Zeer snelle en persoonlijke service - prima kwaliteit

Zeer handig dat je een echt aanspreekpunt hebt als je bestelling wat afwijkt van de standaard. Zeer responsief en behulpzaam. Snelle levering en prima kwaliteit

Wederom geweldig!

We hebben voor onze dochteronderneming ook pennen besteld en de kwaliteit is wederom fantastisch! Heel erg bedankt voor de fijne service weer.

Prima product

Jammer dat de goedkope bidons niet leverbaar was.

Snelle reactie, product zoals omschreven

Professioneel

Pennen met opdruk in kleine oplage besteld In offerte fase goede en snelle begeleiding en daarna snelle levering met prima product

Goede service + prima product

Snelle levering, goed product en fijne begeleiding tot drukproces.

OK

OK

Snelle levering en goed product!

Frisbees met opdruk besteld. Een snelle afhandeling, en het resultaat mag er zijn!

Snelle levering goede kwaliteit

Pennen voor het Troost dekentje besteld

Goede eerste indruk door snelle reacties en levering

Wine gift set besteld. Was dringend en snel geholpen en geleverd. Kwaliteit ziet er op het eerste zicht goed uit. Moet wel nog eens eens een setje testen om definitief oordeel te kunnen vellen over de kwaliteit.

Niets op aan te merken

Vlot emailverkeer, goede prijs/kwaliteit en op tijd geleverd

Leuk gesprek maar kreeg suggestie voor iets wat niet op voorraad bleek te zijn..

Alernatieve pen is mooi bedrukt, schrijft goed!

Top geregeld

Erg goed geleverd erg blij met mijn Tote bags

Goede klantenservice

Potloden lijken van goede kwaliteit, bedrukking is zeer mooi. Er zitten wel wat grafiet restjes op de witte potloden, waardoor ze er een beetje vies uitzien, maar na wat boenen gaat dat er wel af.

Prima service!

Prima service. Beantwoorden je vragen en doen wat ze beloven. Kwaliteit producten dik in orde.

Goede kwaliteit en communicatie, ongelukkige verzending

De communicatie rond bedrukking en levertermijn was uitstekend, en na het product in handen te krijgen voldeed het zeker aan de verwachtingen, mogelijks zelfs kwalitatiever dan de prijs deed vermoeden. De matige scoren is simpelweg te wijten aan het volgende: de pennen werden zonder overleg geleverd in onze Nederlandse vestiging, waarover ik zelfs nooit heb gecommuniceerd dat die bestond. Daar was op dat moment niemand, dus werd het toch ineens krap om pennen op de beurs te krijgen.

Goede service!

Zeer goede service. Prijs kwaliteit is top en correct afgehandeld

Zweetbandjes helemaal naar wens en snelle levering. Zeker aanrader

Alles perfect in orde!!

Alles perfect in orde!

Prima contact en uitvoering

De contacten met de medewerkers waren prettig en het bestelde in goed uitgevoerd. Alleen de aflevering door de expediteur liet te wensen over, maar dat heb ik al gemeld

Bij de bestelling waren niet alle bestelde zaken beschikbaar meer, maar er werd kort op de bal gespeeld door het bedrijf en meteen een mooi alternatief aangeboden. Prima service!

Snelle levering mooi resultaat

Persoonlijk en proactief geholpen

Ik kreeg steeds een snelle reactie, er werd meegedacht, en het resultaat is ook nog erg mooi geworden!

Goed benaderbaar voor advies

Leveren prima produkten

Top geleverd

Voor een evenement petten besteld, erg blij mij! Mooie kwaliteit en goed geadviseerd.

Jan Tinbergenstraat 204

7559ST Hengelo

Over De Pennenboer

Wil je gemakkelijk en snel relatiegeschenken bestellen? In de webshop van De PennenBoer vind je een uitgebreid en gevarieerd assortiment relatiegeschenken die je bedrukt en onbedrukt kunt bestellen. Wij hebben het uitzoeken van jouw favoriete relatiegeschenk heel gemakkelijk gemaakt doordat je het assortiment kunt filteren: in no time vind je het perfecte geschenk. Wanneer je deze bestelt ontvang je een gratis digitale proefdruk en pas na jouw akkoord gaan de geschenken in productie. De reviews die op deze pagina staan worden door kiyoh verzameld en gecontroleerd op echtheid. Alle verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand die bij ons een aankoop heeft gedaan. Wij doen er alles aan om nepreviews te voorkomen door te controleren of deze persoon bij ons bekend is en vragen een aankoopbewijs op als we de reviewer niet kennen. Nepreviews worden door ons verwijderd.