Alles prima volgens afspraak gegaan

Geen klachten, alles ging perfect.

Alles ging prima.

Weer netjes en correct afgeleverd zoals altijd .ik ben er zeer tevreden van ..en dat vertel ik graag in mijn familie en vriendenkring

Goede producten!

Snelle levering. Goede producten

Goede service, duidelijke webshop. Had een artikel gekocht en kreeg later nog 2x verzoek voor hetzelfde artikel. 3 x zelfde snelle levering

Ruim assortiment

Ruim assortiment met schappelijke prijzen. Bestelling was goed verpakt en zeer vlot verzonden. De 3 parfums die waren besteld heb ik nog gecheckt en zijn alle drie authentiek. En nee, ik heb geen banden met dit bedrijf, mocht je dit denken na deze positieve review.

Goed en snel geleverd

Gewoon goed!

totaal niet klantvriendelijk

Ik bestelde om 22.10uur enkele artikelen uit de webshop. 10 minuten later realiseerde ik me direct dat ik een verkeerd artikel besteld had. Onmiddellijk een mail verstuurd (gezien de klantendienst niet meer bereikbaar was, wat uiteraard niet verwonderlijk is gezien het uur). Daags nadien om 8.30uur direct contact opgenomen met de klantendienst maar het artikel kon niet meer geannuleerd worden. Ik mocht het wel terugsturen mits voorwaarde zélf in te staan voor de retourkosten. 2 dagen later stond het artikel als "geleverd" doch niets ontvangen?! Opnieuw contact opgenomen (per mail deze keer) en binnen de 5 dagen ging ik een antwoord ontvangen. We zijn er intussen al 7 verder :(

meer dan verwacht

snel correct eenvoudig en meer dan op tijd

De bestelling werd snel geleverd en alles was erg duidelijk aangegeven via de mail

Zeer goede prijs en vlot geleverd.

Snelle levering en mooie voorraad aan verschillende parfums

Ik was nog geen kenner van parfums en heb veel research gedaan om te kijken waar ik het beste mijn parfums kon bestellen. Telkens kwam Deloox weer uit de bus, erg tevreden mee!

Bestelling snel afgewerkt

Very good!

Great and fast delivery.

Snelle levering en stuk goedkoper

Super leuke

Mijn Ervaring Slecht

Product besteld ....niet ontvangen. proberen te bellen ...wordt niet opgenomen. e-mail gestuurt ook geen reactie. geld wel betaald maar geen product ontvangen . ordernummer11638708

Snelle levering tegen concurrerende prijs

Geurig blij!

Na jarenlange ervaring met Boucheron Trouble (dat helaas niet meer verkrijgbaar is) heb vergelijkbare geuren geprobeerd. Nu ben ik terug bij Boucheron (Femme eau de Parfum) en daar ben ik verrassend blij mee.

Snelle levering en hele goede prijs

Snelle levering goede prijs maar wel heel spijtig dat er geen staaltjes bijgeleverd worden anders van mij een dikke 5 sterren ⭐️

Ik ben erg blij

Ik heb altijd bij Deloox.nl mijn parfums gekocht. Is zo snel geleverd.

Super eenvoudig, snel en duidelijk

Heb gevonden wat ik zocht, tegen een hele schappelijke prijs. En de levering was ook naar volle tevredenheid.

Makkelijk

Super makkelijk te bestellen, behulpzaam en vriendelijk aan de telefoon, tevens levering perfect.

Correcte behandeling en levering

5 Parmentierweg