Vlotte afhandeling

Vlotte afhandeling van de order en snelle levering. Goedkoopste die ik kon vinden met lage drempel voor gratis verzenden

Ik was voor de eerste keer dat ik had besteld binnen 2 dagen had ik al in huisc

Heel tevreden

Altijd top aanbiedingen!

Sneller levering en goede service en makkelijk op te halen

Top service ❤️

Vlotte levering en top producten!

Vlotte levering en top producten!

Goede prijs snelle levering

Zeer goede prijzen, snelle levering. Ik ben zeer tevreden.

Geweldig!

Goede snelle service! Bestelde in de avond en had mijn bestelling de volgende dag al!

Ontvangst reuk

Goede en snelle behandeling van bestelling kom zeker nog terug Mvg herma

Leuke ervaring

Correct

* Correcte en snelle levering; * Achteraf betalen mogelijk; * Zalige parfums die lang blijven ruiken, prijs -kwaliteit top!

Zeer slecht en houd zich niet aan regelgeving

Zeer slechte service, Voel me belazerd! Verkeerde parfum besteld, direct ongeopend in zelfde verpakking voor eigen rekening retour. Na 3 dagen bericht retour geweigerd, zegel of verpakking zou verbroken zijn, echt complete onzin! DeLoox is blijkbaar niet op de hoogte van de jurisprudentie die al diverse malen is ontstaan in kwesties als deze. Rechtbank heeft al meerdere malen bepaald dat ook (geopende) verpakkingen geretourneerd mogen worden, net zoals men in de winkel kan testen. Ik laat het er echter niet bij zitten, is nu een principekwestie geworden, desnoods tot aan de rechter. Datum van ervaring: 21 maart 2024

Deelox heeft een ruim assortiment. De website is overzichtelijk en informatief. Redelijke prijzen. Snelle verzending. Dus het is wel duidelijk waarom ik regelmatig hier bestel.

Voelde me een prinses met de parfum!!!

De arabische parfum liet me letterlijk voelen als een arabische prinses en voelde me gelijk zelfverzekerder!!

Echt top parfums. Hele snelle levering ook, had besteld, dag er na was het al binnen!

Ruikt super lekker!!

Deze parfum ruikt super lekker en super zoet

Fijne producten en snelle levering

Producten werden snel geleverd.

SUPER SERVICE

Mijn bestelling werd een dag later geleverd! Heel tevreden over uw service en de prijs die ik betaalde. Dank u wel!

Uitstekende en betrouwbare webshop

Parfums zijn origineel en afhandeling van bestelling zeer efficiënt en exact zoals beloofd.

In het verleden regelmatig bestellingen gedaan. De responstijd was toen een paar dagen. Is nu verbeterd: Dag 1 bestellen, dag 2 in huis. Top.

Makkelijke site, betaalbare prijzen, prachtige doos, zeer goed verpakt. Een kadootje op zich.

Snel en geweldig

Nog nooit heb ik zo snel mijn pakketje gekregen. Ik kocht parfum en het ruikt ook nog super lekker. Ik kreeg genoeg informatie, alles was perfect

Snelle bezorging!

Vlotte en correcte levering. Aangebeld en vriendelijk.

Snel en in orde

Deloox heeft er een klant bij!

Sinds mijn jeugd ben ik altijd al gepassioneerd geweest door parfum. Met de komst van het internet is shoppen voor parfum makkelijker dan ooit. Enkel nog op zoek naar, niet alleen de goedkoopste, maar ook met goede EN snelle service...en voila..bij Deloox ben ik terechtgekomen en ik denk vrijwel zeker dat we hier blijven

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH