Snelle levering. Goede kwaliteit.

Wel veel pop-up mailtjes in allerlei andere apps. Daar mogen jullie wel weer mee stoppen.

Snelle levering van een mooi product.

Mijn bestelling was niet voorradig. Er werd direct contact opgenomen met mij voor een vergelijkbaar mooier product. Ik ben zeer tevreden over het contact, de levering en het product.

Goede en snelle service! Erg klantvriendelijk en goed product!

Super service

Goede communicatie , snelle levering

Geweldig goede kwaliteit

Snel besteld binnen 3 dagen binnen

Snelle levering en goede kwaliteit

Soepel verlopen levering. Kwaliteit ook dik in orde!

Goede dienstverlening

Fijne communicatie, veel mogelijkheden alles naar eigen wensen. Ontzettend tevreden.

Product is snel aangekomen en netjes verpakt. Zelfs een folder meegekregen met andere producten, was niet noodzakelijk geweest maar desalniettemin netjes.

Snel, behulpzaam en mooie kwalitatief goede spullen!

Voor de 2e keer iets voor onze basisschool besteld. Als je belt denken mensen meteen met je mee en pakken alles voor je op. Voor een goede prijs krijg je mooie spullen die lang meegaan! Wij liepen al vol trots met onze gele school hesjes, en gaan ook zeker genieten van de prachtige bedrukte tassen.

Heel positief

Wij waren zoekende naar presentjes, en met behulp en advies van Kiyoh kwamen we tot een mooie oplossing Nogmaals onze dank

Wat een superfijn bedrijf om zaken mee te doen.

Met lichte aarzeling in het weekend gevraagd om een sample van een te bestellen artikel. Groot was mijn vreugde om maandagochtend in alle vroegte een mail te krijgen die me helemaal over de streep trok. De communicatie met dit bedrijf is superfijn. Binnen anderhalve week van sample tot de hele bestelling binnen. Helemaal tevreden met hetgeen besteld is. Zo fijn is dit. Wat ook heel fijn is, is dat ze met je mee willen denken als je het nog niet helemaal weet. Hoe geweldig is dit. Je merkt het een zeer tevreden klant.

goed!!

snel geleverd en precies wat we verwacht hadden

Gele ski col ziet er goed uit en past perfect bij mijn outfit!

Dank! Gele ski col in goede orde ontvangen. Goede service!

SCHITTEREND

er was een default aan 1 van de geleverde goederen dit werd heel snel vervangen. zeer goede klantenservice ook heel degelijk materiaal! zeer tevreden

Behulpzaam en snel.

Enorm vriendelijke en snelle klantenservice, de (veiligheids)hesjes zijn mooi bedrukt en de petjes zien er goed uit! Daarnaast is is alles ook ruim op tijd binnen gekomen, super service. Dank jullie wel! Ik weet weer waar we voortaan gaan bestellen als we iets nodig hebben :)

Contact gehad met Rik. Zeer snelle reactie en levering van producten. Open eerlijk en transparant!

denken mee.

Geweldige samenwerking. Tassen besteld. Logo aangeleverd. Kreeg al snel een proefexemplaar te zien en na een snelle levering hebben we de tassen binnengekregen. Ze zijn super. Heldere kleuren en precies wat we voor ogen hadden

Goede service!

Goede en vriendelijke service. Chapeau!

Hele vriendelijke behandeling

Snelle reactie, goed advies en mooie prijzen. Artikelen bevallen goed, zeker voor zo een prijs.

Niks op aan te merken

Prima ervaring! Bestellen was snel gedaan én snel geleverd. Niets op aan te merken.

Top service!

Communiceren snel en vriendelijk met een super service!!

Snel geleverd, fijne klantenservice

Klantenservice dacht echt meekom tot het beste resultaat te komen. Vlotte reacties en snelle leverring. Product zoals beloofd. Aanrader.

Snelle levering en producten zoals omschreven

Snelle levering en producten zoals omschreven.

Zeer snelle levering en mooie kwaliteit

Zeer snelle levering! Goed voor elkaar! Goede kwaliteit!

Postbus 30040 --

8003 CA zwolle