na

Snelle levering goede prijs

Snelle levering en goede prijs. Erg tevreden.

Super makkelijk én goedkoop!

Altijd als ik een nieuw parfum wil scoren ga ik direct naar Deloox. Ze hebben een ruim aanbod, zéér lage prijzen én super snelle bezorging! TOP!

Betrouwbaarheid en snelheid

Mooi product gekocht tegen een zeer goede prijs en de razendsnelle levering maken deze online parfumerie er een heel tevreden klant erbij heeft

Top levering.

Snel geleverd en veilig ingepakt.

Vlotte en correcte levering

Boven verwachting.

Goed product, laagste prijs en zeer vlotte levering.

Geen gezeur en snelle levering

Eerste keer bij deze site besteld. Geen gezeur en snel geleverd. Prima!

Product als beschreven, snelle levering

Alles ging soepel, en mijn bestelling was bezorgd de volgende dag zoals beloofd.

Zeer snelle en correcte levering

Zeer snelle en correcte levering

Snel en alles klopt

Prima ervaring met bestelling bij Deloox. No nonsense.

Parmentierweg 5

5657 EH Eindhoven

Over Deloox.nl

Deloox.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op het aanbieden van luxe en exclusieve producten, variërend van mode en accessoires tot woningdecoratie en gadgets. Het assortiment is zorgvuldig geselecteerd en richt zich op klanten die op zoek zijn naar premium kwaliteit en stijl. Deloox.nl biedt een gepersonaliseerde winkelervaring met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en hoogwaardige producten.