Prima webshop

Duidelijke webshop , veel keus, makkelijk bestellen. Goed verpakt en snel bezorgd.

Goede prijs, goede kwaliteit en snel geleverd. Zo moet het!

Goede prijs, goede kwaliteit en snel geleverd. Zo moet het!

Snelle en correcte levering

Zal nog bestellen. Prijzen zijn goed

in orde

alles was in orde dus wij zijn tevreden

Super ,coole’ ervaring

Mijn Homme Ideal- bestelling voldeed boven verwachting, zowel de kwaliteit van het product als de perfecte afhandeling.

Fantastische webshop met enorm veel keuze

De site is super overzichtelijk en het bestellen is super gemakkelijk. Genoeg opties voor betalen en bezorgen. Al met al top!

Uitstekend!

Snelle levering van dit heerlijke product!

Goede prijs en product kwaliteit

Makkelijk bestelen, snel levering, goede kwaliteit van product. Heel tevreden. Aanraden

Goud waard!

Snelle en correcte verzending.

Gewoon heel erg goed en netjes

Mijn artikelen zijn allemaal netjes binnen gekomen

Vlotte en correcte dienstverlening

Eerste aankoop bij Deloox verliep vlot en correct, met de bijhorende communicatie. Dus tevreden.

waardeloos

wat een waardeloze website. met te veel push

Prima, alles volgens afspraak

Het product kende ik al, maar het wordt super snel en keurig verpakt geleverd.

Heel snelle correcte afwerking en levering van je bestelling! Ook prijs kwaliteit verhouding heel goed

Mijn bestelling was goed van prijs en supersnel bezorgd!

Nieuwe parfums besteld. Ruime keuze aan parfum voor een leuke prijs! Snelle levering en goed op de hoogte gehouden.

Zeker een aanrader heel correct

I

Probleemloos en scherpe prijzen.

Ik was op zoek naar een specifieke geur en kwam via Google bij Deloox uit. Ik ben altijd huiverig bij onbekende webshops maar na wat recensies gelezen te hebben mijn gewenste geur besteld. De dag erna werd deze al geleverd! Er wordt duidelijke gecommuniceerd, keuze bij het aflever en ook nog een zeer interessante prijzen. Mij zien jullie in ieder geval terug. Top!

Snelle en correcte levering

Correcte afhandeling

Altijd goed alleen deze keer beetje pech.

De doos was open gemaakt en leeg, maar dat is niet de schuld van Deloox heb melding gemaakt bij DHL andere zendingen zijn altijd aangekomen en de producten waren prima in orde.

Snelle levering!

Snel geleverd en mooi verpakt. Heel tevreden en korting dat ik kon genieten.

Snelle levering keurig verpakt en dit is echte parfum

Ik zal nooit parfum meer elders bestellen.Dit is helemaal perfect.

Beste keuze ivm prijs !

Wanneer je prijzen gaat vergelijken kom je steeds bij Deloox uit. Snelle levering ook nog !

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH