Supertevreden!!!!!

Heel snelle en korrekte levering. Dit raad ik aan iedereen aan.

ik ben bijna tevreden

snelle levering,ruim assortiment,goede prijzen. EEn minpunt vaste klanten worden niet belonen,geen sample bij bestelling,geen kleine cadeau,geen kortingcodes,niets!ik bestel veel,dat vind ik erg jammer

Het was mooi netjes ingepakt en ruikt ietsje sterk maar zeker niet slecht gewoon weining op doen

Heel tevreden

Geweldig en ook vlug

Top producten en snel in huis.

eerste 2 bestellingen, levering en kwaliteit top.

zeer snelle en correcte levering

eerste dag besteld , derde dag reeds geleverd ! Tiptop service!

Snelle levering en voor een mooie prijs

Alles in perfecte status gekomen, op tijd, en naar wens

Perfect en snel

Snelle bezorging

Fast efficent service

Always have the perfume i want at a great price. Delivery is fast. I have used them numerous times and will continue to do so.

Super snel & Goedkoper!

Helemaal goed! Dan je wel.

Super snelle verzending

11 uur savonds besteld en alsnog de volgende ochtend in huis. Prima verpakt

Makkelijke en duidelijk e webshop. Prima en snelle levering

's Avonds besteld, volgende dag geleverd. Bevestiging duidelijk en binnen het tijdslot geleverd.

Excellent

Gewoon tip top

Perfect !

Perfect van begin tot einde !

Snelle correcte afhandeling

Voor herhaling vatbaar

Goed!!

Voor mijn dochter n heerlijke au de toilette van loewe besteld, volgende dag al ontvangen. Handig, goedkoop en snel!!

Snelle leveringen en er staan goeie reviews bij elke parfum. Zo maakt het je makkelijker om te kiezen.

Heel blij met producten en snelle levering

Eerste keer besteld bij deloox, was toch wel benieuwd wat ik binnen zou krijgen. Alle producten zijn echt en alles wat ik wilde was op voorraad. Super scherp geprijsd en snelle levering, een dag later in huis. Ik ben zeer tevreden!

Fijn shoppen, makkelijk en snel, duidelijk en overzichtelijk

Het shoppen online is heel erg makkelijk. Je kan zoeken per categorie of zoals ik deed op woord zoeken. Ik was dus al gericht aan het shoppen, maar daardoor dus wel nog op andere inspiratie gekomen en toch nog iets bijbesteld. Wat ik wel jammer vond was dat ik niet zelf kon kiezen hoe laat iets bezorgd wordt. Hierdoor heb ik het pakket moeten afhalen, wat verder geen probleem was, maar dan vind ik de verzendkosten wel aan de hoge kant, voor iets wat je toch afhaalt. Hierdoor zou ik volgende keer wel extra goed nadenken of ik nogmaals zou willen bestellen. De meeste webshops is gratis verzending boven de € 50,- dus de verzendkosten vind ik toch echt niet meer kunnen boven het bedrag van € 50,- Desalniettemin ben ik blij met wat ik heb besteld, het is een cadeau voor mijn moeder. En het was redelijk verpakt, dat zou misschien ook nog een goede tip zijn. Al met al redelijk tevreden. De webshop is fijn, maar toch hier en daar kleine puntjes van kritiek. Groet, Ook een webshop eigenaar

Snel en subtiel had mijn pakket gelijk de volgende dag ontvangen en verpakking was goed

Erg fijn ervaring, ruim assortiment

Erg ruim assortiment. Snelle levertijd. Gewoon super!

Beste prijs, snelle levering en goede kwaliteit

Zoals de title zegt !

Deze keer niet ok

Heb nog altijd niet alles gekregen en ook geen nieuws wanneer de rest zal volgen Niet ok

Snel, goedkoop en betrouwbaar

Heerlijke geur besteld. Volgende dag in huis top!

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH