Vlotte bezorging

Heb 2 vichy dagcreme besteld hebben ze verkeerde bezorgd .Heb ik een mail gestuurd maar nog steeds niets gehoord.

Snel geleverd voor schappelijke prijzen! Wat wil je nog meer.

Super tevreden

Snelle bezorging, zorgvuldig verpakt. Super tevreden.

Verrassend snelle levering en pakketje volledig in takt. Zal zeker weer van hier bestellen!

Top service met snelle levering

Ik heb hier mijn parfum lattafa fakhar gekocht voor een zeer goede prijs, ik ben zeer tevreden over de website en de snelle levering. Ga hier zeker vaker bestellen!

Snelle levering, keurig verpakt Heb jullie aan aangeraden bij een familielid.

Verkeerde levering!

Besteld:Herenparfum armani acqua di gio 200cl hervulbaar. Gekregen : niet hervulbaar. Klantendienst verwittgd,na 5 dagen nog geen reaction.

Keurig op tijd volgens afspraak

Goed verpakt en goed op de hoogte gehouden van de verzending

Snel, goedkoop

Goedkoper dan op andere sites en erg snel verzonden. Niks mis met het product.

Wij hebben aftershave van Tabac gekocht Een grote verpakking, Hier hebben ze het niet in de winkels. Dus door te zoeken op Google kwamen we bij u terecht.

Supersnelleverzending!

Echt supersnel verzonden, was er gewoon verrast van!

Redelijk

Jammer dat ik niet geholpen wordt bij het ontvangen van een verkeerd artikel. Telefonisch is Deloox niet beschikbaar en e-mails worden niet beantwoordt. De producten zijn daarentegen goedkoper te verkrijgen dan de meeste webwinkels.

Super service!

Snelle levering en opvolging!

Fantastisch website , elke keer de producten naar verwachting

Makkelijk te bestellen, bijzonder snel en goed geleverd

In bovenstaande zin vindt u de kern terug waarom ik zo bijzonder tevreden ben over uw diensten. Ik zal zeker volgende aankopen van gelijksoortige producten bij u plaatsen. Verder: wat ik mooi vind ik dat de procedure gewoon zonder al te veel poespas in elkaar zit. Daar zit een consument (lees ook: ik) niet op te wachten. Kortom: Top!

Mijn eerste bestelling bij Deloox , alles op tijd geleverd zoals voorspeld top service . Bedankt ik bestel zeker binnenkort terug .

Zeer veel niche parfums te verkrijgen in de wereld van Deloox

Zeer veel keuze aan zeer scherpe prijzen met een super snelle levering. Kortom, wie een parfum zoekt is hier op alle vlakken aan het juiste adres!

Top merken en niet duur!

Mijn geur gekocht bij Deloox.nl.. Zeker niet duur, dit was mijn eerste keer,en ik ben reuze tevreden,snelle levering..netjes ingepakt ,ik ga vaker hier bestellen.

Heel snel geleverd, heerlijke producten voor goede prijs

In de avond besteld en alsnog werd het pakket de volgende dag geleverd. Heerlijke producten voor goede prijs.

Goeie prijzen en snelle levering

Goeie prijzen en snelle levering In mooie verpakking zonder teveel verspilling aan materiaal

Scherpe prijzen, snelle levering

Ik ga hier voortaan bestellen. Mooi assortiment voor iedereen wat wils.

Vlotte levering, netjes verpakt en producten voldoend aan verwachting

In eerste instantie wat voorbehoud gezien het prijsverschil. Vlotte levering conform aangegeven planning, netjes verpakt en producten voldoend aan verwachting

Zeer goede service

Zeer goede servicesnel geleverd, bij levering is iets beschadigd geraakt en probleemloos een oplossing aangeboden gekregen. Top!

Goed en snel.

Heb bestelt, en het was al snel bij Budbee aangekomen.

Heel veel voordeel op bekende merken

Zo blij dat ik deze site heb gevonden, heeft mij bijna €50 bespaart op bekende merken. Snelle levering en veel betaal mogelijkheden. Super blij mee.

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH