Er zijn geen woorden voor gewoon TOP TOP TOP

Zeer snelle levering voor een goede prijs.

Fantastich !

Snelle levertijd Goed verpakt Makkelijk

Top service, top luchtje en de volgende dag al binnen!

Ik heb de club de nuite untold besteld omdat ik op zoek was naar een dupe van Baccarat Rouge 530. De volgende dag binnen en het luchtje is top.

Prettig

Mooie producten, snelle service

Top kwaliteit snelle levering

Simpel en soepel

Slim hoe ik vanuit mijn account een vorige bestelling opnieuw kon plaatsen. Binnen een dag bezorgd

verkeerde artikel Gentlemen only Givenchy in plaats van Givenchy Gentleman

Dit was niet wat ik besteld heb n.l. Givenchy Gentleman. zoals de vorige bestelling en zoals ik deze aftershave al 50 jaar gebruik. afgewisseld met Vetiver Carven,

Vlotte service

2 dagen na bestelling werd mijn pakketje reeds geleverd

Was tip top inorde!

Bestelling gedaan in de voormiddag en dag erna was mijn pakje al geleverd voor de middag…!

Super producten en snelle service

Ik ben een tevreden klant van al je produkten

Maakt belofte waar. Heel goede service!

Snel geleverd en duidelijk inzicht in verzending

Super tevreden, correcte levering.

Super tevreden, correcte levering.

Prijzen vergeleken en jullie zijn de goedkoopste , snelle en verzorgde verzending . Zeer tevreden met de aankopen !

Netjes

Mooie webwinkel, duidelijk,makkelijk en snelle verzending

Goede merken en supersnelle levering

Wist niet dat Superwinkel nu Deloox heet, maar de goede en snelle service is gelukkig hetzelfde gebleven

Parfum was wel niet op voorraad maar kreeg telkens updates wanneer ik deze zou ontvangen. Al meerdere malen hierbij besteld en super tevreden!

Goede service.

Alles op tijd en vlot geleverd.

N merk waar je op kunt vertrouwen.

De producten zijn origineel en worden keurig verzonden heel verrassend zijn de prijzen het scheelt heel veel geld met andere winkels. Ga zo door en ik blijf klant bij jullie. N goed en fijn bedrijf dus wat in deze tijd heel belangrijk is.gr van mij yoets.

Goodkoper in vele merken

Ik had mijn bedenkingen bij deze website juist omdat ze goedkoper zijn dan de andere verkopers maar mijn bestelling is prima in orde, had een parfum besteld.

een mooi product

Voor de eerste keer bij Deloox.nl iets besteld dat prijsvriendelijk was en de volgende dag al binnen.

Gewoon top

Je kan bij de parfumerie zaken dik betalen voor goede merken parfum. Toch mooi dat de zelfde merken parfum bij deloox Toch echt goedkoper zijn. De levering is ook snel en oja de keuze is echt groot.

Een hele klantvriendelijke website . Heel aantrekkelijke promo's . Snelle levering en alles goed kunnen volgen . Topservice !!!

5 Parmentierweg

Eindhoven 5657 EH