Geweldige parfum

Snel ontvangen

Cadeau voor mijn zoon. Op tijd ontvangen, Netjes en goed beschemd ingepakt, zodat het cadeau onbeschadigd is aangekomen.

Vlot et zeer scherpe prijs

Zeer verrast om mijn lievelingsgeur te vinden op deze overzichtelijke website. Bestellen ging vlot, levering is zeer snel en verzorgd. Deloox heeft er een vaste klant bij. Dank je wel.

Voor herhaling vatbaar

De beschrijving over de parfum, die ik niet kende , wekte mijn intresse maar het was de aantrekkelijke prijs waardoor ik overging tot bestellen. Mijn eerste keer via dit bedrijf. De comunicatie is erg duidelijk en de levering naar België verliep vlot. Zeer tevreden over mijn aankoop en voor herhaling vatbaar!

Goedeprijs voor lekkere parfum

Gewoon top!

Goede prijs en supersnelle bezorging

Deloox heeft goede prijzen. De beste parfums voor de laagste prijs. Ook de bezorging was binnen 1 dag.

Niets ontvangen...

Ik heb vorige week besteld en er is niets binnen... het lijkt wel of dhl het pakketje zelf houdt.. De website zelf leek mij goed en ik wilde eigenlijk nog een bestelling plaatsen, maar nu wacht ik hier maar even mee, heel vervelend.

Super snelle levering

Beste prijs.

Bij Deloox vind je steeds de beste prijs.

Super goed

Zeer snelle levering

Het was zo snel bezorgd en goed ook

Geweldige afhandeling

Geweldig!

Levering is snel, alles wat ik zoek vind ik op deee webstite

Topp geregeld !!

Ga zo door !!! Groet Hilly

Geen reactie

Na een bestelling geplaatst te hebben en bezorgd is na een paar keer gebruik het pompje defect. Dus ik krijg er niets meer uit. Hierover een email gestuurd maar geen reactie.. zeer slecht.

Makkelijk om te bestellen, goede aanbiedingen.

Leuke aanbiedingen en groot assortiment. Makkelijk te bestellen, snelle levering en goed op de hoogte gehouden.

Product naar oud adres verzonden

Ik bestelde een product en kreeg bij het invullen van mijn email de opmerking dat ik al een account zou hebben. Aangezien ik Deloox niet kende, heb ik mijn wachtwoord gereset en bleek inderdaad een account te hebben. Maar, als je blijkbaar al ruim 5 jaar niet meer ingelogd hebt, zou Deloox er goed aan doen te controleren of alle gegevens nog kloppen. Helaas is mijn product dus naar mijn oude adres gegaan omdat mijn oude gegevens nog in het systeem stonden. Veel gedoe voor zoiets simepls dat Deloox makkkelijk kan automatiseren. Jammer

geweldig

snelle levering en bereikbare klantenservice. DHL had pakketje niet in pakketautomaat gedaan en die houden zich dan van de domme. DeLoox heeft dit in mijn geval prima opgelost. Hulde!

Gewoon geweldig, alles is heel goed verlopen ook weer blij dat ik m'n eau de toilette weer terug heb is in de winkel niet meer te verkrijgen.

Vlotte en correcte service

Vlotte en correcte service

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snel,perfect!SuperBedankt

Een goede prijs en goede service

Goede webshop

Netjes en snel bestelling ontvangen

Voor eerste keer besteld en alles werd snel en netjes thuisbezorgd. ook de prijs is interessant.

Betrouwbaar

Super toffe site en betrouwbaar! Dag besteld en dag erachter thuis

Snel en professioneel

Gebruik gemaakt van een goede deal voor H24 van Hermes. ‘S avonds besteld en de volgende dag al in huis. Top geregeld!

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH