Snelle levering!

Snel geleverd en mooi verpakt. Heel tevreden en korting dat ik kon genieten.

Snelle levering keurig verpakt en dit is echte parfum

Ik zal nooit parfum meer elders bestellen.Dit is helemaal perfect.

Beste keuze ivm prijs !

Wanneer je prijzen gaat vergelijken kom je steeds bij Deloox uit. Snelle levering ook nog !

Gemakkelijk/snelle en correcte levering

Site is overzichtelijk . Goede prijs. Snelle levering

Snel en gratis bezorgd en scherpe prijzen

Snel en gratis bezorgd en de prijzen zijn heel scherp

Geweldig.

Snel en zeer netjes bezorgd. Super.

Frictieloos

Slecht

Wil graag retouneren. Gemaild omdat ik niet meer kan inloggen heel vaag.... krijg ik een mail dat me betaling binnen is , terwijl er in me mail duidelijk staat dat ik wil retouneren en ik niet kan inloggen. Hopelijk zijn ze blij met de betaling maar bestellen doe ik wel elders.

perfect

heel goed geregeld

Top producten snelle levering

Super netjes goede producten snelle levering en mooie prijzen.

Super snel en netjes geleverd

Super snel en netjes geleverd

produkten van hoge kwiliteit en lage interessante prijzen. Super snelle levering!

Gewoonweg top!

De prijs is de goedkoopste veruit! Bestelervaring is ook telkens top! Snelle levering!

Super correcte levering

Snelle levering en goed prijs! ik bestel zeker nog in de toekomst

Thanks

bedankt, ik heb het snel ontvangen, kwaliteit, ik zal opnieuw bestellen

Zeer duidelijk, correct en snel. Goede communicatie.

Product en levering voldoen geheel aan de verwachtingen. Dus de afspraken en de duidelijke omschrijving zijn perfect.

Ruime keuze en snelle levering

Goede prijs in verhouding tot andere parfumerieën. Vandaag besteld, morgen geleverd

Uitstekend!!

Ik bestel al jaren bij Deloox, het vroegere Superwinkel. Nog nooit een slechte ervaring gehad. Alles wat ik bestelde werd de volgende dag geleverd tegen hele schappelijke prijzen! Alle producten zijn origineel, dat het nepluchtjes zouden zijn is onzin! Ik ben een tevreden klant!!

Correct en snel geleverd

Mijn eerste bestelling werd snel en correct geleverd en was dus reden genoeg om een tweede bestelling te doen. Tevens zijn de prijzen behoorlijk concurrerend in vergelijking met andere aanbieders.

Kocht dit altijd bij mijn kapper. Fijn dat ik het nu rechtstreeks kan kopen.

Snelle levering, goede prijzen. Leuk om een proefmonster bij je pakketje te krijgen.

Top service!

Alles zoals beschreven! Vaker al bij deloox een bestelling geplaatst en altijd tevreden geweest! Zeker een aanrader.

Snelle verzending en producten zoals beschreven. Uitstekende ervaring!

Uitstekende evaring, snelle verzending!

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH