Super snelle levering! ( ook tijdens feestdagen)

In de middag besteld levertijd 1-7 din. Maaaaar volgende dag al geleverd zelfs tijdens Kerst /oud en Nieuw. Klasse.

Bestelling prima ontvangen

Calvin Klein Eternity besteld. Netjes ontvangen.

Zonder poespas, goede prijs. Snelle levering

Geen lokkertjes. Gewoon een goede prijs/kwaliteit

Super ervaring!

Super tevreden! Top producten aan hele scherpe prijzen! Hele goede service!

Ik ben erg tevreden! Ik heb al meer dan eens bij DELOOX besteld! Snelle levering, uitstekende kwaliteit! IK RAAD HET AAN

Heerlijke geur, snelle bezorging en uitstekende prijs

Vandaag besteld en de volgende dag bezorg een top service. Website duidelijk, prijzen duidelijk goedkoper dan elders.

Geen update over vertraagde levertijd

Makkelijk besteld maar Beloofde leverdatum niet gehaald en totaal geen info over andere leverdatum? Nog niet eens een track & trace

Top netjes en snel

Dochter weer blij met haar mooie geur en ik blij met een mooie prijs voor haar cadeau

Snel en volgens afspraak. Uitstekende prijzen.

Makkelijk en strakke site

Fijne sho ervaring niet te ingewikkeld en werkte goed

Alles is altijd tot in de puntjes verzorgd. Goed verpakt en volgens afspraak geleverd. Top!

Supersnel en hele scherpe prijzen

Besteld in de namiddag, de ochtend nadien al geleverd! Zeer scherpe prijzen, ik zal nog bestellen

Gebruiksvriendelijke website

Een vlotte en correcte service om het product tijdens de eindejaarsperiode geleverd te krijgen

Snelle levering, voordelige prijs en fijne producten

Twee flacons van favoriete eau de toilette van Guerlain besteld. Heel blij mee.

Product nooit ontvangen en klantenservice geeft niet thuis

Ik heb voor bijna 100 euro aan parfum besteld voor kerst. Pakket zou enkele dagen voor kerst aankomen maar is nooit afgeleverd. DHL verwijst naar Deloox, en Deloox antwoord niet op emails.

Heel snelle levering in top verpakking met zeer goede prijs

Heel snelle levering in top verpakking met zeer goede prijs

Zeer fijne website

Makkelijke website, goede prijzen, snelle levering en zeer goede service! Bedankt!

snel geleverd, goede prijs

was al na een dag geleverd, prijs was ook goed ook brede selectie

Goed duidelijk snelle levering

Nice goed product goed verpakt

Op tijd netjes verpakt nog goed koper dan in de winkel

Product goed, levering slecht

Bpost zou levering doen. Levering direct in postpunt door DPD waar ik het uiteindelijk heb moeten ophalen. Slechte service

Top en wat een snelle levering!! Zeker met de drukke feestdagen!

Zeer snelle levering en goede service

Snelle levering, en zeer goede prijs

Parmentierweg 5

5657 EH Eindhoven

Over Deloox.nl

Deloox.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op het aanbieden van luxe en exclusieve producten, variërend van mode en accessoires tot woningdecoratie en gadgets. Het assortiment is zorgvuldig geselecteerd en richt zich op klanten die op zoek zijn naar premium kwaliteit en stijl. Deloox.nl biedt een gepersonaliseerde winkelervaring met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en hoogwaardige producten.