Snel, goed, eenvoudig

Eenvoudig overzichtelijke website, snelle levering en kwaliteit zoals verwacht!

snelle levering. prima prijs.

Goede prijs snel geleverd.

geweldig snel

keurig op tijd geleverd

Tevreden

Bestelling was de volgende dag binnen. Netjes verpakt. Via e-mail kun je, je pakketje volgen.

Uitstekende prijs

Super snelle levering

Ik ben heel tevreden over mijn bestelling bij Deloox. Vrijdag besteld en zaterdag kon ik het ophalen op een zelf gekozen punt (hier had ik voor gekozen). De prijzen van de producten zijn ook scherp!

Een bedrijf dat het aanbevelen waard is.

Goede prijzen, zeer snelle levering.

Geweldig!

Geweldige parfums en shopervaring! Het is zeker aan te raden!

Toppie!

Keurig verzorgd en snel geleverd!

Topservice en prijs !

Gewoon supergoed ! Goeie prijs en geweldige service.

Geweldige leverancier

Na jaren gezocht te hebben naar mijn uit roulatie genomen luchtje, dacht ik, blijkt het nog steeds leverbaar te zijn bij Deloox in een vernieuwde verpakking. Snel leverbaar en de volgende dag in huis via een zeer goede koerier.

Supersnelle levering en goede producten

Heel goed en niet duur

Volgende keer bestellen weer gr Huub

Tevreden

Ben heel tevreden over het contact en de levering.

Mijn bestelling kwam snel aan. Het was goed verpakt en het bestellingen procces was erg makkelijk

super ok

fast delivery, good price. really good lol

Tot nu toe slecht!

Ik heb op 1 mei een bestelling geplaatst en betaald. Heb keurig een bestelbevestiging ontvangen en een mail dat mijn pakketje onderweg zou zijn; tot op heden niets ontvangen! DHL geeft via de track and trace aan dat het pakket nog niet in hun sorteerproces zit. Ik weet nu dus niet of Deloox het pakket niet verstuurd heeft of DHL het kwijt is. Ik heb 2 maal een mail gestuurd naar Deloox en geprobeerd te bellen. Telefonisch zijn ze door drukte niet bereikbaar en op een antwoord per mail zit ik nog steeds te wachten. Als je een klantenservice hebt zorg dan ook dat je je klanten te woord staat en uitzoekt waar een mogelijk probleem zit. Deze gang van zaken bij Deloox noem ik geen service. Tot nu toe is mijn ervaring met dit bedrijf dus ronduit SLECHT! Ik hoop dat mijn bestelling nog bezorgd gaat worden voor moederdag, maar heb er een hard hoofd in.

Helemaal fan van deze site

Super snelle levering !

Top!!!

Snelle levering en keurig verpakt. En de prijs is super

Snel, netjes geleverd

altijd snel verstuurd en netjes verpakt. Wellicht een paar monsters meeleveren zodat men nieuwe geuren kan beleven/ontdekken.

Boven verwachting snel en scherpe prijzen

‘s avonds om 20.50 besteld en de volgende dag al in huis. De bestelling kan je volgens via track en trace. Zeer ruim aanbod van artikelen

Goeie prijs goeie producten goeie aanbiedingen en heel snel

Snel en betrouwbaar

Parfum Si

Heerlijke geur. Netjes en verzorgd verpakt en na 2 dagen had ik die al. Goeie service.

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH